Sezono favoritai. 10 daiktų, vertų atsidurti tavo spintoje

Iš šį sezoną madingiausių daiktų išrinkome dešimt, į kuriuos tikrai verta investuoti. Tai spintos pagrindas, prie kurio galėsite derinti kitus garderobo elementus.

Šių dienų skaitomiausi:
- Madingiausi 2015-ųjų kirpimai įvairaus ilgio plaukams
- Grožio dosjė. Kuria kūno dalimi labiausiai rūpinasi I. Starošaitė
- Vanduo su citrina rytais: kuo tai naudinga?
- Pasidalink savo sveikatos šūkiu ir laimėk kelialapį į „Eglės sanatoriją“!
- Plovas su kiaulienos sprandine

Šį sezoną itin madingi megztiniai, džemperiai ir bluzonai su įvairiomis aplikacijomis ir užrašais. Kodėl gi vieno tokio neįsigijus ir jums – ir madinga, ir aplinkiniams ištransliuosite kokią nors žinutę apie save. Žavingai toks drabužis atrodytų ir po klasikiniu švarku ar oversize paltu. Galite jį derinti ir prie sijono – atrodysite žavingai ir žaismingai.


Džemperis „H&M“

Žiema dar nesibaigė, todėl tikrai pravers jaukus šiltas megztinis. Mums labai patiko šis iš „H&M“, kuris tinka ir kasdienai, ir vakare nubėgti į kiną ar kavos su drauge. (Beje, drabužių tinklo „H&M“ parduotuvėse prekių asortimentas keičiasi maždaug kas dvi savaites.)



Megztinis „H&M“

Formuodamos darbo garderobą,atkreipkite dėmesį į itin praktiškus ir visuomet stilingus baltus marškinius (jie gali būti pagyvinti dekoratyviomis sagutėmis ar vertikalia juostele – taip dekoruoti drabužiai madingi).

    

Marškiniai „Ivo Nikkolo“, „Next“

Taip pat jums pravers juodas klasikinis švarkas. Jei dar tokio neįsigijote, tikrai verta: šis apdaras idealiai tinka ir prie klasikinio stiliaus kelnių, pieštuko silueto sijono, ir prie vyriško kirpimo ar tiesių siaurų džinsų. Improvizuokite į valias! Šis švarkas pagyvintas subtiliomis puošybomis detalėmis, todėl neatrodo nuobodus. Galite nešioti drąsiai atlenkusi rankoves – pamušalas atrodo įspūdingai.


Švarkas „Desigual“


Šį rudenį ir žiemą ant bangos vadinamieji golfai ir megztiniai aukštu kaklu. Tiesą sakant, jie aktualūs visada, tad vienadienėms tendencijoms nepaklūsta. Rinkitės šį sezoną madingos ultramarino spalvos.


Golfas „Mosaic“


Jei reikėtų išrinkti vieną sijoną, į kurį verta investuoti, tai būtų odinis sijonas. Rinkitės pieštuko silueto iki kelių arba kiek ilgesnį (ar trumpesnį, nelygu kokio modelio labiausiai tinka jūsų figūrai). Beprotiškai madingi sendinto aukso spalvos.

    


Sijonas „Esprit“, „Marks & Spencer“

Apskritai auksas šį sezoną tarp aktualiausių, todėl siūlome bent vieną aksesuarą įsigyti būtent šio tauriojo metalo spalvos. Mums labiausiai patiko prekių ženklo „Tanchel“ plačios apyrankės. Lietuvaitės jau spėjo jas pamėgti!



Apyrankė „Tanchel“


Tęsiant aksesuarų temą, labai verta įsigyti laikrodį. Nebūtinai labai brangų (tik tuomet jis turėtų būti išskirtinio dizaino) arba brangesnį klasikinį. Patikėkite, tai amžinai madinga aprangos detalė, galinti pagyvinti bet kokį įvaizdį. O dabar jie kažkodėl ir labai madingi.

      


Laikrodis „Marks & Spencer“, „Burberry“


Žiemos garderobas nebūtų išbaigtas be viršutinių drabužių. Sezono favoritai – du: smėlio spalvos ilgas paltas ir ryškus raudonas klasikinis paltas.



   

Paltas „Zara“, „Sportmax“

Jei ne itin mėgstate diržus, galite rinktis oversize silueto, tarsi per didelius, paltus.

Įvaizdį labai pagyvintų ir fetrinė skrybėlė. Mūsų šio sezono favoritas – beprotiškai madingi a la Charlie Chaplin katiliukai, kokius siūlo „Emporio Armani“.



Skrybėlė „Emporio Armani“

Taip pat stilistai šį sezoną siūlo nešioti gobtuvus (kailinius, puoštus kailio detalėmis, margintus ir pan.). Jie tampa atskira aprangos detale. Iš lietuvių dizainerių neprilygstama gobtuvų kūrėja yra Rasa Juškevičienė.


Gobtuvas ir šalikas „Rasa Accessories“ (dizainerė – Rasa Juškevičienė)


                                                                Nuotraukos – iš žurnalo „Moteris“ ir gamintojų archyvų 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis