Ar žinojote – madingiausi sezono švarkai yra šie

Švarkas yra vienas svarbiausių šio sezono pirkinių. Štai į kokius modelius reikėtų atkreipti dėmesį.

Švarkas vertas visų pagyrų, kurių susilaukia iš stilingų merginų. Be to, jis kaip niekas kitas nusipelnė būti įvardijamas kaip sezono madingiausias. Tik pagalvokite, koks kitas drabužis tinka ir prie džinsų, ir prie vakarinės suknelės, gali būti dėvimas tiek į darbą, tiek į koncertą? Jis tiesiog nepamainomas.


Nieko keisto, kad švarkas yra dažnai įvardijamas kaip būtina spintos kapsulės dalis. Jei reikėtų garderobe palikti tik penkis daiktus, tarp jų be jokios abejonės būtų ir jis (kartu su maža juoda suknele, klasikiniais džinsais, balta palaidine bei pieštuko formos sijonu).


Pasižvalgius po pasaulio mados sostinių gatvės stiliaus nuotraukų albumus tampa aišku, kad šį spintos herojų vertina ir mados pasaulio atstovės. Modeliai, mados redaktorės bei stiliaus tinklaraštininkės neatsispiria švarko universalumui, patogumui ir, žinoma, stilingumui. Švarkus savo kolekcijose pristatė ir mados dizaineriai.


Nuo langelių iki velveto, šie švarkai 2018-ųjų rudenį yra patys madingiausi.


DVIEILIAI


Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press


Sunku rasti labiau klasikinį modelį. Modernus jo variantas – oversized stiliaus, languoto audinio ar akį traukiančiomis sagomis dekoruotas švarkas. Madingos moterys jį derina su tokiais aksesuarais kaip struktūriška rankinė, masyvūs auskarai, stilingi akiniai.


VELVETINIAI


Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press


Velvetas yra madingiausias rudens audinys, tad nenuostabu, kad jis atsidūrė ir tarp švarko tendencijų. Jei savo įvaizdžiu norite padaryti mados pareiškimą, derinkite su to paties audinio kelnėmis. Labiau kasdieniškam įvaizdžiui šis švarkas derės su džinsais ar vilnoniu midi ilgio sijonu.


LANGUOTI


Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press


Stambūs ar smulkūs langeliai, rombai, tartanas, glen deck... Visi šie raštai be galo madingi ir visi jie ypač tinka ant švarko. Nedevejokite prieš pasirinkdama languotą modelį, jis universalesnis, nei gali pasirodyti.


SPALVINGI


Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press


Niūriais šaltojo sezono mėnesiais pravers spalvingas drabužis. Tik pagalvokite, kaip spalvos pliūpsnis pagyvins tamsų ir rudenišką drabužių derinį! Dairykitės pastelinio atspalvio arba ryškios spalvos švarko.


VYRIŠKO STILIAUS


Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press


Oversized tipo švarkas yra pirkinys, kurio tikrai nesigailėsite. Žiemą jį vilkėsite ant megztinio aukštu kaklu, o iki didžiųjų šalčių toks vyriško stiliaus švarkas itin stilingai antrodys derinamas su sijonais bei suknelėmis.


STRUKTŪRIŠKO SILUETO


Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press


Korseto įkvėptas, ryškiai liemenuotas juosmuo, stiprūs pečiai ir klubus siekiantis ilgis – toks yra naujojo sezono struktūriško silueto švarkas. Jis ypač tinka klasikiniuose deriniuose, kuriuose trūksta šiuolaikiškos detalės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis