7 dalių darbo aprangos „kapsulė“, kurios užteks visai vasarai

Ką rengtis į darbą, kai viskas, ką norite vilkėti, yra tik lengva suknelė ir įspiriamos šlepetės.

Vasarą nuspręsti, ką vilkėsite biure, yra dar sunkiau nei šaltuoju metų laiku. Nenorite atrodyti per daug kasdieniškai, bet dėl šilumos negalite rinktis įprastų darbo aprangos atributų. O kur dar temperatūrų skirtumai, jaučiami kaskart iš lauko įžengus į kondicionieriaus atvėsintą patalpą ir atvirkščiai. Jei jūsų spintoje vyrauja chaosas ir garderobe trūksta pagrindinių klasikinės biuro aprangos elementų, gali būti, kad ilgi rytiniai svarstymai apie dienos derinį dažnai baigiasi niūriu apibendrinimu „neturiu ką apsirengti“.


Vida Press nuotr.

To išvengti padės darbo aprangos kapsulė – iš tarpusavyje derančių daiktų sudaryta drabužinė, kurioje bus viskas, ko gali prireikti šiltuoju metų laiku ruošiantis į darbą. Siūlome septynių dalių rinkinį, kuriame kiekvienas drabužis dera su kitais, yra modernus ir kartu puikiai tinka biurui.

Savo darbo aprangos kapsulę formuokite laikydamasi panašių spalvų paletės, taip smarkiai palengvinsite drabužių derinimo procesą. Niekada neprašausite pasirinkusi klasikinių spalvų – baltos, juodos, tamsiai mėlynos – gaminius, tuomet beliks juos pagyvinti ryškesniais aksesuarais.

Toks darbui tinkamų drabužių rinkinys duos toną ir naujiems pirkiniams, bus paprasta jį atnaujinti ar papildyti atėjus šaltajam sezonui, nes aiškiai žinosite, koks stilius bei koks spalvynas dominuoja jūsų spintoje.

7 dalių darbo aprangos kapsulė, pritaikyta vasarai

ILGO ŠVARKO IR KELNIŲ KOSTIUMAS

Laisvai krentantis, klubus dengiantis švarkas yra modernus trumpo, liemenuoto švarko giminaitis, pastarąjį smarkiai pralenkiantis savo universalumu. Kadangi nėra pernelyg prigludęs, jis derės su visais kitais jūsų spintos elementais. Madingos plačios ar platėjančios kelnės taip pat puikiai atrodys su kitais drabužiais, o dėvimos su švarku kurs pribloškiančiai stilingą derinį.


Kelnių kostiumas „Zara“, gamintojo nuotr.

BALTI MARŠKINIAI

Balti marškiniai tiesiog privalo atsirasti kiekvienos stilingos miesto moters garderobe. Jei pasiūti iš kokybiško, odai kvėpuoti leidžiančio audinio, jie tiks net karščiausiomis dienomis ir puikiai atrodys sukišti į sijoną ar kelnes aukštintu juosmeniu.


Vida Press nuotr.

SUSIAUČIAMA SUKNELĖ

Šis suknelės modelis yra klasikinis, bet pernai į madą sugrįžo kaip tendencija, tad yra tiesiog tobulas priedas darbo aprangos garderobui. Elegantiška, žemiau kelių besibaigianti susiaučiama suknelė taps mėgstamiausiu jūsų drabužiu – lengvai derinama, patogi ir stilinga.


„H&M“, gamintojo nuotr.

ŠILKO PALAIDINĖ

Pakilus termometro stulpeliui neišsiversite be palaidinės trumpomis rankovėmis, tad įsitikinkite, kad ji – skoninga ir tinkama darbui. Nepakeičiamas drabužis tokiu atveju bus šilko palaidinė, kuri leis odai kvėpuoti ir kiekvienam drabužių deriniui suteiks subtilaus ir skoningo puošnumo.


Adam Lippes, net-a-porter nuotr.

MIDI SIJONAS

Pieštuko formos sijonas yra neįtikėtinai elegantiškas, bet vasarą jis yra tiesiog per daug nepatogus. Rinkitės ne mažiau rafinuotą alternatyvą – ties blauzdų viduriu pasibaigiantį midi sijoną. Stilingas, lengvai derinamas ir nepriekaištingai tinkantis biurui. Puikiai atrodys su grakščiais smailianosiais bateliais žemu kulniuku!


Vida Press nuotr.

BATELIAI KAČIUKAI

Bateliai uždaru priekiu ir apnuogintu kulnu yra puikus kompromisas tarp to, kad patogu ir to, kas yra priimtina darbe. Pasirinkite klasikinės spalvos, kokybiškai pagamintą modelį ir džiaukitės jo universalumu visą šiltąjį sezoną. Patogus, žemas kulniukas suteiks komforto pojūtį.


Christian Laboutin, net-a-porter nuotr.

STRUKTŪRIŠKA RANKINĖ

Joks darbui tinkamas derinys negali būti įsivaizduojamas be odinės rankinės. Jei jūsų biuro aprangos kapsulė yra sudaryta iš klasikinių spalvų, rankinę galite rinktis įdomios spalvos ar netradicinės formos, kad būtų įvaizdžio akcentas, arba, atvirkščiai, laikytis klasikos temos ir rinktis elegantišką, konservatyvų rankinuką.


Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis