Grožio produktą išbandžius: pagaliau radau priemonę, kuri nuramino mano sudirgusią odą

Moteris.lt skaitytojoms siūlėme dalyvauti konkurse ir laimėti itin kokybišką priemonę – „Babé Body“ drėkinamąjį 100 % alavijų kūno gelį (300 ml). O laimėjus – priemonę išbandyti ir įspūdžius aprašyti.

Kviečiame susipažinti su skaitytojų įspūdžiais ir vertinimais.

Edita M. 35 m.

Prisipažinsiu, esu didelė alijošiaus gerbėja. Namuose palangės nustatytos alijošiaus augalais, kuriuos auginu savo odai puoselėti. Esu išbandžiusi ir nemažai kosmetikos, kurios sudėtyje yra alijošiaus. Tačiau toli gražu ne visais produktais likdavau patenkinta. Kai kurie buteliukai taip ir likdavo nustumti kažkur stalčiaus ar šaldytuvo gilumoje, kol galiausiai išdžiūdavo arba tiesiog keliaudavo į šiukšliadėžę.

Todėl labai susidomėjau nauju „Babé “ alavijo geliu kūnui. Tik patepus jo ant odos iškart maloniai nustebino gaivus ir ilgai išliekantis kvapas, lengva konsistencija - gelis labai gerai įsigeria, todėl nesukelia nemalonaus lipnumo pojūčio ir neapsunkina odos, nelieka gelio ant paviršiaus.

Tačiau didžiausias „Babé “ gelio atradimas man buvo tikrai ne kvapas. Skaniai kvepiančių kremų ir losjonų – pilnos lentynos. Mane gelis labiausiai papirko dėl savo poveikio. Mano oda yra sausa ir jautri, linkusi į bėrimus. Priešuždegiminių savybių turintis gelis pelnė mano visas simpatijas po to, kai išbandžiau jį po plaukelių šalinimo skutimosi peiliuku.

Paprastai man tai būna nemaloni procedūra, po kurios oda sudirgsta, atsiranda išbėrimų. Tačiau pasitepus „Babé “ geliu mano oda buvo švari ir švelni kaip ką tik po skutimosi. Šį privalumą netruko pastebėti ir mano vyras, kurio odą po skutimo taip pat išberia. Todėl šis gelis mūsų namuose bus ko gero populiariausia šeimynos kūno priežiūros priemonė.

Rugilė, 33 m.

Mano kūno oda yra itin išsausėjusi ir dirgli - ypač rankų ir kojų oda. Kūno kremu tepuosi kiekvieną dieną išsimaudžiusi duše. Jei to nepadarau, blauzdų ir rankų oda tampa tarsi pergamentas, visa suskilinėjusi.

Išsirinkti kūno kremą ar losjoną yra kitas mano galvos skausmas. Mėgstu skaniai kvepiančius, bet negaliu pakęsti limpančių ir lėtai besigeriančių. „Babé “ alavijų gelį susigundžiau išbandyti dėl sudėties. Anksčiau esu išbandžiusi įvairius alavijų gelius, tačiau nors ir nuramindavo odos sudirgimą jie palikdavo lipnumo pojūtį.

Pirmą kartą pasitepus „Babé “ alavijų geliu iš pradžių nusivyliau - gelio tekstūra gaivi, švelni, maloniai kvepia, bet yra gana lipni. Bet, pasirodo, tai buvo klaidingas įspūdis, nes lipnumo po minutėlės neliko. Šiuo alavijų geliu ėmiau teptis ryte ir vakare - greitai užsitepa, greitai įsigeria, be galo patogu. Oda buvo sudrėkinta, pasitepus nelikdavo dirglaus niežėjimo. Puikus kūno kremas vasarai.

Gitana, 45 m.

Prisipažinsiu, apie alavijų grožio produktus turėjau vieną prisiminimą – jais patepus net po kurio laiko ant odos lieka lipnumo jausmas. Tad testuodama „Babé “ alijošiaus gelį norėjau įsitikinti, ar visų gamintojų produktai tokie patys.

Ir buvau maloniai nustebinta – gelis puikiai ir greitai įsigeria, nepalikdamas jokio lipnumo, tik suminkštintos vėsios odos jausmą.

Tačiau tai buvo dar ne visi atradimai. Prieš porą dienų buvau gerokai sugelta uodų. Mano oda jautriai reaguoja į šių kraugerių nuodus - iššoka gumbeliai, jie parausta, niežti, peršti, toje vietoje pakyla kūno temperatūra.

Taigi, paskaičius gelio aprašą, nutariau pamėginti juo patepti uodų sugėlimus... Patepiau vakare, prieš miegą, o tik kitai dienai įpusėjus staiga suvokiau, kad sugėlimų nejaučiu, jie manęs neerzina, patinimas praėjęs!

Tai - pats geriausias mano įvertinimas šiam produktui. Mat gyvename prie miško, kur uodai vis užsuka mūsų pakandžioti. Nieko nelaukdama geliu ištepiau uodų sukandžiotus dukters skruostus ir jau nukasytos žaizdelės puikiai sugijo. Nuostabu, kad gelis yra skalsus - jo tiek nedaug tereikia.

Dabar ruošiuosi atostogoms prie jūros. Gelį būtinai įsidėsiu į lagaminą. Pravers ne tik nuo uodų sukandimų. Tikiu, kad padės ir po saulės vonių odą nuraminti.

Greta, 25 m.

„Babé “ alavijų gelį jau buvau bandžiusi prieš keletą metų. Tuomet jis labai pravertė kelionėje – puikiai nuramino saulės nugairintą odą, ją sudrėkino ir neleido išsausėti.

Šįkart nepasitaikė odos nudegimų ar sužeidimų, taigi alavijų gelį išbandžiau kaip kasdienę drėkinamąją priemonę. Įprastai kūną drėkinu įvairiais natūraliais aliejais, jais tepu dar drėgną odą. Vietoj jų ėmusi naudoti gelį pastebėjau, kad drėkinimo reikia dažniau, taigi produktą naudojau kelis kartus per dieną. Patiko jo švelnus, neįkyrus kvapas, tiršta konsistencija.

Gelis sudrėkino odą, tiesa, ne taip gerai, kai mano mėgstami aliejai. Produktą po skutimosi išbandė ir mano vyras. Jam nepatiko lipni gelio konsistencija, tačiau pripažino, kad oda po to liko švelni ir minkšta. Ateityje alavijų gelį daugiausiai naudosime odos nuraminimui po saulės vonių.

Joana, 27 m.

Šio gamintojo produktus jau teko naudoti. Dėl to šis, dar neišbandytas, gelis ypač suviliojo. Kadangi vasara, nusprendžiau padaryti eksperimentą – naudoti kuo mažiau kosmetikos, kiekvieną dieną atlikti visus kūno priežiūros ritualus ir stebėti, kaip mano oda priima šią naują priemonę.

Visų pirma, buvo labai malonu jį naudoti, nes priimtinas ir gaivus kvapas. Antra, konsistencija maloni liesti. Trečia, būtent dėl konsistencijos gelis lengvai pasiskirsto po kūną ir nesunkiai nusiplauna – nebūna to jausmo, kad lyg dar kažkas liko, kas neretai nutinka su kitais geliais. Bet kas svarbiausia – vos po savaitės mano kūno oda tapo švelnesnė ir po truputį atgauna „šviežumo“ pojūtį, tad savo vasaros eksperimentą su šiuo geliu būtinai pratęsiu!

***

Apie produktą

„Babé Body“ drėkinamasis 100 % alavijų kūno gelį (300 ml).

Šis gelis intensyviai drėkina ir ramina, gaivina ir minkština odą.

Rekomenduojama naudoti ilgiau pabuvus saulėje, soliariume, po skutimosi, depiliacijos. Tinka visai šeimai, galima naudoti kasdien. Neriebios konsistencijos. Puikiai įsigeria, be parabenų, hipoalerginis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis