Tiršta daržovių sriuba

Soti ir be galo skani sriuba.

Reikės:
3 svogūnų galvų,
2 česnako skiltelių,
8 bulvių,
1 raudonos paprikos,
1 daržovių sultinio kubelio,
2 šaukštelių susmulkintų žalumynų,
1-2 šaukštelių sojų padažo,
aliejaus (kepti),
žiupsnelio druskos ir pipirų.

Kaip gaminti:
* Nulupkite svogūnus, česnakus ir bulves. Pašalinkite paprikos sėklas.
* Šešias bulves, papriką ir svogūnus supjaustykite šiaudeliais, susmulkinkite česnakus.
* Svogūnus, česnakus, papriką ir bulves dėkite į įkaitintą aliejų, pakepinkite. Tada sudėkite smulkiai kapotas petražoles. Pagardinkite sojų padažu ir pipirais. Druskos berkite nedaug, nes sojų padažas gan sūrus.
* Kai daržovės apkeps, užpilkite jas sultiniu, pagamintu iš daržovių sultinio kubelio. Troškinkite apie 20-30 minučių. Baigdami troškinti (likus maždaug 10 minučių) sudėkite dvi stambiai sutarkuotas bulves. Dar kartą pagardinkite prieskoniais ir apibarstykite kapotais žalumynais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis