Charlize Theron grožio paslaptys. Ką ji daro, kad atrodytų ne 48-erių, bet 38-erių?

„Oskaro“ bei „Auksinio gaublio“ laimėtoja Charlize Theron (48 m.) publiką domina ne tik dėl savo įspūdingos karjeros bei po devyniais užraktais slepiamų santykių, bet ir dėl laikui nepavaldaus grožio. Kokia jos brandaus grožio paslaptis?

Į penktąją dešimtį įžengusi aktorė atrodo ne prasčiau, nei karjeros pradžioje. Ar tai – puikių genų, ar kruopščiai apgalvotos grožio rutinos rezultatas? Čia dalinamės jos grožio paslaptimis.


JI DIEVINA PILATESĄ


Ch. Theron džiaugiasi, kad niekada nebuvo ant sofos prigulti mėgstanti namisėda. Ji tiesiog dievina pilatesą ir teigia, kad tai transformavo jos kūną.


Vis dėlto ji nėra pamišusi dėl sporto ir negraužia savęs, kai tenka praleisti treniruotę. „Aš nuolat stebiu savo aktyvumą. Jei kurį laiką nejudėjau, negaliu sau leisti daug valgyti. Arba tiesiog tai paverčiu „Sukčiavimo diena“ (angl.„cheat day“). Bet visada būnu su savimi sąžininga,“ – ji sakė harpersbazaar.com.au.


Charlize Theron
Charlize Theron
Vida Press


VIETOJ DIETOS JI RENKASI SVEIKĄ MITYBĄ


Charlize Theron priklauso tam pačiam klubui, kaip Beyonce, Miley Cyrus, Natalie Portman bei Gisele Bundchen. Tai – augaline mityba paremtos dietos klubas.


Aktorė žurnalui „Red“ atskleidė, kad gražiai išvaizdai naudingas ir alkoholio atsisakymas. „Aš kasdien geriu sultis ir valgau salotas. Geriausiai atrodau, kai sveikai maitinuosi, pakankamai miegu ir negeriu alkoholio. Taip pat tuomet būnu laimingiausia ir, manau, tai akivaizdžiai matosi.“


Charlize Theron
Charlize Theron
Vida Press


JI RŪPINASI SAVO ODA


Kalbėdama su žurnalu „Harper's Bazaar“, Ch. Theron pabrėžė intensyvaus ir nenutrūkstamo grožio produktų naudojimo svarbą. Pasak jos, tai ypač svarbu norint įveikti motinystės sukeliamo streso įtaką. Aktorė du kartus per mėnesį stengiasi apsilankyti pas kosmetologę, tai rekomenduoja ir kitoms moterims.


„Dabar, kai mano vaikai kiekvieną vakarą miegoti eina tuo pačiu metu, stengiuosi įdėti daugiau pastangų į rūpinimąsi savo veidu. To tikrai nedarydavau, kai buvau 20-ties ar 30-ties,“ sako ji.


Charlize Theron
Charlize Theron
Vida Press


Vakare aktorė naudoja serumą, paakių kremą ir ypač gerą drėkinamąjį kremą. Vis dėlto ryte jos grožio rutina daug paprastesnė: „Mes keliamės 5.45 val. Esu vieniša mama, kuri ryte turiu suruošti du vaikus, supakuoti jiems pietus, ir dar nepavėluoti į autobusą. Prabudusi tiesiog nuprausiu savo veidą ir jį patepu nuo žalingų saulės spindulių saugančiu kremu.“


JI ŽINO, KAD GROŽIS SKLINDA IŠ VIDAUS


„Mano mama man visada patardavo tiesiog būti laimingai. Būk laiminga dėl savo gyvenimo ir dėl to, kaip jį gyveni. Tai man suteikė daug stiprybės. Kai iškyla tam tikrų problemų, mama sako: ko tu norėtum? Kas paverstų tave laiminga? Tai pats svarbiausias dalykas. Kai esi laiminga ir esi patenkinta, rami, tai tavo akyse įžiebia šį tą, kas negali būti dirbtinai sukurta – kremas to tikrai nepadarys. Tai turi atkeliauti iš kūno ir sielos,“ – portalui vogue.co.uk sakė ji.


Charlize Theron
Charlize Theron
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis