Šviesiname plaukus 1-2 tonais su... cinamonu

Cinamonas – ne tik kvapnus prieskonis, bet ir puikus komponentas dėti į plaukus šviesinančius mišinius. Plaukai ims blizgėti, taps minkšti, šilkiniai. Na o kvepės tiesiog nuostabiai.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- „Oskarų“ žvaigždžių grožio triukai, kuriais galite pasinaudoti ir jūs (FOTO)
- Savaitės ikona. V. Skaisgirė atskleidžia geriausią priemonę nuo senėjimo
- D. Michelevičiūtė: nebenoriu slėptis po įvaizdžiais
- Savaitės horoskopas: turėsite puikią galimybę pagerinti materialinę padėtį
- Pasukų lietiniai su varškės įdaru

1.Pasigaminame mišinį su cinamonu.

Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite stiklinę plaukų kondicionieriaus, 3 šaukštus malto cinamono ir 1/3 stiklinės medaus. Išmaišykite komponentus plastmasiniu ar mediniu šaukšteliu iki vientisos masės. Metalinių indų nenaudokite, jie gali sureaguoti su mišiniu.

2. Užtepkite mišinį ant plaukų.

Išsiplaukite galvą šampūnu. Kai plaukai kiek pradžius, iššukuokite retomis šukomis. Užtepkite mišinį su cinamonu ant plaukų. Žiūrėkite, kad cinamonas nepatektų ant veido, nes gali sudirginti odą. Nereikia ir įtrinti masės į galvos odą.

3. Kiek laiko laikyti mišinį ant plaukų.

Užsimaukite ant galvos polietileninį maišelį, o tada apsukite galvą rankšluosčiu. Po 30 min. rankšluostį nusukite – pakaks šildyti plaukus. Pabūkite su mišiniu ant plaukų dar 3 – 4 val. Kuo ilgiau laikysite, tuo ryškesnis bus rezultatas. Mišinį nuplaukite šiltu vandeniu.

4. Rezultatai

Plaukai taps 2 tonais šviesesni. Kuo dažniau atliksite šią procedūrą, tuo šviesesni bus jūsų plaukai. Norėdami pašviesinti plaukus 3 tonais, berkite į mišinį ne 3, o 4 šaukštus cinamono.

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis