Tituluota gražuolė Asta Muralytė su dukra įsiamžino kalėdinėje fotosesijoje

Asta Muralytė jau sau įteikė pirmąją Šv. Kalėdų dovaną.

Tituluota gražuolė Asta Muralytė šypsosi – ji jau gyvena didžiausių metų švenčių laukimu ir nuotaikomis.


„Pirmąją Šv. Kalėdų dovaną sau jau įteikiau – „Selfstation“ studijoje įrengtoje šventinėje erdvėje mus su dukra Antuanete labai jaukioje fotosesijoje įamžino Antanas Minkevičius“, - pasakojo pašnekovė.



A. Minkevičiaus nuotr.



Ji sakė buvo maloniai nustebinta studijos įkūrėjos Jurgitos Malakauskaitės paruošta temine erdve.


„Nors, iš tiesų, Jurgita turi puikų skonį ir moka į vieną dermę sujungti itin skirtingas detales“, - pastebėjo A. Muralytė.

Fotosesijos rezultatu ji labai patenkinta ir, pamačiusi nuotraukas, pirmiausia pagalvojo, jog jos per šventes taps itin tinkamomis namų dekoracijomis, o gal netgi papuoš pačių su dukra įprastai gaminamus eglutei skirtus žaisliukus.



A. Minkevičiaus nuotr.



„Jau turiu idėjų, kaip viskas galėtų atrodyti. Juolab, kad įkvėpta artėjančių švenčių, ėmiausi namų interjero atnaujinimo“, - sakė A. Muralytė.



A. Minkevičiaus nuotr.



Ji pastebėjo, kad gimus Antuanetei kai kurios primirštos švenčių tradicijos vėl sutvisko naujomis spalvomis. Pavyzdžiui, būtent prieš dešimtmetį į jos namus grįžo kalėdinė eglutė ir dovanos.



A. Minkevičiaus nuotr.



„Man geriausia dovana yra kartu su artimaisiais praleistas laikas. Geriausiai jaučiuos tada, kai kartu gaminame valgį, eglutei papuošti skirtas gardžias dekoracijas, kurių kai kurios „dingsta“ šventės metu, einame į kiną ar renginius. Nors, kaip ir visi, dovanų gaunu ir materialių dalykų“, - sakė A. Muralytė.



A. Minkevičiaus nuotr.



Jai Šv. Kalėdos – tai mylimų žmonių draugija ir cinamono aromatas.



A. Minkevičiaus nuotr.



„Fotosesija su Antuanete mums buvo tarsi įžanga į Šv. Kalėdas, kurios, beje, į namus atkeliaus jau visai netrukus“, - kalbėjo tituluota gražuolė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis