Patarimai, kaip išsirinkti tinkamiausią kuprinę

Kasdienai naudojamų kuprinių tendencija šiandien itin ryški. Kuprines renkasi ne tik mokykloje ar universitete besimokantis jaunimas, bet ir vyresnio amžiaus žmonės.

Komfortą užtikrinančias kuprines pamėgo įvairių profesijų atstovai, nes šios geba sutalpinti visus reikalingiausius darbinėje veikloje reikalingus daiktus.


Kuprinės palengvina kasdienybę, vis dėlto norint užtikrinti pilnavertį komfortą, būtina atidžiai išsirinkti pirkinį. Norintiems išsirinkti kelioninę kuprinę verta atsižvelgti į keletą kriterijų, kurie padės įsigyti kokybišką, patogumą garantuojantį bei funkcionalų gaminį. Pateikiame penkias pagrindines ypatybes, kuriomis vertėtų vadovautis renkantis lojalų kasdienybės kompanioną.


Atkreipkite dėmesį į medžiagą, iš kurios pagaminta kuprinė


Kokybiška, tvirta bei atsparumą aplinkos poveikiui garantuojanti kuprinės medžiaga – vienas svarbiausių akcentų renkantis bet kokio tipo kuprinę. Medžiaga privalo pasižymėti patvarumu ir išlaikyti svorį ant pečių. Net ir renkantis kuprinę kasdien neretai tenka susikrauti nemažai daiktų – nešiojamąjį kompiuterį ar planšetę, įvairius dokumentus, korteles, higienos priemones ir kitas reikmes.


Tinkama medžiaga užtikrins saugumo pojūtį. Audinio tvirtumas lems kuprinės ilgaamžiškumą, todėl įsigiję kokybiškos medžiagos kuprinę ilgiau ja džiaugsitės. Tiesa, verta įsidėmėti, jog kuo tvirtesnė kuprinės medžiaga, tuo ji yra sunkesnė. Tad besirenkantiems kuprinę kasdieniniam naudojimui, verta paieškoti kuprinės, kurios medžiaga kiek lengvesnė.


Pasirinkite tinkamą dydį


Kuprinės dydis varijuoja nuo kuprinės naudojimo tikslo – jei tai kuprinės, naudojamos kasdienai, tikėtina, daiktų prireiks mažiau. Vykstant į trumpas išvykas daiktų reikės kiek daugiau. Vis dėlto tiek kasdieniam naudojimui (ėjimui į darbą, mokyklą, universitetą ir pan.), tiek trumpoms išvykoms pakanka pasirinkti 40-60 litrų talpos kuprines, į kurias tikrai tilps visi reikalingiausi daiktai.


Rinkitės kurpinės dydį ne tik pagal talpą, bet ir kūno sudėjimą – kuprinė turi būti proporcinga ne tik kūno formų, bet ir ūgio atžvilgiu. Pasirinkus netinkamą dydį kuprinės svoris gali pasiskirstyti netolygiai, todėl kasdienybę ar išvykos laikotarpį gali apkartinti nugaros ar pečių maudimas.


Išsiaiškinkite, ar kuprinė teiks komfortą


Veikiausiai niekas netrokšta susidurti su nepatogumais. Tam, jog išvengtume diskomforto, prieš perkant kuprinę būtina įsitikinti, ar kuprinė yra patogi: ji atitinka trokštamą lengvumo lygį, neapsunkina kaklo, nugaros, ar klubų juosta yra patogi. Kasdien nešiojant netinkamą kuprinę galima rimtai pakenkti stuburui, iškraipyti laikyseną. Šiuos aspektus reikėtų išsiaiškinti prieš perkant kuprinę, geriausia tai daryti ją išbandant kuprinių pardavimo vietose.


Sužinokite kuprinės privalumus


Vienas didžiausių kelioninės kuprinės privalumų – atskiri kuprinės skyreliai, kurie suteikia galimybę į kuprinę sudėtus daiktus lengvai atrasti. Kai kuriuose kuprinėse yra specialūs skyreliai sudėti pinigams, raktams, kreditinėms kortelėms. Tai taip pat palengvina daiktų paiešką.


Pasirinkite patrauklų dizainą


Norintiems, jog kuprinė atitiktų ne tik patogumo, tačiau ir stilingumo funkciją, verta pasirinkti šiuolaikiško dizaino kuprinę, kuri taps puikia kasdieninio įvaizdžio detale. Kuprinės spalva, modelis, tekstūra, universalumas – tai svarbiausi kriterijai besirenkantiems trokštamą kuprinės variantą. Novatoriškomis, galinčiomis prisitaikyti, funkcionaliomis, tačiau kartu gebančiomis išsaugoti paryžietišką kilmę kuprinėmis garsėja DELSEY kompanija. Išradingais kuprinių modeliais išskirianti DELSEY siūlo plataus pasirinkimo kuprinių variantus, kurie kuo puikiausiai taps ištikimu kasdienybės ar kelionių kompanionu, nesvarbu, tai būtų verslo reikalai ar laisvalaikis, pramogos.


Kuprinės išsiskiria ne tik kokybiška, nuo aplinkos poveikio apsaugančia medžiaga, bet ir lengvumu bei ypatingu funkcionalumu. Platus kuprinių spalvų pasirinkimas leis pasirinkti tinkamą gaminį tiek blankesnių, tiek ryškesnių spalvų mėgėjams. DELSEY kuprinių išskirtinumas – lengvumas, kuris leis išvykų metu pasijusti patogiai, neapsunkinant kasdienybės. Kuprinės išsiskiria funkcionalumu, nes juose galima rasti daugybę skyrelių, kurie padės lengviau sudėti bei greitai atrasti naudojamus daiktus. Keliaujant į verslo susitikimus ar keliones pasitarnaus dokumentų bei nešiojamojo kompiuterio ar planšetės skyrelis, kuris padės reikalingiausiems daiktams saugiai keliauti kartu.


Kuprinės puikiai tarnaus ir jaunimui – atskiri kuprinių skyreliai garantuos, jog keliaujant į mokyklą ar universitetą nebus sutrikdyta knygų, aplankų ar vadovėlių tvarka. Puiku tai, jog kuprines taip pat galima pritvirtinti prie lagamino, nes tam yra skirta atskira juosta. Tai pagelbės pasirinkusiems įvairias keliones.


Pažvelgti į DELSEY kuprinės galite nuotraukų galerijoje:  

 




Užsakymo nr.: PT_50127

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis