Naujoje „Kristi Andress“ kolekcijoje – moters odą skaistinančios spalvos ir paslaptingi motyvai

Lietuvos mados namai pristatė kolekciją šaltajam sezonui.

Nužvelgdami drabužius dažniausiai grožimės medžiaga, pasiuvimu, neįprastais dizainerių sprendimais... O kada pastarąjį kartą, žvelgdami į drabužį, mėginote įminti mįslę?

Tokią užduotį savo naujausioje kolekcijoje paslėpė mados namų „Kristi Andress“ dizaineriai, kurie ant drabužių pabėrė raidžių ir jose paslėpė žinutę klientėms: „Celebrate life“ (liet. „Švęskite gyvenimą“).


Prekių ženklo archyvas

Drabužiuose paslėpti ne tik šie žodžiai, akylesni ras ir raginimus svajoti, tikėti ir mylėti. „Kiekviena detalė, kiekviena raidė buvo dėliojama ir jungiama rankomis“, – pasakoja dizainerė Kristina Kalinauskaitė.

„Kurdama šią kolekciją įkvėpimo sėmiausi iš dizainerio Andre Courregeso. Jis žinomas dėl modernių 1960-ųjų modelių, įkvėptų modernizmo ir futurizmo. A. Courregesas savo kūryboje naudojo tuo metu naujausias technologijas, audinius ir siluetus“, – kalbėjo dizainerė, neslepianti simpatijų 1960-ųjų stiliui.


Prekių ženklo archyvas

2018 rudens-žiemos kolekcija jau laukia pirkėjų Kaune ir Klaipėdoje įsikūrusios „Mados Linijos“ bei mados namų „Kristi Andress“ lentynose ir vilioja gaiviai rausva spalva, nors pagrindinę kolekcijos spalvų paletę sudaro pilki atspalviai.

„Dominuojanti kolekcijos spalva – pilka, kurią pagyvina skaisčiai rožinė, – pristato kūrėjai. – Ši rožinė spalva skaistina veido odą, tad tinka tiek tamsiaplaukėms, tiek šviesiaplaukėms. Šis rožinis tonas – pats tobuliausias, išgrynintas ir įrėmintas tamsiai pilkais kanteliais.“


Prekių ženklo archyvas

Tačiau rožinė spalva ir pabirusios raidės – ne vienintelė išskirtinė mados namų kolekcijos detalė. Ieškančioms išskirtinumo siūloma pasižvalgyti į iš tvilo siūtus ir gėlėmis siuvinėtus drabužius.
„Visos spalvos, dominuojančios kolekcijoje, pasirinktos ne atsitiktinai, o atsižvelgiant į ilgametę patirtį ir klientų poreikius“, – kalbėjo mados namų dizainerė.

Vasaros pradžioje vestuvinę kolekciją pristačiusi K. Kalinauskaitė liko ištikima vienam principui – drabužius kurti taip, kad jie būtų lengvai derinami ir sluoksniuojami tarpusavyje. „Kolekcija sukurta kapsuliniu principu, visi modeliai lengvai derinami, – pasakojo ji. – Todėl kviečiame eksperimentuoti ir drabužius miksuoti bei sluoksniuoti tarpusavyje.“

Visa naujausia kolekcija – fotogalerijoje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis