Vasariškam įvaizdžiui – ryškios spalvos

Kai rūpintis rankų oda ir nagais, kad jiems nepakenktų nei šaltis, nei karštis?

Šį klausimą uždavėme „Indigo Nails Lab“ vadybininkei Justinai Uždavinytei.


Organizatorių nuotr.

„Rankas būtina puoselėti ir kas savaitę atlikti rankų odos šveitimą. Žinoma, būtina maitinti ir minkštinti. Ir ne tik rankų odą, bet ir nagus bei odelę apie juos“, – pasakojo specialistė, pristatydama naujausius „Indigo“ rankų ir nagų priežiūros gaminius.

Organizatorių nuotr.

Pasidomėjus, kokios nagų lakavimo tendencijos būdingos šiai vasarai, J. Uždavinytė atsakė vienu žodžiu: ryškios. Populiauriausios: indigo spalva, rožinė ir elektrinė ledo spalva.

Organizatorių nuotr.

Nors įprasta manyti, kad tai - jaunimo spalvos, J . Uždavinytė skubėjo paneigti: „Jei moteris gerai jaučiasi su tokios spalvos nagučiais, vadinasi, jie jai tinka. Nėra nubrėžtos amžiaus ribos“.

Organizatorių nuotr.

Tiesa, ryškioms vasaros spalvos populiarumu nenusileidžia ir amžinąja klasika laikomos juoda, raudona bei prancūziško manikiūro spalvos.

Organizatorių nuotr.

„Polhem“ organzuotame renginyje grožio tinklaraštininkės ir readaktorės ne tik domėjosi naujausiomis rankų bei nagų priežiūros tendencijomis, tačiau ir madingiausiomis vasaromis spalvomis tapė skareles, mėgavosi rankų puoselėjimo procedūromis.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis