Skaitomiausi straipsniai:
- I. Gelminauskienė: viskas, ko reikia moters spintai
- A. Gadžijevas: studijų nesu baigęs, virėju tapau išėjęs gyvenimo universitetą
- Kaip ištraukti sūnų iš religinės bendruomenės gniaužtų? Atsako psichologas
- Kristina Brazauskienė tiki: jos vyrą buvo galima išgelbėti
- Pyragas „Zebriukas“
Originaliam recepte nurodytus kiekius dalinau per pusę, iš karto sumažindama cukraus kiekį ir kepiau 16 cm skersmens apvalioje kepimo formoje.
Reikės:
220 g bulvine tarka smulkiai tarkuotų morkų;
100 g cukraus;
1,5 v.š. grietinės;
2 kiaušinių;
50 g sviesto;
1 a.š. kepimo miltelių;
190 g miltų;
0,5 a.š. cinamono;
0,5 a.š. vanilinio cukraus.
Kaip gaminti
1. Morkas sumaišykite su cukrumi.
2. Tuomet dėkite grietinę ir vėl išmaišykite.
3. Išplakite kiaušinius ir sumaišykite su morkų mase.
4. Ištirpinkite sviestą, supilkite ir išmaišykite.
5. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir vanilinį cukrų. Supilkite į morkų masę ir išmaišykite.
6. Gautą tešlą supilkite į kepimo formą, kurios dugną išklokite kepimo popieriumi. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 min. Arba kol iškeps ir įsmeigus medinį pagaliuką, jis bus švarus.
Skanaus!
Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!
Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!