Pasigrožėkite: Lietuvos vestuvinių suknelių dizaineriai pristatė nuotakoms skirtas kolekcijas

Ant grandiozinio renginio „Išteku.lt Wedding Fashion Show” podiumo savo kolekcijas pristatė tokie žymūs dizaineriai kaip Egidijus Rainys, Liutauras Salasevičius, „Mas924” kūrėja Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė bei „Tiulio fėja” dizainerė Viktorija Jakučinskaitė.

Renginį pradėjo „Šiandien madam pareis vėliau” dizaineris Liutauras Salasevičius - scena nušvito, didžiuliame ekrane buvo rodomi kryžiai, o modeliai juodai padažytomis lūpomis rodė itin ekstravagantiškus įvaizdinius vestuvinių suknelių modelius. L.Salasevičius tęsia pasirinktą gotišką temą, prie trumpų juodai-baltų suknelių priderino ilgus lateksinius juodus arba baltus batus. Modelius puošė didžiuliai stilizuoti juodi kryžiai.

 

Aidos Kapočiūtės modelis
Aidos Kapočiūtės modelis
Victor Morozov nuotr.


Aida Kapočiūtė priešingai, parodė itin švelnią, romantišką kolekciją, kurios išskirtinumas buvo sijonų daugiasluosniškumas, pečių linija.

 

Mados namų „Tiulio fėja” dizainerė Viktorija Jakučinskaitė kolekciją išskyrė į dvi linijas - viena buvo minimalistinė, be jai būdingų nėrinių ir tiulio, o kita romantiškesnė, labiau „tiuliofėjiška”, kaip ji pati sako. Kolekcijos finalas buvo nuotakos suknelė su penkių metrų ilgio šleifu, kurį nešė aštuonios mažos baltai aprengtos mergaitės.

 

„Tiulio fėjos“ modelis
„Tiulio fėjos“ modelis
Victor Morozov nuotr.


„Vamp” dizaineris Arvydas Vileika stebino spalvų gausa - pirmuosius modelius puošė gėlėti apsiaustai, o kolekcijos akcentas - išskirtinė pilka suknelė su lazeriu iškarpytais raštais.


Airida Skrick žiūrovus nukėlė į laukinius vakarus. Dizainerė pristatė ne tik vestuvines sukneles, bet ir vyriškus kostiumus. Modeliai buvo pasipuošę baltomis kaubojiškomis skrybėlėmis, kolekcijoje buvo gausu raukinių, taškų, o kostiumai - ryškių spalvų.

 

„Vamp“ modelis
„Vamp“ modelis
Victor Morozov nuotr.


„Reda Couture” dizainerė Reda Budvilaitienė pristatė kolekciją „Laimės rūmai”, kuri dvelkė 70-ųjų dvasia: plazdantys daugiasluoksniai sijonai, kliošas, prislopintos pastelinės spalvos.

 

Nuotakų itin mėgstamas dizaineris Egidijus Rainys nuotakas papuošė didžiulėmis detelėmis iš medžiagos, kolekcija išsiskyrė elegancija.

 

Egidijaus Rainio modelis
Egidijaus Rainio modelis
Victor Morozov nuotr.


Vestuvų mados studijos DIVA ir „D’dress” pristatė žinomiausių mados namų „Milla Nova“, „Crystal design“, „Lorenzo Rossi“, „Oksana Mukha“, „Anna Sposa“, „Eva Lendel“ ir „Pronovias” kolekcijas, kurias rodė „Misis Pasaulis” Tatjana Lavrinovič, Salomėja Grigonė, Edita Lavrinovič. Jas podiumu lydėjo Lietuvoje žymiausio smuikininko virtuozo Vilherlmo Čepinskio, jo žmonos Viktorijos ir fortepijonininkės Giedrės Šepčkauskaitės atliekamų Antonio Vivaldi „Metų laikų” garsai.

 

„MAS 924“ modelis
„MAS 924“ modelis
Victor Morozov nuotr.


Renginio finalui organizatoriai pasirinko dizainerę Monika Kazakevičiūtę-Kriščiūnienę, geriau žinomą, kaip „Mas924” kūrėją. Ji pristatė seksualią, asimetriškomis konstrukcijomis, su daug plunksnų, raukinių kolekciją. Kiekvienas modelis buvo itin išskirtinis, dizainerė nevengė spalvų, gilių skeltukų, iškirpčių, rodos, nežinia, kaip besilaikančių drabužių ant itin plonų petnešėlių.




Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis