Rudens darbo aprangos kapsulė – viskas ką reikia turėti

Kad ir kokio amžiaus bebūtumėme, pirmieji rudens mėnesiai asocijuojasi su nauja pradžia. Naujų vėjų norisi įpūsti ir į biuro aprangos garderobą.

Biure praleidžiame didžiąją savo savaitės dalį, tad nenuostabu, kad čia norime jaustis ne mažiau stilingos, nei laisvalaikiu. Lengvas būdas atnaujinti darbo aprangos garderobą – jį papildyti naujo sezono tendencijas atspindinčiais drabužiais.


Ne vienus metus spintoje kabantys klasikiniai darbo aprangos rūbai sublizgės iš naujo priderinti prie aktualiausių sezono elementų. Siūlome 5 madingus drabužius, kurie sudarys naujojo sezono biuro aprangos kapsulę.


LANGUOTAS PALTAS


Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press


Ieškokite oversized tipo palto, marginto klasikinių spalvų langeliais. Puikiai tiks tamsiai mėlyni, žalsvi, rusvi atspalviai. Toks paltas atrodys solidžiai, bet neleis suabejoti, kad puikiai nusimanote, kas šį sezoną madinga.


ODINĖ SUKNELĖ


Suknelė „Zara“, „Victoria Beckham“, „Narciso Rodriguez“
Suknelė „Zara“, „Victoria Beckham“, „Narciso Rodriguez“
Gamintojo archyvas


Odinė suknelė yra kiekvieno rudens favoritė, bet šį ji ypač madinga. Siluetai patys įvairiausi: susegama per šoną, marškinių tipo, raukta, tiesi... Rinkitės variantą, kuris artimiausias jūsų stiliui ir vilkėkite vieną arba su megztuku ar palaidine.


PRIGLUDUSI PALAIDINĖ PŪSTOMIS RANKOVĖMIS


Cate Blanchett
Cate Blanchett
Vida Press


Ši palaidinė apgaubia liemenį, o pūstos, suapvalintos rankovės jį dar labiau išryškina. Universaliausia ir labiausiai tinkama biurui, žinoma, bus baltos spalvos palaidinė. Ji puikiai derės su sijonais, kelnėmis bei ypač stilingai atrodys vilkima po sarafano tipo odine suknele.


OVERSIZED ŠVARKAS


„Zara“, „H&M“, „Zara“
„Zara“, „H&M“, „Zara“
Gamintojo archyvas


Jei šį sezoną pirksite vieną švarką, tegu tai būna dvieilis oversized modelis. Nepriekaištingai atrodo su sijonais, suknelėmis, gali būti ties liemeniu juosiamas diržu. Turbūt populiariausias dabar – smėlio atspalvio išilgintas modelis.


MIDI ILGIO PLISUOTAS SIJONAS


Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press


Negalvokite, kad klostuotas sijonas tinka tik romantiškiems pasimatymams. Šį rudenį jis visa galva aukštesnis už biuro klasiką – pieštuko formos sijoną. Derinkite su baltais marškiniais ir ilgais odiniais batai masyviu kulnu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis