Garsenybės siautėjo kosminiame vakarėlyje

Į tradiciniu tapusį vestuvių sezono uždarymo vakarėlį, vykusį jau aštuntą kartą, rinkosi kviestinė sostinės publika.

„Šių metų sezonas buvo ypač intensyvus – netrūko įmonių renginių, nei vestuvių, nei kitokių asmeninių švenčių. Buvo nuostabu organizuoti renginius žmonėms, kurie kupini idėjų ir noro švęsti. Jei vienu žodžiu – tikras kosmosas“, - pasibaigusį sezoną apibendrina renginio iniciatorė Laura Vagonė.



R. Anikanovo nuotr.



Pasak Lauros, dėl šios priežasties ir vakarėlio temos toli ieškoti nereikėjo, tad apie 150 svečių į „Anna Mesha“ klubą Vilniuje rinkosi paisydami aprangos kodo „kosminis“.



R. Anikanovo nuotr.


Kiekvienais metais, spalio 26 d. vienoje vietoje susirenka vestuvių planuotojai, dekoratoriai, fotografai, maitinimo tiekėjai, muzikantai ir kiti, dirbantys vestuvių rinkoje.



R. Anikanovo nuotr.



„Aš džiaugiuosi, kad mes turim progą visi susirinkti, nepaisydami konkurencijos ir bent vieną kartą per metus ne dirbti kaip komanda, o tiesiog bendrauti, vaišintis, šokti. Esu įsitikinusi, kad žmogus, pats nemokantis švęsti, negali surengti gero vakarėlio“, – kalbėjo Laura.


R. Anikanovo nuotr.



Susirinkusiems koncertavo elektroninės muzikos duetas „Beissoul&Einius“, o svečiai Laurą sveikino ne tik pasibaigusio vestuvių sezono, bet ir gimtadienio proga.




Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis