2019-ieji Salvadorui neabejotinai bus naujų pasiekimų ir kelionių po pasaulį metai

„Paris, Lisboa“ – toks naujo, ilgai laukto studijinio Salvadoro Sobralio albumo pavadinimas


Albumo pavadinimą įkvėpė nesibaigiančios kelionės tarp Paryžiaus ir Lisabonos, būtent šie du miestai įrašui ir turėjo daugiausia įtakos. Pavadinimas taip pat susijęs su klasika tapusiu Wimo Wenderso filmu „Paris, Texas“ (1984), jo siužetas ir režisūra Salvadorui Sobraliui padarė labai didelį įspūdį.


Fizinėse parduotuvėse ir skaitmeninėse platformose albumas pasirodys kovo 29-ąją.

 

Antrąjį studijinį Salvadoro Sobralio albumą prodiusavo Joelis Silva, jis kiekvienai dainai suteikė savitą charakterį, kūrinių jungimas į albumą vyko labai organiškai. Prodiuseris albumą sukūrė taip, kad gyvų koncertų metų, dainų aranžuotes būtų galima keisti, improvizuoti.

 

Albume - 12 dainų, daugiausia portugalų kalba, bet dalis ispanų, anglų ir prancūzų. Albumui dainas sukūrė Luísa Sobral, Jenna Thiam, Joelis Silva, Júlio Resende, André Rosinha, Leo Aldrey ir pats Salvadoras Sobralis. Albume taip pat ir du koveriai: Francisca Cortesão, Afonso Cabral ir brazilų kompozitoriaus Lupicínio Rodrigueso.

 

Gimtojoje Portugalijoje naująjį albumą „Paris, Lisboa“ Salvadoras pristatys gegužę koncertuose „Coliseu de Lisboa“, „Coliseu do Porto“ ir „Palau de la Música Catalana“ Barselonoje.

 

Balandį albumą atlikėjas pristatys Lenkijoje, Vokietijoje ir Šveicarijoje. Rugsėjo mėnesį naująjį Salvadoro Sobralio albumą išgirs ir Lietuvos klausytojai – rugsėjo 22-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje atlikėjas žada surengti magišką vakarą.

 

2019-ieji Salvadorui neabejotinai bus naujų pasiekimų, kelionių po pasaulį pripildyti ir sėkmingi metai.

 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis