12 dalykų, kuriuos vyrai norėtų pasakyti moterims

Perskaitai ir supranti: o juk tikrai, viskas taip paprasta...

1. Mes niekada nepaliekame moters, su kuria mums gera. Ir net tas, su kuriomis kažkada buvo gera, paliekame ne iš karto.


2. Apie moteris suprantame dukart mažiau nei norėtųsi. Tačiau dukart daugiau nei jums atrodo.


3. Dauguma iš mūsų moka skalbti. Taip pat - lyginti, valyti dėmes ir net ruošti šiokį tokį maistą. Todėl moters pagalba ūkyje mums ne taip ir reikalinga, kad galėtume dėl to kentėti irzlumą ir nepagarbą.


4. Mes nebijome stiprių moterų. Jos mums tiesiog nepatinka, taip kaip joms nepatinka silpni vyrai. Abu šie tipažai - su minuso ženklu, gal todėl lengvai randa vienas kitą: silpnos moters ir stipraus vyro pora - neretas reiškinys, jau tapęs bemaž klasika.


Shutterstock nuotr.


5. Jei vyras nerodo jokios iniciatyvos, galbūt jis visiškai jūsų nenori? Taip, būna ir šitaip. Mes mokame ir uodegą pabrukę vos judėti ir ją iškėlę lėkti į priekį kaip aitvarai - priklauso nuo situacijos.


6.Mergina, kuri šaukia ant padavėjo, mums nekels jokio susižavėjimo. O tik didelį didelį nusivylimą.


7. Mes galime ilgai ir kantriai vykdyti jūsų kaprizus. Tačiau kartais - tiesiog iš smalsumo. Norime pažiūrėti, kiek toli seks jūsų egoizmas. Įvertinę rezultatus darome didžiules išvados.


Shutterstock nuotr.


8. Pasaulyje - maždaug 3 milijardai moterų. Beje, tame tarpe gražių ir seksualių yra kur kas daugiau nei tarp vyrų rasime protingų ir sėkmingų. Mes tai prisimename, kai iš mūsų reikalauja pernelyg daug, o duoda per mažai.


9. Ne visi vyrai apvalias moters formas laiko trūkumu. Bėgant metams šis klausimas mums vis mažiau svarbus.


10. Kiekvienas vyras labiausiai motery vertina prieinamumą. Tačiau tik tada, jei moteris prieinama jam vienam. Atleiskite mums už šį paradoksą.


11. Jeigu mes kviečiame moterį į restoraną, tai dar nieko nereiškia. Lygiai kaip nieko nereiškia šypsenos, juokeliai ir lengvas flirtas. Mes jus stebime ir vertiname - kaip ir jūs mus.


12. Nesame akli ir pastebime jūsų neskustas kojas, kvapą iš burnos, spuogus, nepadažytas plaukų šaknis. Tiesiog mums į tai nusispjauti, jei jūs iš tiesų mums rūpite.


Shutterstock nuotr.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis