Kaip vilkėti madingiausią 2024 m. pavasario drabužį ir atrodyti moteriškai bei stilingai?

Mados ekspertai tikina, kad būtent šis drabužis yra stiliaus akcentas, kurį 2024 m. pavasarį turi turėti kiekviena stilinga moteris.

Balti marškiniai yra vienas universaliausių drabužių. Jie lengvai derinami, tinka kone visoms moterims, gali būti dėvimi įvairiomis progomis. Galbūt dėl to, kad yra taip lengvai derinami, jie gali sukurti tiek daug problemų. Pernelyg griežtas sijonas ar švarkelis ir atrodysite pernelyg formaliai ar netgi nuobodžiai. Itin ekstravagantiškos kelnės ir atrodysite neskoningai. Kaip pataikyti į stiliaus aukso vidurį?



Balti marškiniai
Balti marškiniai
Vida Press



Žemiau rasite penkis pasiūlymus, su kuo derinti baltus marškinius, kad atrodytumėte moderniai, moteriškai ir stilingai.


Balti marškiniai + pieštuko formos sijonas



Vida Press nuotr.


Šis derinys gali pasirodyti pabodęs ir tradicinis. Bet marškinių apačią suriškite, o sijoną pasirinkite ne vienspalvį, su iškiliais elementais ir akimirksniu sukursite įdomų, šiuolaikišką įvaizdį.


Balti marškiniai + boyfriend stiliaus džinsai



Vida Press nuotr.


Čia svarbiausias kontrastas – baltų marškinių elegancija ir vaikino džinsų laisvumas. Aukštakulniai ir odinė trapecijos formos rankinė užbaigs stilingą miesto moters stilių.


Balti marškiniai + baltas sijonas ar kelnės



Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.


Balta spalva yra tokia gaivi, tad kodėl neišnaudojus šiltojo sezono ir nepasirinkus baltos spalvos nuo iki? Aukso spalvos aksesuarai privers bent mintimis nusikelti į saulėtąją Nicą. Juodos, tamsiai mėlynos ar rudos spalvos odinės detalės taps reikiama atsvara įvaizdį pritaikant miestui.


Balti marškiniai + balti sportbačiai



Vida Press nuotr.


Sportinė avalynė dabar yra pati populiariausia, o jos dermė su klasikiniais baltais marškiniais atrodo logiška ir labai stilinga. Pridėkite nėriniais puoštą sijoną ir būsite sukūrusi tobulą įvaizdį: patogų, madingą, moterišką.


Balti marškiniai + sidarbo blizgesio sijonas



Vida Press nuotr.


Balti marškiniai – tai tradicijos ir klasika, blizgus plisuotas sijonas – smagus disko stilius. Sumaišius šiuos du elementus gauname išskirtinį derinį. Bijote atrodyti pernelyg ekstravagantiškai? Aksesuarus taip pat rinkitės baltos bei sidabro spalvų.


Dar daugiau baltų marškinių derinimo idėjų – fotogalerijoje.




Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis