Vištiena su kariu - per 20 minučių

Jei neturite daug laiko virtuvėje stovėti, siūlome pasigaminti vištienos - užtruksite vos 20 minučių, o pietus valgysite sočius, skanius ir sveikus!

Reikės:


  • 800 g vištienos krūtinėlės filė
  • 2 svogūnų
  • druskos
  • juodųjų pipirų
  • kario
  • 100 g grietinėlės (galima naudoti ir pieną)
  • saulėgrąžų aliejaus


Kaip gaminti:


* Ant ugnies pastatykite keptuvę, įpilkite aliejaus. Kol jis kais, žiedeliais supjaustykite svogūnus. Suberkite juos į aliejų.


* Vištienos filė supjaustykite gabaliukais. Suberkite į keptuvę su suminkštėjusiais svogūnais.


* Jei norite, į troškinį galite įberti supjaustytų daržovių - paprikos, žirnelių ar kt.


* Pabalusius mėsos gabaliukus apibarstykite druska, arbatiniu šaukšteliu (su kaupu) kario. Viską išmaišykite. Maždaug 3 minutes troškinkite.


* Į keptuvę įpilkite grietinėlės. Lengvai, atsargiai išmaišykite, patroškinkite. Uždengkite dangčiu ir nukelti nuo ugnies. Viskas, paruošta. Palaikykite dar kelias minutes ir – skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis