Kas penktas vyras turi ką slėpti nuo savo antrosios pusės

Tokia tai statistika. Stipriosios lyties atstovai – neįtikėtini slapukai. Kokioms tik gudrybėms jie nėra pasirengę, kad tik jų paslapčių niekas neatsiskleistų. Jie susikuria dar vieną elektroninio pašto dėžutę, įsigyja antrą mobilųjį telefoną ir, žinoma, neskuba su jumis dalintis slaptažodžiais.

Gali būti, kad esate tiesoiog įsitikinusi, kad kas jau kas, o jūsų mylimasis – nekaltas it kūdikis. Neskubėkite darykite išvadų. Štai kokius vyrų apklausos duomenis pateikia dailymail.com.
* Kas penktas vyras turi pašto adresą, kuris skirtas tam tikriems, „išskirtiniams“ kontaktams ar finansinėms paslaptims. Taip pat kai kurie vyrai mano, kad žmonos ir neturi žinoti viską apie jų gyvenimą.
* 2/3 vyrų yra įsitikinę, kad antrajai pusei nereikia atskleisti slaptažodžio.
* 23 proc. apklaustųjų prisipažino, kad kompiuteryje ar telefone turi nuo antrosios pusės slepiamos informacijos, 18 proc. ten slepia slaptas nuotraukas ar videoklipus.
* Net 77 proc. vyrų, pajutę, kad žmonos ar draugės juos stebi ar net seka, ima reguliariai trinti visus laiškus, tekstinius pranešimus.
* 25 proc. prisipažino, kad jaustųsi gana nemaloniai, jei kas nors pasidomėtų, kokiuose puslapiuose jie paskutiniu metu naršė.
* 25 proc. vyrų el.pašto, socialinių tinklų slaptažodžius saugo it akies vyzdį. Jie nenorėtų, kad kas nors (o ypač antroji pusė) sužinotų apie tam tikrus pirkinius, gaunamus meilės laiškus ir apie tai, kaip jis draugams skundžiasi savo šeiminiu gyvenimu.

O kiek Jūs pasitikite savo mylimuoju?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis