Julia Roberts pagaliau atskleidė tiesą, kodėl 1999-ųjų filmo premjeroje pasirodė neskustomis pažastimis

Praėjus dvidešimčiai metų nuo pramogų pasaulį sudrebinusių Julios Roberts (51 m.) nuotraukų, kuriose aktorė pademonstravo neskustas pažastis, ji atskleidė, kokia buvo tikroji šio išsišokimo reikšmė.

Dabar nustoti depiliuoti pažastis ir išdidžiai pasauliui demonstruoti jose natūraliai augančius plaukus įvairios žvaigždės bei žvaigždutės (pavyzdžiui, modelis bei muzikantė Paris Jackon bei aktorė Amandla Stenberg) nusprendžia norėdamos padaryti pareiškimą. Vis dėlto vienas pirmųjų ir kone labiausiai pagarsėjęs plaukuotų pažastų momentas priklauso aktorei Juliai Roberts, kuri jas pademonstravo 1999-aisiais, filmo „Notting Hillas“ premjeroje.


Tuomet 31-erių metų aktorė į Londono premjerą atvyko atrodydama pribloškiančiai. Ji vilkėjo berankovę, rausvai rožinę, žvyneliais siuvinėtą dizainerės Vivienne Tam suknelę. Žengdama raudonuoju kilimu J. Roberts nuoširdžiai nusišypsojo laukiantiems gerbėjams ir impulsyviai pakėlė ranką norėdama jiems pamojuoti, taip pademonstruodama visiškai neskustas pažastis.


Julia Roberts filmo „Notting Hill“ premjeroje (1999 m.)
Julia Roberts filmo „Notting Hill“ premjeroje (1999 m.)
Vida Press


Ši akimirka amžiams įėjo į pop kultūros istoriją. Vieni tai laikė drąsiu feministiniu pareiškimu, kiti spėliojo, kad natūralumą greičiausiai mėgsta tuometinis J. Roberts mylimasis aktorius Benjaminas Brattas. Pati aktorė įvykio nekomentavo. Iki šiol.


Dalyvaudama pokalbių laidoje „Busy tonight“, J. Roberts atskleidė, kad tai nebuvo tyčinis gestas ar noras išreikšti kažkokią poziciją – viskas daug paprasčiau.


„Aš tiesiog neapgalvojau savo rankovės ilgio ir mojavimo bei to, kaip šie du dalykai, veikiantys kartu, apie mane atskleis asmeninę informaciją. Tai nebuvo pareiškimas, nebent toks, kurį sau darau aš, kaip žmogus, gyvenantis šioje planetoje,“ – laidos vedėjai Busy Phillips sakė aktorė.


Julia Roberts filmo „Notting Hill“ premjeroje (1999 m.)
Julia Roberts filmo „Notting Hill“ premjeroje (1999 m.)
Vida Press


Taigi prieš 20-imt metų nutikęs įvykis nebuvo planuotas, bet jis vis tiek buvo reikšmingas ir įkvėpęs daugelį. Pati to nežinodama ir tiesiog elgdamasi taip, kaip nori, J. Roberts subūrė nemenką sekėjų armiją. Kaip skelbia portalas vogue.com, neseniai atliktas tyrimas parodė, kad viena iš keturių moterų, kurių amžius – iki 25 m., nustojo skusti savo pažastis.  

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis