M. Petruškevičius: nebūtina dirbti gyvenime, galima tiesiog juo mėgautis

Pastaruoju metu floristu save pristatantis, tačiau pastovaus darbo neturintis Mantas Petruškevičius rėžė iš peties.

„Nebūtinai reikia dirbti gyvenime, galima tiesiog juo mėgautis. Aš negimęs dirbti statybininku. Aš tiesiog esu gražus, tad džiaukitės manimi,“ – „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ nustebino M. Petruškevičius.

Sklinda kalbos, kad Manto vestuvių dekoravimo ir nuotakos puokščių rišimo įkainiai siekia tūkstančius eurų. Tačiau paklaustas, iš ko pastaruoju metu gyvena, Mantas pateikė savo versiją. „Visiems atrodo, kad aš labai daug investuoju į save, bet iš tikrųjų esu labai taupus. Geresniais laikais, kai dirbau televizijoje, esu prisipirkęs drabužių keliems metams į priekį“, – pasakojo floristas.

Vis dėlto, apie Mantą laidoje kalbėjusi Asta Valentaitė tikino, kad jos bičiulis mėgsta persūdyti ir hiperbolizuoti savo istorijas, tad tikėti juo ne visada verta.

„Jis mėgsta kurti intrigas, todėl kartais jo istorijas ar pasakojimus padalinu per pusę, o gal net ir dar daugiau, nes jis labai mėgsta viską pagražinti ir paryškinti,“ – M. Petruškevičiaus intrigas atskleidė Asta Valentaitė.

Mantas po tokių bičiulės pasakymų prisipažino mėgstantis fantazuoti, tačiau netrukus pareiškė, kad jo darbo įkainiai artimiausiu metu kils dar labiau ir jis nejudins nė piršto, jeigu jam nebus sumokėta bent 3 000 eurų honoraras. Floristas kaip tik šiuo metu ieško rėmėjų, kurie finansuotų itin brangius floristikos kursus Paryžiuje, o iškart juos pabaigęs, ketina atidaryti prabangų gėlių saloną.

„Tai nebus kažkoks kioskas, tai bus butikas, kuriame bus durininkas, klientams bus pasiūlyta kavos, jie gaus aukščiausios klasės aptarnavimą,“ – žadėjo Mantas.

Pasak M. Petruškevičiaus, jo salone gvazdikai kainuos ne 60 euro centų, kaip įprasta, o bent 3 eurus, nes prabanga nesižemina: „Aš nenoriu būti žinomas, aš jau esu žymus, todėl vien už savo vardą galiu gauti pinigų.“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis