Grožio pasaulio naujienos – unikaliam jautrios odos grožiui!

Kosmetikos parduotuvė „Kristiana“ sukvietė į gimtadienį, kurį švenčia garsūs ženklai JUVENA, DECLARE ir MARLIES MOLLER. Ta proga kompanijos tarptautinių mokymų vadovė Elke Praemassing supažindino su naujovėmis.

  • Viena jų – „Declare“ kaukių ketvertas asmeniniams odos priežiūros poreikiams!


Šveičiamoji veido kaukė „Goji Jojoba Peeling Mask“.

Detoksikuojamoji veido kaukė „Bamboo Coal Detox Mask“.

Jauninamoji ir gaivinamoji veido kaukė „Matcha & Aloe Vera Mask“.

Drėkinamoji gelinė veido kaukė „Algae Marine Gel Mask“.


Šveičiamoji veido kaukė „Goji Jojoba Peeling Mask“.
Šveičiamoji veido kaukė „Goji Jojoba Peeling Mask“.
Gamintojo nuotr.


Nušveiskite, detoksikuokite, palepinkite ar papildomai sudrėkinkite odą – naujosios „Declaré“ SUPERMAISTO KAUKĖS išpildo jūsų asmeninius odos priežiūros poreikius, jų sudėtyje esančios natūralios ir itin veiksmingos sudedamosios medžiagos suteikia greitą efektą ir užtikrina pastebimai nepriekaištingą odos būklę. Intensyvaus poveikio kaukes kiekvieną dieną galima derinti vis iš naujo. Tai reiškia, kad galite atsižvelgti į įvairius jautrios odos poreikius ir suteikti jai būtent tokią priežiūrą, kokios reikia. Asmeninėms grožio procedūroms namuose – spalvingas kaukių kokteilis!


  • „Juvena“ „Miracle Serum Firm & Hydrate“ – intensyvaus poveikio senėjimą stabdantis serumas su „fėjų dulkių“ dalelėmis.


Gamintojo nuotr.



Naujasis ypač veiksmingas „Juvena“ koncentratas, sukurtas dar intensyvesnei kasdienei odos priežiūrai, greitai sumažina žalingą streso ir aplinkos sukeltą poveikį odai. Ilgam pastebimai sumažina smulkias raukšleles ir raukšles, oda tampa stangresnė, o veido kontūrai – ryškesni. Vertingos sudedamosios medžiagos intensyviai drėkina, todėl oda tampa putli, švelni ir nepakartojamai lygi. Ypač smulkios aukso spalvos dalelės maskuoja smulkias raukšleles ir raukšles bei suteikia odai subtilaus, jaunatviško tviskesio. Tikroji prabanga jūsų odai.


  • „Declaré Switzerland“ pristato naują, ypač veiksmingą serumą – odos senėjimą stabdančią odos priežiūros priemonę, kuri sumažina net ir ryškiausias raukšles, oda ilgai išlieka optimaliai sudrėkinta, neįtikėtinai elastinga ir atrodo putli, lygi bei jaunatviškai gaivi.



Gamintojo nuotr.



Jei oda nepamaitinta ir išsausėjusi, greitai ir neabejotinai tampa akivaizdu, kad jai kažko trūksta. Ji atrodo papilkėjusi, pavargusi ir suglebusi. Kai odai trūksta drėgmės, atsiranda smulkių raukšlelių ir raukšlių, kankina nemalonus odos tempimo ir įtampos pojūtis. Atsikratykite šių nemalonių pojūčių su ypač veiksmingu „Declaré“ „Ocean’s Best Hyalurontriple Booster“ koncentratu, kuris intensyviai drėkina odą 24 valandas. Pastebimai mažiau smulkių raukšlelių ir raukšlių, oda atrodo jaunatviškai putli, lygi bei gaiviai švyti.


  • Kerinčios šypsenos magija su lūpų kremu „Lip Filler & Booster“ – atkurtas lūpų kontūras ir pastebimai putlesnės lūpos.


Gamintojo nuotr.


Natūraliai putlesnės lūpos, mažiau vertikalių lūpų raukšlelių („perioralinių raukšlių“) bei švelni ir elastinga oda su naująja „Juvena“ sukurta itin veiksminga, senėjimą stabdančia priemone „Lip Filler & Booster“. Kiekvieną dieną džiaukitės putliomis, pamaitintomis aksominio švelnumo lūpomis ir kerinčia jaunatviška šypsena.


Deja, net mūsų lūpos nėra apsaugotos nuo laiko paliekamų žymių. Oda aplink burną yra itin gležna, todėl dėl išorinių ir vidinių stresą sukeliančių faktorių ir patiriamos įtampos ji pradeda senti pernelyg anksti. Atsiranda šie nepageidaujami požymiai: sumažėjusi apimtis, vertikalios raukšlelės ir ryškumą praradęs lūpų kontūras. Aukščiausios klasės senėjimą stabdančių priemonių specialistas „Juvena“ sukūrė intensyvaus, tikslaus ir visapusiško poveikio odos priežiūros priemonę „Lip Filler & Booster“.


  • „Marlies Möller“ plaukų pienelis su agurkais, kokosais arba alavijais – vienu metu valo, maitina ir suteikia plaukams žvilgesio.



Gamintojo nuotr.



„Marlies Möller“ plaukų priežiūros priemonės švenčia reikšmingą jubiliejų – jau 30 metų suteikia viską, ko reikia visapusiškai plaukų priežiūrai. Jų centre visuomet buvo harmoningai ištobulinta plaukų priežiūros sistema, tobulai pritaikyta ir profesionaliai plaukų priežiūrai, ir plaukų priežiūrai namuose. Laikantis šios nuostatos sukurtos ir naujausios plaukų priežiūros priemonės, turinčios trejopą poveikį. Maitinamieji pieno baltymai, augalinės kilmės atkuriamasis keratinas ir trys skirtingos veikliosios medžiagos visapusiškai stiprina plaukus, suteikia jiems sveiko žvilgesio bei palepina pojūčius gaivinančiu aromatu.


Kruopščiai atrinktos ir tobulai suderintos sudedamosios medžiagos ir kvapiosios medžiagos nepriekaištingai rūpinasi jūsų galvos oda ir plaukais bei suteikia apčiuopiamą geresnės savijautos pojūtį.


  • Nuo UV spindulių ir taršos apsaugantis plaukų purškiklis „UV-Light & Pollution Protect Hairspray“



Gamintojo nuotr.



Visapusiškas specialistas iš „Marlies Möller“ plaukų priežiūros priemonių linijos – išmanus naujausios kartos plaukų purškiklis optimaliai apsaugo plaukus nuo žalingo UV spindulių ir aplinkos poveikio, užtikrina natūralią fiksaciją bei suteikia plaukams kerinčio žvilgesio, kuriam neįmanoma atsispirti.


Ir kasdien, ir per atostogas nuolat susiduriame su stresu ir nemaloniomis situacijomis. Ne paslaptis, kad net ir tada norisi palepinti plaukus ir suformuoti šukuoseną greitai bei nuostabiai. Tą lengva padaryti su nuo UV spindulių ir taršos apsaugančiu plaukų purškikliu „UV-Light & Pollution Protect Hairspray“. Ši naujausios kartos „Marlies Möller“ plaukų formavimo priemonė – visapusiškai tinkamas sprendimas intensyviai plaukų apsaugai, švelniai priežiūrai, kerinčiam žvilgesiui ir elastingai bei natūraliai fiksacijai.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis