Madingiausi vasaros aksesuarai – jums prireiks tik penkių

Vasarą nesinori savęs apkrauti daugybe aksesuarų, todėl gera turėti kelis pagrindinius, kurie tinka prie daugelio drabužių ir tampa stilinga kiekvieno įvaizdžio detale. Šie saulės akiniai, bateliai bei papuošalai jau tapo šios vasaros populiariausiais.

Tam, kad sudarytumėme geriausių vasaros aksesuarų penketuką, domėjomės ne tik dizainerių padiktuotomis tendencijomis, bet ir tuo, kas šiuo metu populiariausia tarp madingųjų nuomonės formuotojų (influencerių). Žemiau rasite aksesuarus, kurie turėtų atsirasti kiekvienos madingos moters vasaros garderobe.

RETRO AKINIAI NUO SAULĖS

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol) on May 18, 2018 at 8:59am PDT

Taip, madingiausiais dabar skelbiami keisti, siauri Matricos akiniai nuo saulės, bet ar yra moteris, kuriai toks modelis išties tiktų? Visai kas kita – stilingi, nostalgiški retro rėmeliai. Akiniai nuo saulės su pastelinių atspalvių, suapvalintų kampų rėmeliais taps ryškiu akcentu, be kurio nebeįsivaizduosite savo vasaros.


Akiniai nuo saulės „Topshop“, „Saint Laurent“, „Topshop“, gamintojų nuotr.

PLAČIAKRAŠTĖ PINTA SKRYBĖLĖ

Pamirškite mielas skrybėlaites trumpais krašteliais, šią vasarą galvos apdangalams galioja posakis „kuo daugiau – tuo geriau“. Skrybėlės tokios plačios, kad jas reikia prilaikyti ar netgi užlenkti kraštą, kad leistų priešais save matyti vaizdą (kaip kad matėme „Jacquemus“ kolekcijos pristatyme).


„Sensi studio“, „Maison Michael“, „H&M“, gamintojo nuotr.

AUKSININIAI PAPUOŠALAI

Aukso spalvos papuošalai visuomet populiaresni yra vasarą, kuomet saulės spindulių paliesta oda tampa šiek tiek šiltesnio atspalvio. Šią vasarą tokie papuošalai ypač populiarūs, o madingiausi modeliai – trumpi vėriniai su medalionu bei auskarai-žiedai. Abu papuošalai yra lengvai derinami, tinka prie daugelio drabužių. Norite dar šiuolaikiškesnio įvaizdžio? Segėkite kelis vėrinius vienu metu.


Auskarai „Topshop“, vėrinys „Brooke Gregson“, auskarų rinkinys „Stradivarius“, gamintojų ir net-a-porter nuotr.

ĮDOMIOS FORMOS RANKINĖ

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve) on Jun 10, 2018 at 11:06am PDT

Pintos rankinės vis dar madingos, tik šią vasarą siūloma rinktis netradicinių, įdomių formų modelius. Tai gali būti apvalus, kūbo, kibirėlio ar trapecijos formos krepšys, puoštas kutais, auksinėmis grandinėmis ar raištukais – svarbiausia forma.


Rankinėė „Zara“, apvalus krepšys „H&M“, rankinė „Zara“, gamintojų nuotr.

10-TOJO DEŠ. STILIAUS BATELIAI

Jei spintoje dar saugote nuo praėjusio amžiaus paskutinio dešimtmečio likusius batelius kampuotu priekiu, dabar laikas juos išsitraukti. Minimalistinio dizaino atvirų batelių modelis jau išpopuliarėjo instagrame. Čia mados influencerės kojas puošia kūno spalvos, baltais bei juodais 10-tojo dešimtmečio stiliaus bateliais.

Bateliai „Mango“, „By Far“, „Topshop“, gamintojų ir net-a-porter nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis