Gydytoja dermatologė V. Medvedeva: „Po šios procedūros moters amžių išduoda tik asmens dokumentas“

(4)

Vartydami albumus su šypsena žvelgiame į savo atvaizdą ir nejučia pagalvojame: kokia aš čia dar jauna. Nors iš tiesų suvokiame, kad veidas liko tas pats, tiesiog jis prarado formą.

Kai jauno veido ,,V” forma bėgant laikui „apsiverčia”


Kuo jaunesnis veidas, tuo tvirtesnė, stangresnė oda ir aiškesni kontūrai. Paprastai veidas yra simetriškas ir turi „V” formą. Deja, kokie geri genai bebūtų, laikui bėgant oda pamažu praranda savo tonusą, dėl to pasikeičia veido proporcijos ir sumažėja atskirų veido dalių apimtis. Skruostai nusileidžia, smakras pasidaro nestandus ir veidas apačioje išplatėja. Rezultatas: jaunatviška „V” pamažu „apsiverčia” ir amžius tampa vis labiau pastebimas.



Gamintojo nuotr.



Siekdami išsaugoti jausnystę žmonės griebiasi ne vieno būdo: perka vis prabangesnius kremus, lankosi pas kosmetologą, stengiasi sveikai maitintis, prisiverčia išgerti daug vandens. Žinoma, šios priemonės vienaip ar kitaip padeda rūpintis oda, kūnu, deja, veido odos smukimo nesustabdo. Makiažas, laikui bėgant, taip pat jau nebegali paslėpti senėjimo požymių.


Kalbėdami apie situaciją specialistai nevynioja žodžių į vatą: ląstelių dalijimosi procesas lėtėja jau nuo 25–29 metų. Oda pamažu praranda drėgmę ir elastingumą, aplink burną ir akis atsiranda pirmosios raukšlelės. Veidas tiesiog nebėra toks stangrus ir lygus kaip anksčiau, sumažėja kūno tvirtumas.


„Nenusiminkite, ne viskas yra taip blogai, kaip gali atrodyti, – šypsosi „Era Esthetic lazerinės dermatologijos klinikos“ gydytoja dermatovenerologė Violeta Medvedeva, Lietuvoje viena pirmųjų pradėjusi leisti „Radiesse“ injekcijas, apie kurias jau pradėjęs sklisti garsas. Gydytoja su „Radiesse“ injekcijomis dirba jau daugiau nei 10 metų. – Moksliniais tyrimais nustatyta ir kliniškai patvirtinta, kad „Radiesse“ turi dvejopą poveikį: užpildas akimirksniu užpildo ir išlygina raukšles, be to, stimuliuoja kolageno gamybą ir taip padeda odai atsinaujinti.“



Gamintojo nuotr.



Vienintelis užpildas, skatinantis kolageno gamybą


„Radiesse“ yra užpildas, kuris iš karto atstato prarastą audinių tūrį ir sugrąžina apimtį tiksliai ten, kur ji buvo. Tokiu būdu dingsta gilesnės raukšlės, įdubimai ar nukarimai, pakritę skruostai, grįžta natūralūs veido bei kūno kontūrai.


„Tai yra vienintelis užpildas, kuris skatina natūralią kolageno gamybą, – patikina didžiulę patirtį turinti gydytoja, – „Radiesse“ sukuria 3D liftingo efektą ir kontūravimą, suteikdamas efektingą ir ilgalaikę apimtį veidui ar kitai kūno daliai.“


„Radiesse“ užpildas dėl gelio – matricos sukuria greitai matomą efektą. Smulkios kalcio mikrosferos stimuliuoja natūralų kolageno formavimąsi odoje, suteikdamos ilgai trunkantį apimties padidėjimą. Pats gelis, taip kaip ir mikrosferos, per tam tikrą laiką organizme visiškai suyra.


Ir veido, ir kūno apimčiai bei kontūrams


Klaidinga manyti, kad „Radiesse“ naudojamas tik veido kontūrams formuoti ar gilioms raukšlėms užpildyti. Grožio priemonė yra veiksminga ir efektyvi daugeliu atvejų, pavyzdžiui:


* Antakiai. „Radiesse“ užpildas pakelia antakius ir tiesiog atveria akis.


* Smilkiniai. Įdubę smilkiniai gali būti užpildyti ir tai suteiks veidui sveikesnę, mažiau pavargusią išvaizdą.


* Skruostikauliai. Padidinta skruostikaulių apimtis paryškina veido „V” formą ir užtikrina jaunatvišką išvaizdą.


* Ausies speneliai. Užpildas ausų speneliams suteiks pilnumo ir lygumo.


* Nosies-lūpų raukšlės. Pagilėjusios raukšlės, jungiančios nosį ir lūpų kampučius, sendina. Jas užpildžius išryškėja skruostai – iš karto atrodysite skaisčiau ir jauniau.


* Įdubę skruostai. Užpildyti „Radiesse“ jie įgauna putlumo, o veidas – jaunatvišką išvaizdą.


* Marionetės – lūpų kampučių raukšlės. Užpildžius šias linijas dings liūdna ar susirūpinusi veido išraiška.


* Nusileidęs žandikaulio kontūras. Aiškūs apatinio žandikaulio kontūrai padeda palaikyti jaunatvišką „V” veido formą.


* Nosies nugarėlė. Maži iškilimai ir įdubimai ant nosies nugarėlės gali būti išlyginti „Radiesse“ užpildu.


* Smakro raukšlė (klostės). Dažniau vyrams pasitaikanti raukšlė gali būti užpildoma – smakras atrodys tvirtesnis.


* Smakras. Plokščias smakras, koreguotas užpildu „Radiesse“, taps išraiškingesnis, gyvesnis ir natūralesnis.


* Išorinė plaštakos pusė. Bėgant laikui rankų oda praranda apimtį, plaštakos kraujagyslės ir kaulai darosi vis aiškiau matomi. „Radiesse“ injekcijos padės atgauti jaunatviškas rankas.


* Kaklas. Suglebęs, stangrumo netekęs kaklas akivaizdžiai liudija bėgančius metus. Kaklą efektyviai galima atjauninti „Radiesse“ užpildu.


* Dekoltė. Užpildas padeda atsatyti stangrumą praradusią dekoltė sritį, koreguoja raukšles.


* Pilvas. „Radiesse“ užpildas suglebusioms pilvo linijoms grąžina stangrumą, atstato apimtis.


* Žastai. Efektyviuoju produktu galima koreguoti ir elastingumą prardusius žastus.


* Alkūnės. „Radiesse“ užpildas suteiks jaunatvišką išvaizdą alkūnėms.


* Keliai. Užpildas „Radiesse“ koreguoja kelių formą, sugrąžina jaunatvišką šios srities stangrumą.



Gamintojo nuotr.



Kiek trunka užpildo poveikis?


„Radiesse“ preparatas turi CE sertifikatą, kuris yra Europos Sąjungos produkto saugos įvertinimas, taip pat patvirtintas FDA. Tai yra saugus produktas, tačiau svarbu žinoti – „Radiesse“ bei kitas kontūrinės plastikos injekcijas gali atlikti tik gydytojai.


„Gydytoja paaiškins galimus gydymo variantus ir aptars, kuris Jums labiausiai tiktų. Gali prireikti tik vienos procedūros, kad būtų pasiektas optimalus rezultatas, kurį matysite iškart po injekcijos“, – sako didžiulę patirtį šioje srityje turinti „Era Esthetic lazerinės dermatologijos klinikos“ gydytoja dermatovenerologė V. Medvedeva.



Gamintojo nuotr.



„Radiesse“ užpildas suformuoja vientisą ir natūralų kontūrą ir poveikis daugumai pacientų trunka 18–24 mėnesius. Individualūs rezultatai priklauso nuo amžiaus, odos tipo, gyvenimo būdo ir medžiagų apykaitos procesų, taip pat nuo gydytos srities.


Po gydymo kurį laiką pacientas gali jausti medžiagą, tačiau laikui bėgant organizmas ją visiškai įsisavina. „Radiesse“ yra 100 proc. biologiškai suderintas ir suyrantis produktas.


„Ne viena mano klientė po procedūros apgailestavo dėl vienintelio dalyko – kad į kliniką neužsuko gerokai anksčiau“, – šypsosi gydytoja dermatovenerologė Violeta Medvedeva.

Užsakymo nr.: PT_53534

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis