Šiųmetės plaukų tendencijos – madingiausias autentiškumas

Ilgi glotnūs plaukai, garbanos ar kontrastingas karė kirpimas – šių metų tendncijos. Svarbiausia būti unikaliu.

Plaukų stilistus kūrybai įkvepia pasaulio podiumai. Plaukų stilistė Natalija Nova, paklausta, kokie madingiausi kirpimai vyrauja 2018-aisiais, pastebi, kad vienos tendencijos nėra.

Organizatorių nuotr.

„Dėmesio centre – autentiška šukuosena, tai yra tai, kas tinka jums. Labai daug dėmesio sulaukia ilgi plaukai, garbanos. Jei kalbėtume apie trumpų plaukų šukuosenas, norėčiau išskirti karė kirpimą, kai derinamas kontrastingas plaukų ilgis“, – pasakoja meistrė.

Organizatorių nuotr.

Plaukų dažyme vyrauja kontrastai. Jei anksčiau buvo derinamos tik šiltos arba tik šaltos spalvos, šiandien šiltos derinamos su šaltomis. Nevengiama ir itin ryškių spalvų, kurios kuria pašėlusį įvaizdį, ir švelniai rožinių ar nude atspalvių, taip tinkančių mergaitiškam įvaizdžiui.

Organizatorių nuotr.

120-ąją sukaktį mininti „Swarzkopf“ kompanija grožio ir mados blogerėms, redaktorėms pristato net kelias „BC“ naujų produktų serijas – kad kiekvienas galėtų išsirinkti tas priemones, kurios reikalingos jo plaukams. „Peptide repair“ - linija, skirta pažeistiems, nualintiems plaukams.

Organizatorių nuotr.

„ph 4,5 color freeze“ - dažytiems plaukams. Taip pat rasite produktų normaliems, sausiems, banguotiems ir garbanotiems plaukams. O ploniems ir normaliems skirta „Collagen Volume Boost“ linija. „Keratin Smooth Perfect“ – storiems, nepaklusniems, sunkiai suvaldomiems plaukams.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis