Mariah Carey dramatiškai sulieknėjo. Kaip jai tai pavyko?

Dėl svorio pastaruoju metu kritikuota dainininkė Mariah Carey (48 m.) visus nustebino pademonstravusi nepriekaištingą figūrą.

Už kelių metų penkiasdešimtmetį švęsianti dainininkė atrodo ne prasčiau, nei tris dešimtmečius besitęsiančios karjeros pradžioje. Savo instagramo paskyroje ji su sekėjais pasidalino pavydą keliančiomis nuotraukomis, kuriose pozuoja vilkėdama kūno linijas atidengiantį blizgų bikinį. Gerbėjai akimirksniu pastebėjo dainininkės kūno pokyčius. Ji gerokai sulieknėjo!

 


M. Carey neslėpė sunkumų, su kuriais susidūrė norėdama numesti svorio. Ji išbandė įvariausias dietas bei sporto rūšis.


Nors yra pripažinusi, kad nesisveria ir savo svorį stebi atsižvelgdama į tai, ar įlenda į norimo dydžio drabužį, praėjusiais metais ji ne kartą sulaukė kritikos dėl pernelyg atvirų sceninių kostiumų, pabrėžiančių suapvalėjusią žvaigždės figūrą.

 

Nors sklando gandai, kad drastiškas sulieknėjimas – skrandžio mažinimo operacijos pasekmė, pati atlikėja juos neigia. Štai ką pavyko sužinoti apie jos dietos ir sporto režimą.

 

DIETA

 

M. Carey artimas šaltinis portalui holiwoodlife.com atskleidė, kad dainininkė laikosi griežtos dietos, kurios pagrindas: daug proteino ir visiškai jokio cukraus.

 

Mariah Carey
Mariah Carey
Vida Press


„Mariah mėgsta rūkytą lašišą ir kaparėlius, taigi valgo daug liesų protein produktų, bet jos sėkmingo sulieknėjimo paslaptis yra vieno produkto atsisakymas, tai – cukrus.

 

Ji atsisakė šokolado ir kitų saldumynų, o kai užsimano kažko saldaus, valgo nedidelius vaisių griežinėlius, pavyzdžiui, mėlynes ar mangus. Ji reguliariai mankštinasi ir valgo sveiką, neapdorotą maistą, o jos raciono pagrindą sudaro daržovės. Ji taip pat atsisakė angliavandenių ir duonos.

 

Rezultatas: ji numetė labai daug svorio ir ne tik atrodo, bet ir jaučiasi puikiai!” – sakė neatskleistas šaltinis.

 

Mariah Carey
Mariah Carey
Vida Press


M. Carey jau anksčiau yra pavykę atsikratyti svorio. To prireikė po jos dvynių gimimo. Tada dainininkė žurnalui „Us Weekly” atskleidė, kad jai padėjo dietologė, kuri jai paskyrė 1500 kalorijų per dieną dietą.

 

Vietoj trijų didelių per dieną suvalgomų patiekalų, ji suvalgydavo daug mažų. Taip apsisaugodavo nuo nuovargio ir apsunkusio virškinimo.

 

SPORTAS

 

Kitaip nei kitos dainininkės, tokios kaip Jennifer Lopez bei Beyonce, teigiančios, kad pasirodymai scenoje – geriausias būdas sudeginti kalorijas, M. Carey ant scenos nešoka. Taigi tam, kad išlaikytų gražų kūną privalo tris kartus per savaitę sportuoti.

 

Jos treniruotėse svarbią vietą užima aerobika. Kadangi dainininkei svarbu būti geros formos, tai puikiai jai tinkanti sporto rūšis. Kaip skelbia harpersbazaar.com.au, aerobika ne tik atpalaiduoja raumenis, bet ir padeda atsikratyti įtampos, išjudina kūną, mažina riziką susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis