Jūsų spintoje trūksta spalvų? Štai kokios šiemet bus madingiausios

Kiekvienais metais mados dizaineriai pristato ne tik kokie siluetai, tekstūros bei raštai bus madingi kitą sezoną, bet ir kokios pagrindinės spalvos vyraus parduotuvių lentynose bei mūsų garderobuose.

Spalvų institutas „Pantone“ paskelbė, jog 2019- ųjų spalva bus ryški bei gyvybinga koralinė, o dizaineriai šiais metais siūlo maišyti net kelias ryškias spalvas, būti drąsioms ir nebijoti eksperimentuoti tiek su spalvomis, tiek su raštais. Atėjus šiltajam sezonui taip pat pastebėsime ir šiltų bei pastelinių atspalvių, labiausiai būdingų rudeniui.


Be koralinės, viena madingiausių spalvų šiais metais bus geltona ir visi ryškūs jos atspalviai – nuo ryškaus citrinos atspalvio iki maišyto su oranžine ar auksine. Geltona – ryški, nuotaikinga ir energinga, puikiai tinkanti šiltajam metų laikotarpiu. Derinkite šią spalvą su kitomis ryškiomis ar švelnesnėmis spalvomis.


Mados namų „Jasper Conran”, „Chanel”, „Acne Studios”
Mados namų „Jasper Conran”, „Chanel”, „Acne Studios”
Vida Press


Madingi bus ne tik ryškūs, bet ir pasteliniai, kreminiai geltonos atspalviai, kuriuos privalote prisijaukinti ir Jūs.


„A.W.A.K.E”
„A.W.A.K.E”
Vida Press


Taip pat verta paminėti ir rožinę bei kitus jos atspalvius. Ypatingai išsiskirianti bus „ Pink Peacock“ – intensyvi rausvai raudona, kurios ignoruoti bus tiesiog neįmanoma. Tai viena iš ryškiausių pavasario spalvų tendencijų – tokia ryški ir įspūdinga spalva, jog nedaugelis išdrįstų ją nešioti nuo galvos iki kojų. Derinkite šią spalvą su neutraliais tonais ir šiltais atspalviais.


Mados namų „Claudia Li” modelis
Mados namų „Claudia Li” modelis
Vida Press


Taip pat madingi bus ir kiti švelnūs, perlamutriniai rožinės atspalviai, matyti „Brandon Maxwell” ar „Marc Jacobs” kolekcijose, kuriose susipina feminizmas ir moteriška prabanga.


Mados namų „Brandon Maxwell” modelis
Mados namų „Brandon Maxwell” modelis
Vida Press


Nors šį sezoną gausu pastelinių, neutralių tonų, savo vietą populiariausiųjų sąraše užsitarnavo ir tokios devintojo dešimtmečio „punk“ stilistikos įkvėptos rėkiančios spalvos kaip neoninė žalia ir oranžinė. Drąsioms siūlome vilkėti šią spalvą nuo galvos iki kojų, o nemėgstančioms išsiskirti patariame įsigyti šios spalvos aksesuarų ir taip pagyvinti savo įvaizdį.


Mados namų „David Koma”, „ Cushnie”, „Blumarine” modeliai
Mados namų „David Koma”, „ Cushnie”, „Blumarine” modeliai
Vida Press


Prie ryškių spalvų būrio prisijungė ir karališkoji mėlyna. Mėlyna simbolizuoja pasitikėjimą, drąsą ir prabangą, todėl su šia spalva tikrai pasijusite ypatinga – tai vienas iš nedaugelio šaltų tonų šį sezoną.


Mados namų „Escada” modelis
Mados namų „Escada” modelis
Vida Press


Rudi, kreminiai ir kūno spalvos atspalviai nuo galvos iki kojų – viena iš populiariausių tendencijų 2019-aisiais. Tiek tamsūs, tiek šviesūs rudos spalvos tonai tinka beveik prie visų šio sezono spalvų. Ruda – puikus pasirinkimas mėgstančioms minimalizmą, paprastumą ir švarą. 


Mados namų „Chloé” modelis
Mados namų „Chloé” modelis
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis