Ką valydamos makiažą dažniausiai užmiršta moterys? KONKURSAS

Kiekviena moteris žino auksinę veido priežiūros taisyklę: niekuomet neik miegoti nenusivaliusi makiažo. Tačiau ar tikrai savo veido odą valote tinkamiausiu būdu? Žinoma, viena yra nuvalyti makiažo pagrindą ar lūpdažį, o štai blakstienų tušas reikalauja ypatingo dėmesio ir kantrybės. Norite sužinoti, kaip efektyviausiai valyti skirtingas makiažo priemones? Paruošėme keletą vertingų patarimų.

Kokią priemonę rinktis?

Šiandien grožio industrija siūlo daugybę skirtingų priemonių, skirtų makiažo valymui, pradedant pieneliais, baigiant veido valymo aliejais. Renkantis makiažo valymo priemonę reikėtų atsižvelgti į savo odos tipą, amžių, didžiausias odos problemas ir t.t. Kokia jūsų oda? Riebi, mišri, o gal sausa? Jautri ar pleiskanojanti? Reikalaujanti ypatingo drėkinimo? Atidžiai skaitykite priemonių etiketes, nes netinkamai parinkta priemonė ne tik kad makiažo gerai nenuvalys, bet ir sukels naujų odos problemų.

Nuo ko pradėti?

Makiažo meistrai dažniausiai pataria pirmiausiai nuvalyti lūpų makiažą. Kodėl? O gi todėl, kad valant visą veidą vienu metu, daug pigmento turintys lūpų dažai tik ištepa didesnį odos plotą ir reikia daugiau laiko bei valymo priemonės, kad pagaliau nuvalytume makiažą. Todėl įpraskite pirmiausiai atsargiai nuvalyti lūpų dažus ir tuomet imtis likusio makiažo.

Įnoringos akys

Nuvalyti akių makiažą – sudėtinga užduotis. Oda aplink akis yra itin plona ir jautri, o norint nuvalyti blakstienų tušą (ypač – vandeniui atsparų) tenka gerai pasistengti. Daugelis moterų daro vieną didžiausių odos priežiūros klaidų ir valymo priemone suvilgytu vatos gabalėliu stipriai trina akis, kol pašalina makiažo likučius. Taip traumuojama paakių oda, makiažo dalelių gali patekti į akis, taip jos sudirginamos ir ima ašaroti.

Norint to išvengti reikia atlikti labai paprastą veiksmą – tiesiog palaukti. Efektyviausiai akių makiažą nuvalysite makiažo valymo priemone suvilgiusios du vatos gabalėlius ir švelniai uždengusios jais užmerktas akis. Labai atsargiai paspaudykite vatą pirštais, kad ji pasiektų kiekvieną blakstieną (kartojame – labai atsargiai, jokiu būdų nesugalvokite trinti!). Po maždaug pusės minutės vatą nuo akių nuimkite ir atsargiai švaria puse nuvalykite akių makiažo likučius. Šis būdas tinkamas valant blakstienų tušą, akių vokų šešėlius, skystą kontūro liniją, akių pieštuko linijas ir t.t.

Likęs makiažas

Nuvalius akių makiažą galima imtis likusios veido odos. Makiažo meistrai pataria veido odą valyti du kartus, ypač, jei kasdien naudojate makiažo pagrindą, birią ar kompaktinę pudrą, skaistalus. Atsargiai sukamaisiais judesiais valymo priemone suvilgytais vatos tamponėliais valykite veidą nuo centro išorės link tol, kol oda bus švari. Tokiu pat būdu valykite ir kaklo odą. Kaip žinoti, ar pasirinkta veido valymo priemonė jums tinka? Nusivalius makiažą neturėtumėte jausti tempimo ar ypatingai riebios odos jausmo, taip pat netinka tos priemonės, kurios sukelia perštėjimą, niežėjimą ar nuvalo tik dalį veido makiažo.

Priemonė, kuri nesukelia problemų

Nauja odos valymo tendencija – micelinis vanduo. Micelės – tai mikrodalelės, kurios lyg magnetas sutraukia nešvarumus ir efektyviai nuvalo akių ir veido makiažą. Nereikia trinti, nereikia nuplauti veido. GARNIER siūlo galimybę nemokamai išbandyti naują micelinį vandenį, sukurtą jautriai odai, bet tinkamą visų odos tipų moterims. Jis ne tik švelniai pašalina makiažą, bet ir ramina veido odą. Ši priemonė be alkoholio, kvapiklių ar parabenų, o 400 ml ekonomiška pakuotė užtikrins, kad valiklio užtektų ilgam.

Norite išbandyti šią priemonę ir įsitikinti jos efektyvumu kasdien valant makiažą? Spauskite nuorodą ir dalyvaukite konkurse, kuriame galima laimėti vieną iš 100 micelinio vandens buteliukų, net 400 ml talpos!

http://garnier.lt/veido-odai/skin-naturals/micelinis-valomasis-vanduo/laimekite-micelini-vandeni

Užsakymo nr.: PT_67024662

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis