O. Pikul-Jasaitienės patarimai, kaip šį sezoną moteriai tapti gražia

Pirmadienio rytą kosmetikos naujovėms neabejingos moterys rinkosi į grožio pusryčius.

Garsenybėms, žinomoms vizažistėms, tinklaraštininkėms buvo pristatytos pavasariškos dekoratyvinės kosmetikos „Bell“ naujienos.



Rūta Elžbieta Pitkauskienė
Rūta Elžbieta Pitkauskienė
V. Černiausko nuotr.



Renginio metu moterys kalbėjo apie makiažo tendencijas, susipažino su kosmetika ir mėgavosi pusryčiais. Modelio Marios Julie Randers makiažu pasirūpino Lietuvos vizažo čempionė Oksana Pikul-Jasaitienė. Verslininkės Dainos Bosas dukra Maria – išskirtinių, dailių bruožų mergina, todėl vizažistei pavyko puikiai atskleisti kosmetikos privalumus. Renginyje buvo pristatytos priemonės lūpoms, akims ir veidui. Taip pat minėta kosmetikos gamintoja turi išleidusi priemonių nagams liniją. Pusryčius vedė tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Pitkauskienė.



Maria Julie Randers
Maria Julie Randers
V. Černiausko nuotr.



Į šventinius pusryčius restorane „Sugamour“ Simona Starkutė, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha, Monika Šedžiuvienė, Justina Gafarovaitė, Ieva Swan, Monika Marija Paulauskaitė, Julija Žižė, Sofio Gelašvili, Sandra Šernė, Inga Žuolytė ir kitos.



Simona Starkutė
Simona Starkutė
V. Černiausko nuotr.



„Pavasario ir vasaros sezoną ypač madinga gaivi, gyva, švytinti, sveika oda. Atkreipkite dėmesį į skaistalus. Jie labai svarbi šio sezono makiažo detalė. Keičiasi ir antakių mados. Šiuo metu grožio pasaulyje karaliauja į viršų sušukuoti natūralūs, vešlūs antakiai, ryškios blakstienos, švytintys šešėliai, grafiniai skysti akių pravedimai. Jie gali būti ir pačių ryškiausių spalvų! Taip pat stilingai atrodysite su holografinės spalvos lūpoms ar akimis. Negailėkite švytėjimo suteikiančios pudros, jos niekada nebūna per daug“, – apie šiltojo sezono makiažo tendencijas kalbėjo O. Pikul-Jasaitienė.



O. Pikul-Jasaitienė dalijasi makiažo paslaptimis
O. Pikul-Jasaitienė dalijasi makiažo paslaptimis
V. Černiausko nuotr.



Maria Julie Randers įsitikinusi – pavasariškas makiažas turėtų būti gaivus, spindintis, o veidas kuo mažau apkrautas. „Šiuo metu madingi spalvoti akių pravedimai. Man jie labai patinka. Kada daugiau žaisti su spalvomis, jei ne pavasarį ar vasarą“, – šypsojosi mergina. Maria pasakojo, kad labai dažnai makiažo stilių padiktuoja proga ir nuotaika. Vieną dieną tamsiaplaukė nori dūminio, o kitą minimalistinio makiažo. „Labai mėgstu dažytis, tačiau esant svarbiai šventei mieliau pasitikiu profesionalais“, – pasakojo gražuolė.



Maria Julie Randers ir kosmetikos gamintojo atstovė
Maria Julie Randers ir kosmetikos gamintojo atstovė
V. Černiausko nuotr.



O. Pikul-Jasaitienė ir pati išbandė naująsias priemones: „Ši kosmetika praėjo mano testą, kurį vadinu „sportas, darbas, skrydis“. Priemonės laikėsi puikiai, štai ir dabar esu pasitepusi matine kremine pudra. Ją užfiksavau su sausa pudra. Lūpų blizgis ir pieštukai iš karto nugulė mano kosmetinėje.“


Renginio akimirkos:




Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis