Naujas produktas – išsigelbėjimas plinkančioms moterims bei vyrams

Kas gi nenori turėti vešlių ir tankių plaukų? Tai – neabejotinai ne tik moterų, bet ir vyrų svajonė.

Deja, dažnam nuotaiką gadina galvoje pradedantys ryškėti pliki ruožai, plaukų slinkimas, retėjimas. Galime nudžiuginti – jau daugiau kaip pusę metų ir Baltijos šalių vaistinėse galima įsigyti tarptautiniu mastu plačiai vartojamą unikalią šveicarų firmos „Labo Cosprophar“ kosmetinę priemonę – „Crescina HFSC“, kuri padės įgyvendinti Jūsų svajonę.


Plaukų retėjimą išgyvena skausmingai


Dermatologijos klinikos „SkinLand“ vadovė, gydytoja dermatologė trichologė Gitana Šabūnienė, jau 17 metų konsultuojanti pacientus dėl galvos odos ir plaukų, sako, kad plaukų slinkimas, retėjimas bei plikimas – daugeliui aktuali problema. Tačiau moterys tai išgyvena kur kas jautriau, nors plikimas labiau būdingas vyrams.


Kodėl taip yra? „Moterys, kurioms slenka, retėja plaukai, išgyvena depresiją, nepasitikėjimą savimi, saviizoliaciją. Jos sako: koks vyras norės gyventi su moterimi, neturinčia plaukų? Šia tema esu kalbėjusi su daug moterų. Atrodytų, kokia čia problema: galima užsidėti peruką ar gražią kepuraitę. Iš tiesų užsidėti peruką psichologiškai labai sunku, nes tokiu atveju apgauni kitus, tik ne save. Savęs neapgausi. Moterų nuomone, geriau turėti menkesnius, bet savus plaukus“, – atsako gydytoja.


Nuo šiol ieškoti peruko ir nerimauti dėl išvaizdos nebereikia – Jūsų plaukais pasirūpins Lietuvos rinkoje pasirodžiusi šveicarų firmos „Labo Cosprophar“ kosmetinė priemonė „Crescina HFSC“.


Tai produktas, skirtas naudoti išretėjusioms galvos sritims, kuriose plaukų folikulai nėra galutinai sunykę ir galimas ir galimas fiziologinis plaukų ataugimas bei kompleksiška apsauga nuo plaukų slinkimo. Jis tinkamas tiek moterims, tiek vyrams, turintiems rūpesčių dėl plaukų retėjimo – būklės, kai plaukai atauga vis plonesni, kol, sunykus svogūnėliui, visiškai nebeatauga.


Organizatorių nuotr.


Kamieninių ląstelių stebuklas


Už natūralią plaukų ciklo fazę yra atsakingos kamieninės ląstelės, kurių randama net neaktyviuose plaukų folikuluose. Šį revoliucinį atradimą padarė šveicarų kompanijos „Labo Cosprophar“ mokslininkai, vis tobulindami originalios formulės „Crescina“ priemonę nuosavose laboratorijose. Ši unikali priemonė oficialiai įteisinta jau prieš 20 metų, o 2012 metais buvo sukurtas naujas kompleksas, padėjęs pasiekti net 100 proc. produkto efektyvumą. Klinikinių tyrimų metu visiems testo dalyviams 1,8 kvadratinio cm testuojamoje zonoje išaugo nuo 7 iki 41 naujo plauko.


Į šį patobulintą preparatą, pavadintą „Crescina HFSC“, įeina patentuotas kompleksas (Stem-Engine), kuris kartu su aktyviaisiais pagrindiniais ingredientais – cisteinu, lizinu, glikoproteinu, benzilnikotinatu apsaugo plauko folikulo kamieninių ląstelių rezervą, gerina kraujotaką, stimuliuoja plauko folikulo aktyvumą bei naujų plaukų augimą. Visi komponentai patalpinti į patentuotus specialius nešiklius (ciklodekstrinus), dėl kurių priemonė laipsniškai veikia plauko svogūnėlį bei žadina „miegančius“ folikulus.


Stulbinantys studijos rezultatai 2013 metais buvo atspausdinti moksliniame žurnale „Dermatology and Therapy“ (Dermatologija ir terapija).


„Kiti rinkoje esantys preparatai turi kamieninių ląstelių, kurios yra augalinės kilmės, t. y. išgauti iš obuolių, vynuogių. Būtent „Labo Cosprophar“ kompanija atrado, kad preparatas veikia daug geriau, jei yra aktyvinamos paties žmogaus kamieninės ląstelės. Tai naujai paleidžia plauko ataugimo procesą. Preparatas, kuriame yra toks patentuotas kompleksas, stimuliuojantis mūsų pačių kamienines ląsteles, rinkoje yra unikalus, – pasakoja gydytoja G. Šabūnienė.

Priemonės „Crescina HFSC“ patikimumą rodo jau gauti devyni Europos ir JAV bei septyni Šveicarijos patentai.


Tinka ir po chemoterapijos


Gydytojos G. Šabūnienės teigimu, plaukų slinkimą, retėjimą lemia genetinės priežastys, taip pat gyvenimo būdas, aplinka, ligos ir kiti faktoriai. Todėl prieš renkantis galinčią geriausiai padėti „Crescina“ priemonę rekomenduotina plaukų slinkimo tipą išsiaiškinti vaistinėje pas specialiai apmokytus konsultantus. Čia su „Labo“ trichoskopu reguliariai atliekamas odos ir plauko būklės įvertinimas. Esant rimtesniems atvejams, ypač kai plaukai silpnėja dėl ligų, gali prireikti papildomų priemonių ir gydymo – tuomet klientas nusiunčiamas pas gydytoją dermatologą.

Priemonė „Crescina HFSC“ skiriama esant nerandiniam slinkimui, kai išlikę plaukų folikulai. Ji puikiai tiks ir siekiant sustiprinti plaukus, kai jie slenka epizodiškai.


Ar ji tinkama naudoti nuslinkus plaukams po chemoterapijos? „Po chemoterapijos plaukai ir šiaip turi ataugti – kadangi organizmas nualintas, jam reikia pagalbos. Chemoterapijos metu folikulai nėra sunaikinami, tad „Crescina HFSC“ suteiks galimybę plaukams ataugti greičiau, jie bus stipresni“, – sako gydytoja G. Šabūnienė.


Neturi nepageidaujamo šalutinio poveikio


Plaukų retėjimą stabdančios alternatyvos – plaukų transplantacija bei medikamentai. Sutikite, tai nėra labai patogios alternatyvos – plaukų transplantacija kainuoja itin brangiai, o vaistai gali turėti nepageidaujamą šalutinį poveikį. „Crescina HFSC“ šalutinio poveikio neturi. „Labo Cosprophar“ ekspertų išvadose teigiama, kad preparatas saugus ir nėščioms, krūtimi maitinančioms motinoms, yra puiki priemonė po gimdymo, menopauzės metu.


Kontraindikacijų irgi beveik nėra – nepasitarus su gydytoju šios priemonės negalima naudoti tik sergant galvos odos ligomis, ypač esant paūmėjimui.


Paprasta pasirinkti ir naudoti


Produktą, kuris leidžiamas įvairaus stiprumo ampulėmis, vartotojas gali pasirinkti pats arba su konsultanto pagalba. Šis, naudodamas patentuotą „Thinometer“ klasifikacijos skalę, nustatys, kokia yra plaukų retėjimo stadija – ankstyvoji, vidutinė ar pažengusi (žr. toliau pateiktas lenteles). Sukurtos atskiros formulės moterims ir vyrams.


Organizatorių nuotr.


Prieš perkant šią priemonę, galima patikrinti jos efektyvumą – vaistinėje Jums bus įteiktas nemokamas mėginukas bei visa reikiama informacija.


Priemonę naudoti paprasta – tereikia vakarais, praskyrus plaukus, skystį iš ampulių tolygiai įtrinti į galvos odą arba į retėti pradėjusius plaukus. Priemonė veikia lokaliai, neturi jokio šalutinio poveikio. Iš pradžių 15–20 min. galimas paraudimas, kaitimas.


Organizatorių nuotr.


Vartojimo schema yra paprasta ir patraukli: rekomenduojamas nuo dviejų iki keturių mėnesių kursas per metus. Retėjimo stadijai pažengus, kursas turėtų būti kartojamas du kartus per metus. Platesnė informacija apie naudojimą pateikta dėžutėse esančiuose informaciniuose lapeliuose.


Greitas efektas


Gydytojos dermatologės trichologės G. Šabūnienės stebimi pacientų rezultatai naudojant „Crescina“ kelia optimizmą: „Tokių pacientų, kuriems nebūtų rezultato, neturėjau. Daliai plaukai pastebimai sutankėja, daliai sustiprėja – tampa storesni, nebeslenka, ima žvilgėti, padidėja apimtis“.


Akivaizdus rezultatas pastebimas jau po pirmo vartojimo kurso


„Ilgą laiką kompleksavau dėl savo plaukų. Jau prieš keletą metų pradėjo varginti plaukų slinkimas, ypač rytais, šukuojantis. Kai pastebėjau, kad plaukai išretėjo, tarp jų ėmė šviesti galvos oda, ne juokais susirūpinau. Taip jau atsitiko, kad sužinojau apie neseniai Lietuvoje vaistinėse pradėtą platinti veiksmingą šveicarų produktą „Crescina“. Pradėjau jį naudoti. Tryniau kiekvieną vakarą plinkančias galvos vietas. Ir koks apėmė nustebimas ir džiaugsmas, kai po trijų mėnesių ataugo visi prarasti plaukai – net vešlesni, nei buvo anksčiau“, – savo džiaugsmu pasidalijo 34 metų Adamas (žr. nuotrauką).


Organizatorių nuotr.


Preparato „Crescina“ efektyvumą patvirtino itin didelis apklaustųjų vaistinėse skaičius. Iš 7300 žmonių, kurie 2–4 mėnesius jį naudojo, net 85 proc. teigiamai įvertino šią priemonę.


Beje, „Labo“ asortimente yra ir įvairaus stiprumo „Crescina“ šampūnų, kurie puikiai tinka naudoti visus metus. Jų sudėtyje yra ta pati patentuota HFSC formulė ir tokie pat, kaip ir ampulėse, komponentai. Šampūnai puikiai valo galvos odą bei stiprina plaukus. Taip pat sukurtos specialios formulės vyrams ir moterims.


Nelaukite, kol plaukai pernelyg išretės, – kuo anksčiau kreipsitės, tuo džiugesni bus rezultatai. Juk rinktis tikrai yra iš ko.


Užsakymo nr.: PT_78578229

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis