Geriausios šiltojo sezono tendencijos kiekvienai amžiaus grupei – nuo 20-imties iki 60-ies

Vasaros tendencijų tiek daug ir jos tokios žavios, kad madingai damai gali lengvai susukti galvą. Atrinkome tinkamiausias kiekvienai amžiaus grupei – čia tikrai rasite tai, kas labiausiai tiks būtent jums.

Vasara jau įsisiūbavo, džiugina ne tik šiltais saulės spinduliais, bet ir galimybe pamiršti apie uždarus batus ar šiltus švarkelius. Dabar – laikas džiaugtis karščiausiomis sezono tendencijomis. Nors požiūris, kad tam tikri drabužiai tinka tik jaunoms arba, atvirkščiai, tik brandesnėms moterims yra beviltiškai pasenęs, kai kurios mados iš tiesų geriausiai atrodo, kai yra vilkimos tam tikro amžiaus moterų. Nuo šerbeto atspalvių iki taškuotų drabužių bei didelių logotipų, štai kokios tendencijos rekomenduojamos šioms amžiaus grupėms.

20-imtmetėms – logotipai

Logotipų mada, kitaip vadinama logomanija, šį sezoną pasiekė aukštumas. Marškinėliai, bateliai, rankinės, netgi papuošalai puošiami ryškiais logotipais ir tai jau nebelaikoma pagyrūniškumu ar prastu skoniu, ypač jei yra derinama su kitais ryškiais sezono mados akcentais.


Olivia Culpo, Vida Press nuotr.

Auskarai „Saint Laurent“, rankinė „J W Anderson“, marškinėliai „Gucci“, šlepetės „Balenciaga“, net-a-porter nuotr.

30-imtmetėms – sarafanas

Žodis „sarafanas“ šį sezoną įgauna naują prasmę. Tai nebe tas mažų mergaičių mėgstamas drabužis su petnešomis, suaugusios moterys jį interpretuoja ant medvilnės palaidinės vilkėdamos suknelę su petnešėlėmis. Stilių kurs suknelės modelis, o šis gali būti ir nerūpestingas, ir rafinuotas ar netgi griežtas.


Lauren Santo Domingo, Vida Press nuotr.


Suknelė „Vince“, palaidinė „Maggie Marilyn“, auskarai „Leigh Miller“, rankinė „Chloe“, net-a-porter nuotr.

40-imtmetėms – pastelė

Kaip bepavadintumėme šią tendenciją – šerbetu, cukraus vata ar pastelių žaismu, aišku viena – svarbiausia čia švelnių, vasariškų atspalvių dermė. Ji įvaizdžiui akimirksniu suteiks gaivos, tiks tiek laisvalaikiu, tiek darbo aplinkoje.


Laura Harrier, Vida Press nuotr.


Akiniai nuo saulės „Fendi“, palaidinė „Prada“, šortai „Versace“, bateliai „Manebí“, net-a-porter nuotr.

50-imtmetėms – tamsus džinsas

Šio sezono džinsų tendencija siūlo denimą iš laisvalaikio aprangos skyrelio perkelti į kasdienybę ar netgi biurą. Tamsaus džinso drabužiai – struktūriški, netgi elegantiški, puikiai derantys su baltais marškiniais bei kokybiškais juodos odos aksesuarais.


Rosie Huntington-Whiteley, Vida Press nuotr.


Liemenė „Chloe“, suknelė „Thom Browne“, bateliai „Loq“, net-a-porter nuotr.

60-imtmetėms – taškeliai

Jei jau pabodo gėlių raštas, išbandykite taškelius. Tai senas favoritas, šį sezoną grįžęs į madingiausiųjų gretas. Patys populiariausi – juodai balti taškeliai, bet galite rinktis ir kitų spalvų derinių arba tarpusavyje maišyti kelis skirtingus ir kurti žaismingą, eklektišką stilių.


Freida Pinto, Vida Press nuotr.


Suknelė „Rixo London“, skarelė „Saint Laurent“, auskarai „Mizuki“, rankinė „Dolce & Gabbana“, net-a-porter nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis