Ledi Kitty Spencer – princesės Dianos dukterėčia, tapusi mados pasaulio numylėtine

Kai mirė princesė Diana, Ledi Kitty Spencer (27 m.) tebuvo šešeri. Vis dėlto akivaizdu, kad mada ir geras skonis yra jaunos moters genuose.

Ledi Kitty Spencer yra vyriausia princesės Dianos brolio Earlo Spencerio dukra, paveldėjusi tiek savo žymiosios tetos grožį, tiek stilių. Pastaraisiais metais jos vardas mados pasaulyje tapo vis svarbesnis, o neseniai vykusiose princo Harry'io ir Meghan Markle vestuvėse ji buvo tituluojama viena skoningiausiai atrodžiusių viešnių! Apžvelkime jos stilių.


Ledi Kitty Spencer princo Harry ir Meghan Markle vestuvėse, Vida Press nuotr.

Suknelės. Turbūt didžiausią K. Spencer garderobo dalį sudaro suknelės. Šį moterišką drabužį ji renkasi tiek laisvalaikiui, tiek ypatingiems renginiams bei progoms.


Ledi Kitty Spencer, Vida Press nuotr.

Dauguma jaunos moters vilkimų suknelių yra A formos, prigludusios ties juosmeniu ir besibaigiančios žemiau kelių. Tai, kad šis siluetas yra jos mėgstamiausias, K. Spencer patvirtino ir žurnalui „Hello“: „Vilkiu tai, kas tinka mano figūrai, man patinka drabužiai, kuriuose yra išryškintas juosmuo. Visuomet įsitikinu, kad mano rūbai yra puikiai pasiūti ir klasikiniai, bet vis tiek moteriški – nemėgstu nieko, kas yra per daug prašmatnu.“


Ledi Kitty Spencer, Vida Press nuotr.

Ledi Kitty Spencer, Vida Press nuotr.

Ledi Kitty Spencer, Vida Press nuotr.

Nors mėgsta klasikinį stilių, K. Spencer neapsiriboja tik klasikiniais atspalviais. Jos suknelių kolekcijoje galima rasti visą spalvų vaivorykštę. Nuo kreminės iki ryškios fuksijų, nuo smaragdo žalumo iki dabintos gėlių raštu, – jai nėra jokių spalvų tabu.


Ledi Kitty Spencer, Vida Press nuotr.

Asmeninis stilius. Instagramo influencerių ir tendencijų amžiuje asmeninis stilius yra vertinamas labiau nei bet kada anksčiau. Ledi Kitty Spencer visuomet išlaiko romantišką ir moterišką asmeninį stilių, kuris jau tapo lengvai atpažįstamas.

„Manau, kad geriausia mados savybė yra tai, kad gali imti tas detales, kurios tau tinka ir tuomet su jomis žaisti, vietoj to, kad stengtumeisi bet kokiais būdais prisitaikyti prie egzistuojančių tendencijų,“ – yra sakiusi ji.


Ledi Kitty Spencer, Vida Press nuotr.

Aukštakulniai. Bateliai aukštais kulniukais yra neatsiejamas jos stiliaus atributas, puikiai derantis prie A silueto suknelių. Ledi Kitty Spencer mėgsta eksperimentuoti su spalvingais bateliais, drąsiai derina skirtingų atspalvių ar netgi raštų sukneles ir aukštakulnius.


Ledi Kitty Spencer, Vida Press nuotr.

Ne viename renginyje ji buvo pastebėta avinti aukso ar sidabro spalvų basutes.

Mados namai. Princesės Dianos dukterėčia iškilminguose renginiuose dažnai pasirodo vilkinti italų mados namų „Dolce & Gabbana“ sukneles. Tai – ne atsitiktinumas. Jauna moteris yra šių mados namų reklaminis veidas, be to, ne kartą žengė jų podiumu pristatydama naujausias kolekcijas.


Ledi Kitty Spencer, Vida Press nuotr.

Tai, kad italus žavi jos grožis, buvo dar kartą įrodyta vos prieš kelias savaites. Savo instagramo paskyroje ledi paskelbė, kad gilias tradicijas turintys Italijos juvelyrikos namai „Bvlgari“ ją pasirinko savo prekių ženklo ambasadore!

Žinant, kaip pasaulis žavisi princese Diana, nenuostabu, kad susidomėjimas jos dukterėčia taip pat tik auga. Ji kviečiama stebėti didžiausių pasaulio mados namų kolekcijas ir tai daro, žinoma, tik pirmoje eilėje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis