Pierre Casiraghi ir Beatrice Borromeo – Monako atsakas princui Harry ir Meghan Markle

Pastaraisiais mėnesiais visas dėmesys buvo nukreiptas į Didžiosios Britanijos karališkąją šeimą, tačiau princas Harry ir Meghan Markle nėra vienintelė jauna ir graži kilmingųjų pora. Jiems niekuo nenusileidžia Pierre'as Casiraghi (30 m) ir jo žmona Beatrice Borromeo (32 m) – Monako karališkosios šeimos atstovai.

Kol visi užgniaužę kvapą laukėme Didžiosios Britanijos karališkųjų vestuvių nuotraukų, Monako karališkosios šeimos atstovai skaičiavo dienas iki ne mažiau svarbaus įvykio – antrojo P. Casiraghi bei B. Borromeo vaikelio gimimo.


Pierre Casiraghi ir Beatrice Borromeo, Vida Press nuotr.

Ši pora savo šalyje drąsiai gali būti vadinama atsaku princui Harry bei Meghan Markle. Ir pirmieji, ir antrieji eilėje į karūną yra pakankamai toli, tad į ją pretenduoja daugiau teoriškai. Tai jaunoms poroms leidžia daugiau dėmesio skirti šeimyninei laimei, o ne griežtiems protokolo reikalavimams. Jie jauni, gražūs, turtingi ir labai įdomūs ne tik savo šalies gyventojams, bet ir žmonėms visame pasaulyje.


Pierre Casiraghi ir Beatrice Borromeo, Vida Press nuotr.

Jauniausias Hanoverio princesės Caroline sūnus, žymiosios Grace Kelly vaikaitis Pierre'as ir iš turtingos (bei kilmingos!) italų šeimos kilusi Beatrice susituokė 2015-aisiais. Santuoką įtvirtino net dvi prabangios ceremonijos, po kurių pora tyliai mėgavosi vedybiniu gyvenimu. 2017-aisiais jie susilaukė pirmojo sūnaus Stefano, už metų antrojo – Francesco Carlo Albert.


Pierre Casiraghi ir Beatrice Borromeo, Vida Press nuotr.

B. Borromeo nėra įprasta karališkosios šeimos atstovė, jos diena užpildyta ne tik formaliais renginiais, grožio salonais bei vaikų auginimu. Kitaip nei M. Markle, ištekėdama už kilmingo vyro, ji neprivalėjo atsisakyti savo karjeros. B. Borromeo baigė prestižinį JAV Kolumbijos universitetą, kuriame įgijo žurnalistės specialybę ir jau ne vienerius metus užsiima žurnalistiniu darbu, rašo politinėmis temomis, kuria dokumentiką.


Pierre Casiraghi ir Beatrice Borromeo, Vida Press nuotr.

Ji pasitiki savimi, turi tvirtą nuomonę, o tai demonstruoja ir savo asmeniniu stiliumi. Šis varijuoja nuo aukštosios mados kūrinių iki „greitos mados“ produktų, bet visada išlieka savitas. Elegantiškas ir, kartu, nesuvaržytas.

Mažiausiai B. Borromeo norėtų būti laikoma išpaikinta princese. Žurnalo „Glamour“ fotosesijoje ji netgi atsisakė fotografuotis su tiara. Pasak Beatrice, tai ją priverstų jaustis blogai ir atrodyti kitokia, nei yra iš tikrųjų.


Pierre Casiraghi ir Beatrice Borromeo, Vida Press nuotr.

Tam pačiam žurnalui moteris pripažino, kad aukštosios mados sukneles įvairiems viešiems renginiams ji dažniausiai skolinasi, nes korespondentės alga jai neleidžia švaistytis pinigais apsiperkant dizainerių butikuose.

Tiesa, tai, kad yra laikoma viena stilingiausių Europos kilmingųjų turėtų padėti gauti daugybę dovanų iš dizainerių, svajojančių, kad jų drabužis bus nufotografuotas vilkimas Monako karališkosios šeimos atstovės. Be to, jos dėdė ilgus metus buvo „Valentino“ vadovas, o tai be jokios abejonės garantuoja gerus ryšius su šiais italų mados namais.


Pierre Casiraghi ir Beatrice Borromeo, Vida Press nuotr.

Nors grožis ir stilius yra pirmieji dėmesį patraukiantys B. Borromeo ir P. Casiraghi bruožai, sunku nepastebėti šios poros santykių darnumo. Netgi formaliuose renginiuose fotografai juos dažnai užfiksuoja susiglaudusius, susikabinusius už rankų bei meiliai žiūrinčius vienas į kitą. Niekas nepaneigs, kad ši karališkoji santuoka yra pilna meilės.

Daugiau žaviosios poros nuotraukų – fotogalerijoje.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis