Beprotiškiausios žvaigždžių grožio procedūros – nuo hemorojaus kremo paakiams iki dėlių terapijos kūnui

Grožio procedūros ne visuomet būna ramios ir atpalaiduojančios. Tik pažiūrėkite į įžymybes, joms tenka išbandyti pačių keisčiausių ir nemaloniausių procedūrų.

Dažnai žymias moteris apibūdiname kaip gražias, jaunatviškas ar netgi tobulas. Jos žavi lygia, švytinčia oda, o paklaustos apie savo grožio paslaptį, nė nemirktelėjusios dėkoja geriems genams bei įpročiui gerti daug vandens. Tačiau tai – ne visiška tiesa. Už kiekvienos įžymybės išorinio grožio slypi nemaža komanda profesionalų, išmanančių naujausias technologijas tam tobulam grožiui pasiekti.


Daugeliui tai gali pasirodyti lyg svajonė, bet kartais šios modernios grožio procedūros tampa panašesnėmis į košmarą... Štai ką vardan neblėstančio grožio yra išbandžiusios žymios moterys.


BIČIŲ NUODAI


Duodama interviu laikraščiui „New York Times“ Gwyneth Paltrow pripažino išbandžiusi bičių nuodų terapiją. „Buvau sugelta bičių. Tai tūkstančius metų skaičiuojanti terapija, vadinama „apiterapija“. Žmonės ją naudojo tam, kad atsikratytų uždegimo ir randų. Pasidomėkite tuo, ši terapija – neįtikėtina,“ – sakė ji. Kaip ir galima tikėtis, aktorė atskleidė, kad procedūra itin skausminga.



PLAUKŲ DEGINIMAS


Modelis Alessandra Ambrosio gali pasigirti ilgais, spindinčiais plaukais, tad neatrodo, kad jai vertėtų imtis ekstremalių priemonių jiems puoselėti. Pasirodo, dviejų vaikų mama nebijo rizikuoti. Ji išbandė (ir vėliau savo instagramo paskyroje tuo pasidalino) brazilišką procedūrą „Velaterapia“, kurios metu išsišakoję plaukų galiukai yra nudeginami naudojant žvakės liepsną. Įdomu yra tai, kad vėliau ši procedūra išpopuliarėjo ir tarp kitų A. Ambrosio kolegių modelių. Idėja, kurios nereikėtų bandyti namuose!



VAMPYRO PROCEDŪRA


Kim Kardashian yra viena tų įžymybių, kurios išbando kone kiekvieną pasirodžiusią grožio tendenciją. 2013-aisiais jai buvo atlikta „Vampyro procedūra“, taip vadinama dėl to, kad veido oda gražinama naudojant tavo paties kraują! Iš žmogaus paimtas kraujas centrifūguojamas, atskiriama plazma, kurioje lieka didelė trombocitų koncentracija. Tuomet ji yra sušvirkščiama į paodį arba tepama ant odos. Ši procedūra naudojama pagerinti odos toną ir tekstūrą bei sušvelninti raukšleles. Nors realybės šou žvaigždė neneigia procedūros rezultatų, ji teigia, kad tai – itin skausmingas malonumas.



KAUKĖ SĖDMENŲ STANGRINIMUI


Ar žinote, kas „Victoria's secret“ angelams suteikia pasitikėjimo prisidengusiomis tik siauromis kelnaitėmis ir liemenėle išdidžiai žengti milijonų žiūrovų stebimu podiumu? Pasirodo, ne viena jų prieš šou naudojasi sėdmenų stangrinimo paslaugomis. Kaip atskleidžia portalas thezoereport.com, populiarus supermodelių pasirinkimas – stangrinanti kūno kaukė, kuri šalina toksinus, valo užsikimšusias poras ir stangrina odą. 75 min. trunkanti procedūra sėdmenis tobulai paruošia podiumui.



LED VEIDO KAUKĖ


Aktorė Jenna Dewan Tatum garsėja savo atvirumu ir drąsa. Ji netgi buvo užfiksuota vairuojanti su ant veido uždėta lakštine kauke! Vis dėlto yra viena grožio procedūra, kurią moteris slepia nuo kitų. Namuose ji naudoja šviečiančią LED kaukę, kurią kosmetologė jai parsiuntė iš Korėjos. Pasirodo, ją užsidėjusi ant veido aktorė atrodo taip gąsdinančiai, kad tai gali daryti tik būdama viena.



DĖLIŲ TERAPIJA


Senovės Egipto gydytojai dėlių terapiją naudojo gydyti ir detoksikuoti kūnui. Tik kam šią senovės laikų procedūrą sugrąžinti į šiuos laikus? Kaip žurnalistui Davidui Lettermanui atskleidė aktorė Demi Moore, jai ši terapija buvo atlikta organizmo valymo tikslais: „Austrijoje man buvo atliekamas organizmo valymas, o jo dalis buvo dėlių terapija. Tai nėra pelkės dėlės – mes kalbame apie puikiai ištreniruotas medicinines dėles.“



GVAKAMOLĖS PLAUKŲ KAUKĖ


Salma Hayek sukūrė glotnučius, kurie gali būti naudojami ir kaip veido kaukės, tad nieko nuostabaus, kad jos mėgstamas grožio triukas taip pat yra susijęs su tuo, kas yra randama virtuvėje. Viename interviu aktorė pripažino, kad plaukus dažnai palepina gvakamolės kauke iš avokadų. Ji plaukų grožiui taip pat naudoja majonezą, kiaušinio trynius, obuolių actą...  


HEMOROJAUS KREMAS


Kai kurios žvaigždės teigia, kad kremas nuo hemorojaus gali padėti sumažinti po akimis atsiradusį paburkimą. Viena jų – Sandra Bullock. „Mano mėgstamiausia grožio konkursų paslaptis: nežinojau, kad grožio konkursų pasaulyje yra priimtina ant veido naudoti hemorojaus kremą. Pasirodo užpakalio kremas padeda sumažinti aplink akis atsiradusias raukšleles,“ – „Mis Slaptoji agentė 2“ premjeroje sakė S. Bullock. Šį triuką rekomenduoja ir K. Kardashian makiažo specialistas.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis