Niujorke pristatyta bendra „H&M“ ir „Moschino“ kolekcija

Supermodeliai Gigi Hadid, Bella Hadid ir Naomi Campell žingsniavo podiumu vilkėdami „MOSCHINO [tv] H&M“ kolekcijos drabužiais, o iš pirmosios eilės juos stebėjo Amerikos garsenybės. Tarp renginio svečių buvo ir Lietuvos instagramo žvaigždė Karolina Meschino.

Ant podiumo modeliai kilo stilizuotais gatvės laiptais, tarsi sename Niujorko miuzikle. Jie žingsniavo podiumu, įrengtu lyg miesto gatvė – vieta, kur mados namų „Moschino“ dizaineris Jeremy Scottas labiausiai mėgsta matyti žmones, vilkinčius jo kurtus drabužius.


Jeremis Scottas
Jeremis Scottas
Gamintojo archyvas


„Ši kolekcija – tai dovana mano gerbėjams, todėl norėjau, kad ji atspindėtų visą „Moschino“ esybę. Pamėginau suderinti įvairius elementus, kuriuos galite išvysti mano kolekcijų pristatymuose: animacinius personažus, tampančius aukštosios mados herojais, ir gatvės atmosferą, papildytą hiphopo stilistikos bižuterija. Jie leis sukurtį tobulą „Moschino“ įvaizdį“, – pasakojo mados namų kūrybos vadovas.


Kolekcijos pristatymas
Kolekcijos pristatymas
Gamintojo archyvas


Tai kolekcija, pulsuojanti gatvės, popkultūros, glamūro, žaismingumo ir humoro energetika.



„Kolekcijos pristatymas mus perkėlė į Jeremio sukurtą „Moschino“ pasaulį, kuriame neapsakomai malonu būti. Šis pasaulis kupinas optimizmo, humoro ir džiaugsmo – ir tai sklinda iš kiekvieno kolekcijos kūrinio“, – sakė Ann-Sofie Johansson, „H&M“ kūrybos patarėja.


Vos tik Jeremis nusilenkė ir paliko podiumą, aplink jį įrengti reklaminiai stendai pakilo ir prasidėjo griausmingas vakarėlis su didžėjumi Diplo priešakyje. Renginio metu taip pat veikė speciali momentinė parduotuvė, kuri suteikė galimybę svečiams pirmiesiems įsigyti kolekcijos drabužių ir aksesuarų.


Tarp žymių kolekcijos pristatymo svečių buvo ir instagramo influencerė Karolina Meschino, kuri į Niujorką keliavo kaip Lietuvos atstovė.



Jeremio Scotto sukurta kolekcija skirta moterims ir vyrams, be to, joje yra aksesuarų bei drabužių šunims. Ši kolekcija š.m. lapkričio 8 d. pasirodys ir „H&M“ parduotuvėje Vilniuje bei internetu hm.com.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis