Įvaizdis: net kuklią, nepastebimą moterį galima paversti tikra žvaigžde

Į grožio pramonę 1984 m. „Make-up Artist Cosmetics“, arba tiesiog MAC, įsiveržė kaip uraganas.

APIE MAC

Viskas prasidėjo nuo to, kad du įvaizdžio kūrimo profesionalai iš Toronto pasigedo geros dekoratyvinės kosmetikos ir patys ėmė ją gaminti. Vizažisto, fotografo Franko Toskano ir grožio salono savininko Franko Angelo įkurta bendrovė pirmoji iš kosmetikos gamintojų atsisakė tradicinės reklamos, o investavo į savo darbuotojų mokymą, taip pat individualaus įvaizdžio kūrimą. 

Gamintojo nuotr.

Kuo prekių ženklas MAC ypatingas?

MAC vizažistai ilgai mokosi, kad galėtų padėti pirkėjoms perprasti dekoratyvinės kosmetikos subtilybes, taip pat parodyti, kaip pačioms meistriškai pasidaryti natūralų makiažą. Naudojant populiariausios MAC kolekcijos linijos „Mineralize“ priemones, lengva pasiekti nepriekaištingą rezultatą: veidas atrodo nepaliestas dekoratyvinės kosmetikos, o jo unikalumas išryškėja. Visus odos poreikius patenkina išskirtinė MAC priemonių sudedamoji dalis – net 77 mineralų kompleksas.

Gamintojo nuotr.

Ko siekia MAC?

Nuolat kosmetikos naujovių pristatanti bendrovė mados ir grožio pasaulyje užima ypatingą vietą. Ji yra sutelkusi didelę profesionalių vizažistų, stilistų, fotografų, pramogų pasaulio atstovų komandą. MAC įvaizdžio specialistai ne tik bendradarbiauja su garsiais dizaineriais, dalyvauja didžiuosiuose Niujorko, Londono, Paryžiaus mados renginiuose, bet ir patys formuoja grožio madas. Jau 30 metų pagrindinė bendrovės pabrėžiama vertybė – saviraiškos laisvė, todėl MAC siekia net kuklią, nepastebimą moterį paversti tikra žvaigžde.

Gamintojo nuotr.

MAC dekoratyvinės kosmetikos galite įsigyti tik kosmetikos ir parfumerijos tinklo „Douglas“ parduotuvėse Vilniuje, prekybos centruose „Akropolis“ ir „Panorama“

Gamintojo nuotr.

BOBBI BROWN TRIUKAI

Apie Bobbi Brown

Diplomuota vizažistė Bobbi Brown grožio pasaulio avanscenoje atsidūrė supratusi, kad trokšdamos būti gražesnės moterys iš tikrųjų nori labiau pasitikėti ir jaustis savimi. Bobi pirmoji iš makiažo specialisčių sukūrė savo prekių ženklą ir užsibrėžė tikslą išmokyti moteris būti gražias. Jau 23-eji metai dekoratyvinės kosmetikos, kvepalų ir odos priežiūros prekių ženklas „Bobbi Brown Cosmetics“ yra vertinamas garsiausių vizažistų, stilistų ir įžymybių.

Gamintojo nuotr.

Kuo prekių ženklas „Bobbi Brown Cosmetics“ ypatingas?

Bobbi Brown ne tik vadovauja savo įkurtai įmonei, bet ir dalijasi patirtimi televizijoje, spaudoje bei internete. Veikli, kūrybinga moteris apie grožį ir gyvenimo būdą yra parašiusi net aštuonias knygas, šios yra patekusios į žurnalo „New York Times“ perkamiausiųjų sąrašus. Visą gyvenimą dailiosios lyties atstoves pasitikėti savimi skatinanti Bobbi Brown 2010 m. organizavo išskirtinę kampaniją „Pretty Powerful“. Pasaulis išvydo daugybės paprastų moterų nuotraukų, vienose jos buvo nepasidažiusios, kitose – pagražintos dekoratyvinės kosmetikos priemonėmis. Vizažistė siekė įrodyti, kad visos moterys yra gražios be makiažo, bet tinkamos priemonės dar labiau pabrėžia veido bruožus. Moteris tampa grožio valdove.

Ko siekia Bobbi Brown?

Pasak Bobbi Brown, grožis prasideda nuo lygios, sveikos, švytinčios odos, todėl tarp šio prekių ženklo gaminių yra prausiklių, drėkinamųjų ir specialių odos priežiūros priemonių iš natūralių eterinių aliejų ir modernių ingredientų kompleksų. Dar viena grožio paslaptis – maskuojamosios priemonės, odos atspalvį koreguojantys makiažo pagrindai, pudros. Ne mažiau svarbūs ir profesionalūs makiažo teptukai, šepetėliai, jais oda padengiama itin lygiai. Juk pagrindinis Bobbi Brown siekis yra tas, kad makiažas atrodytų natūraliai ir paslėptų odos trūkumus. Baigiamąjį makiažo akcentą padės sukurti nesenstančių spalvų „Bobbi Brown Cosmetics“ vokų šešėliai, skaistalai ir lūpų dažai.

Populiariausi produktai

* Skaistalai „Shimmer Brick“. Kibirkščiuojančių ir švytinčių lengvų, rožinių spalvų magija. Puikiai tinka prie neutraliais, rožinių arba rausvų atspalvių skaistalais. 10,3 g – 48,95 Eur/169 Lt

Gamintojo nuotr.

* Tankinamasis tušas „Smokey Eye Mascara“. Itin intensyvi pigmentinė priemonė išryškina kiekvieną blakstieną, padeda sukurti išraiškingo, dramatiško žvilgsnio efektą. Storesni šepetėlio šereliai padeda tolygiai iššukuoti, nudažyti kiekvieną blakstieną nuo šaknų iki pat galiukų, o
smailus šepetėlio galiukas – išryškinti trumpas, sunkiai pasiekiamas. 5 ml – 28,06 Eur/96,90 Lt

Gamintojo nuotr.

* Ilgalaikis gelinis akių apvadas „Long Wear Gel Eyeliner“. Šis itin dailią liniją brėžiantis ryškiklis – tobulas drėgnos linijos ir malonios gelinės konsistencijos derinys. Ilgai išliekantis, vandeniui atsparus kontūro ryškiklis maloniai slysta voko paviršiumi. Išdžiūvęs netepa ir nesubėga į viršutinio voko raukšleles. 3 g – 24,01 Eur/82,90 Lt

„Bobbi Brown“ kosmetikos galite isigyti tik parduotuvėse „Douglas“, Vilniuje, prekybos centruose „Akropolis“ ir „Panorama“, taip pat elektroninėje parduotuvėje www.douglas.lt.

Užsakymo nr.: PT_67024010

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis