10 įspūdingiausių „Grammy“ suknelių

Apdovanojimų sezonas įgauna pagreitį. „Grammy“ buvo kur paganyti akis.

Vieni kritikai negailėjo raudonojo kilimo gražuolėms liaupsių, kiti kraipė galvas – toks netikėtas kai kurių muzikos žvaigždžių pasirinkimas.

Išrinkome 10 įspūdingiausių ir labiausiai dėmesį atkreipusių „Grammy“ apdovanojimų suknelių.

Dainininkė Jessie J vakarui pasirinko vamp stiliaus juodą perregimą „Ralph & Russo“ suknelę su kutais iš 2014 metų rudens Couture kolekcijos.

Jessie J
Vida Press

Aktorė Nicole Kidman atrodė labai jaunatviškai su juoda pankiško stiliaus trumpa „Mugler“ suknele iš 2015 metų Pre-Fall kolekcijos.

Nicole Kidman
Vida Press

Komplektą papildė „Prabal Gurung“ aukštakulniai su juostelėmis.

Efektingai (ir, keista, neiššaukiančiai) ant raudonojo kilimo atrodė auksiniu Jeano Paulio-Gaultier „chalatu“ apsigaubusi pramogų pasaulio žvaigždė Kim Kardashian. Šis apdaras – iš dizainerio šių metų pavasario Couture kolekcijos.

Kim Kardashian
Vida Press

Dainininkė Rita Ora tviskėjo sidabru. Ji vilkėjo aptemptą, uždarą, kūno linijas atkartojančią žvyneliais išsiuvinėtą „Prada“ disko stiliaus suknelę.

Rita Ora
Vida Press

Rita – viena iš nuosaikumu nustebinusių apdovanojimų žvaigždžių. Tokio elegantiško glamūriškumo iš dainininkės mažai kas tikėjosi...

Lady Gaga irgi nustebino: ji atrodė tarsi ką tik iš jūros išnirusi undinė su žvyneliais siuvinėta „Brandon Maxwell“ suknele gilia kaip pati jūra iškirpte. Tarp krūtų ji pasikabino „Lorraine Schwartz“ smaragdą. Visai neradikalu, tiesa?

Lady Gaga
Vida Press

Dar viena vandenyno spalvos deivė – dainininkė Taylor Swift. Ji vilkėjo trumpą „Elie Saab“ ombre suknelę su draperijomis ir ilgu šleifu iš 2015 metų pavasario kolekcijos. Prie suknelės priderino (kaip ir Rita Ora) įspūdingus auskarus. Ansamblį papildė rožinės basutės. Stilingiausia praėjusių metų garsenybė gali sau tai leisti. 

Taylor Swift
Vida Press

O kaip apibūdintumėte Rihannos įvaizdį šių metų „Grammy“ apdovanojimuose? Atlikėja nustebino ne vieną, pasirinkusi pūstą princesišką ryškiai rožinę „Giambattista Valli“ suknelę iš ką tik pristatytos aukštosios mados kolekcijos.

Rihanna
Vida Press

Prie suknelės spalvos dainininkė priderino manikiūrą. Tačiau kažkaip tas saldaininis tiulis Rihannai visai tiko. Labiausiai – santūri šukuosena ir makiažas a la „jokio makiažo“.

Mačiusieji dainininkę Katy Perry ant raudonojo kilimo kuždėjosi, kad ši „Zuhair Murad“ suknelė iš Couture kolekcijos būtų labiau tikusi Beyoncé, tačiau sužibėti panoro ir Katy. Ir jai visai pavyko! Bet kokiu atveju, Beyoncé neturi tokių plaukų.

Katy Perry
Vida Press

Pati karalienė B, kaip ją vadina užsienio žurnalistai, vakarui pasirinko juodą „Proenza Schouler“ nėrinių suknelę ilgomis rankovėmis ir gilia iškirpte. Suknelė tobulai pabrėžė Beyoncé figūros linkius. Tokios suknelės, ko gero, jai galėtų pavydėti pati Kim Kardashian.

Beyonce
Vida Press

Rimtiems apdovanojimams – rimta ir suknelė. Jaunutė dainininkė Ariana Grande, geriausia popatlikėja, pasirinko baltą „Versace“ suknelę su prakarpomis ir sidabriniais įsiuvais, kuri, anot kritikų, kiek per nuobodi ir per rimta 21-erių dainininkei, tačiau, nenuneigsi, įspūdinga.

Ariana Grande
Vida Press

Ką manote jūs? Kurios suknelės paliko didžiausią įspūdį?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis