Balerina Beata Molytė: „Mano vyras – mano mokytojas ir įkvėpėjas“

Beata Molytė keliais štrichais – apie save, savo pojūčius ir mintis.

Vaizdas



Shutterstock nuotr.



Važiuojant autostrada Klaipėda–Vilnius, virš kelio, visai žemai, praskrido trys gulbės. Tie saulės spindulius skrodžiantys didžiuliai jų sparnų mostai buvo įkvepiantis vaizdinys. Iškart prisiminiau kažkada sapnavusi šiuos nuostabius paukščius. Buvo labai gražus sapnas. Galbūt tai koks nors ženklas?


Gamtos kampelis


Asmeninio albumo nuotr.



Labai mėgstu gamtą. Savo didybe, įvairove ir taisyklėmis ji mums kaskart parodo, kokie menkučiai esame, kaip viskas laikina. Ilgą laiką teko intensyviai dirbti ir nebuvo kada ištrūkti į gamtą. Puikiai prisimenu paskutinę kelionę mišku Olando kepurės link, pušų kvapą ir viską nuskaidrinantį išėjimą prie jūros.


Kvapas



Gamintojo nuotr.



Į kvapą reaguoju labai jautriai, esu jam itin išranki. Ilgus metus turėjau vienus vienintelius kvepalus – „Dior Addict“, tačiau neseniai ėmiau kvepintis kitais. Šaltuoju sezonu neatsispiriu vanilės natoms, o vasarą – liepžiedžių aromatui.


Daina



Vida Press



Šią akimirką mane yra pagavusi Bradley Cooperio ir Lady Gagos daina iš filmo „Taip gimė žvaigždė“.


Pamoka


Pastarąsias dienas daug bendrauju su dvylikamečiu sūnumi. Man atrodo, kad pati didžiausia mokykla kiekvienam žmogui – tai atsakomybė už vaiką ir jo auginimas. Kad eitų doru keliu, kad daug ką suprastų... Kiekvieną dieną ir mokai, ir mokaisi.


Noras


Visada vienas esminis – kad pasaulyje nebūtų karo.


Knyga



Leidyklos ALMA LITTERA nuotr.



Laurent’as Gounelle’is „Dievas visada keliauja incognito“. Prabilau apie ją ir pagalvojau, kad šiandien grįžusi namo būtinai prieš miegą paskaitysiu.


Dovana



Shutterstock nuotr.



Nesu materialistė, viską, ko reikia, turiu. Kai dirbau Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre, nelabai galėjau eiti į kultūrinius renginius, nes sutapdavo grafikai – tuo metu pati turėdavau vaidinti. O dabar, kai tų progų daugiau, mane nudžiugintų bilietas į įdomų kultūrinį renginį.


Autoritetas


Mano vyras – mano mokytojas, įkvėpėjas. Labai džiaugiuosi, kad šis žmogus yra šalia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis