Tomas Cruise'as išsižadėjo savo dukters Suri?

Kaip danguje, taip žemėje – byloja senas posakis. Tad nenuostabu, kad šou pasaulio žvaigždės realiame gyvenime susiduria su tais pačiais sunkumais, kaip ir paprasti mirtingieji.

Vakarų spauda jau kurį laiką aptarinėja priežastis, kodėl Holivudo aktorius Tomas Cruise‘as nutraukė santykius savo vienintele biologine dukra Suri.

Vida Press

Šį pavasarį mergaitė atšventė savo dvyliktąjį gimtadienį. Tai buvo jau ketvirta gimimo diena iš eilės, kurią praleido jos tėvas. Per Tėvo dieną jis buvo vos keli kilometrai nuo dukros namų, bet nepanoro jos aplankyti.

Šeimai artimi šaltiniai teigia, kad Suri labai išgyvena dėl to, kad negali matytis su tėvu. Tačiau to priežastis – paties aktoriaus sprendimas ignoruoti savo atžalą. Po skyrybų jis kurį laiką palaikė ryšius bendraudamas vaizdo skambučiais. Tačiau ilgainiui ir tai nutraukė. Šou pasaulio apžvalgininkai svarsto, kokios priežastys privertė vyrą taip pasielgti?

Vida Press

Scientologijos įtaka

Aktorius yra vienas pagrindinių Scientologijos bažnyčios lyderių ir aktyvus kulto propaguotojas. Ši religija turi itin griežtas taisykles ir gyvenimo normas, kurių privalu paisyti kiekvienam jos nariui. Šiuo metu karjera ir Scientologija yra pagrindiniai Tomo Cruise gyvenimo prioritetai. Jau kurį laiką šalia aktoriaus nesimato mylimos moters.

Vida Press

Jo įvaikiai iš ankstesnės santuokos su aktorė Nicole Kidman taip pat aktyviai įtraukti į religijos veiklą ir to pasekoje nebebendrauja su savo įmote (kuri kategoriškai atsiribojusi nuo šio religinio judėjimo).

2012 metais įvykusios skyrybos su aktore Katie Holmes sudavė skaudų smūgį poros santykiams. Pagal Scientologijos taisykles, žmona, atsišliejusi nuo vyro ir kulto, tampa pavojinga ir nepageidaujama.

Vida Press

Pradžioje atrodė, kad išsiskyrimas išvis sunkiai įmanomas. Tačiau moteriai pavyko išsivaduoti. Tiesa, turėjo pasirašyti daugybę susitarimų, kurių tarpe, neviešinti jokių buvusios santuokos detalių, nekalbėti apie buvusį vyrą ar Scientologiją ir net septynerius metus viešai nesusitikinėti su vyrais. Negana to ji buvo paskelbta „slopinančiu asmeniu“ – taip vadinami nuo kulto atšliję žmonės, kurie neva stabdo dvasinį tobulėjimą ir daro neigiamą įtaką esamiems religinės bendruomenės nariams.

Vida Press

Draugo išdavystė

Netrukus po skyrybų Katie Holmes pradėjo slapčia susitikinėti su aktoriumi Jamie Foxxu. Šis beje buvo ilgametis Tomo Cruise'o bičiulis.

Vida Press

Gandai netruko pasiekti pavydaus buvusios sutuoktinio ausis. Kalbama, kad vyras ne juokais įsiuto. Nors po skyrybų praėjo jau daugiau nei 7 metai ir Katie gali oficialiai paskelbti apie savo naujus santykius, Tomui vis dar sunku matyti kitą vyrą šalia buvusios žmonos.

Vida Press

Negana to, Jamie puikiai sutaria su Suri ir atstoja jai prarastą tėvą. Santykių spraga tarp Suri ir Tomo vis auga. Jis praleidžia visas mergaitei svarbias progas, nedalyvauja jos mokykliniame gyvenime ir žino tik tiek, kad dukra gerai mokosi ir mėgsta šokti. Tuo tarpu Jamie kur tik gali atstoja Suri tėvą. Jųdviejų santykiai labai artimi ir šilti.

Vida Press

Nepraranda vilties

Neseniai Tomas Cruise‘as išgyveno sunkią netektį. Anapilin iškeliavo jo motina Mary. Tai aktorių sukrėtė iki širdies gelmių ir privertė permąstyti gyvenimą. Kalbama, kad jis pilnas ryžto atkurti santykius su jauniausia savo atžala.

Tiesa, tam prireiks nemenkų pastangų, nes ketveri metai tylos sukūrė nemažą susvetimėjimo sieną. Pirmasis susitikimas bus sudėtingas tiek jam, tiek mergaitei. Ir kol kas tai – tik spaudoje sklandančios žinutės.

Vida Press

Paskutiniai paparacių įamžinti gyvenimo momentai liudija, kad Tomas Cruise‘as kol kas negrįžo į dukros gyvenimą ir tėvo vaidmenį atlieka Jamie.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis