Garsūs aktoriai - atvirai apie kuriozus scenoje ir už jos ribų

Saulius Siparis apie aktorę, kuri rimčiau norėjo pratęsti sekso scenas: „Sužinotumėt, kas ji, nukristumėte čia visi“.

„Atsidaro uždanga, aktorė scenoje uždega žvakes, tuo metu turi pasirodyti šeši kolegos ir staiga nieko nėra. Kolegės akys stulpu, o mano pasirodymas turėjo būti vėliau, po 20-ies minučių. Tada aš išbėgu į sceną ir gelbėju kolegę, bet teksto neatsimenu“, - LNK laidoje „Valanda su Rūta“ apie darbo užkulisius kalbėjo garsus aktorius Adolfas Večerskis. Ir tai buvo tik vienas iš daugelio smagių ir nelabai smagių nutikimų per visą jo karjerą.

Adolfas Večerskis
DELFI / Kiril Čachovskij

„Pamenu patį baisiausią nutikimą scenoje. Kai reikėjo išeiti iš scenos, o aš niekaip neradau išėjimo. Uždanga atsidaro kitam veiksmui, o aš ropoju palei sieną ir nerandu to išėjimo“, - juokėsi Adolfas Večerskis.
Kita garsi aktorė Larisa Kalpokaitė vieno spektaklio metu vos nepatyrė rimtų traumų nukrisdama nuo scenos. „Buvome gastrolėse Šiauliuose su spektakliu „Vyšnių sodas“. Aš labai norėjau pasirodyti prieš kolegas ir taip įsijaučiau į vaidmenį, kad nukritau nuo scenos tiesiai žiūrovams po kojomis“, - pasakojo Larisa Kalpokaitė.

Ką reiškia apsinuoginti prieš kameras ir vaidinti intymias scenas pasakojo garsūs aktoriai Marius Jampolskis, Inga Norkutė-Žvinienė, Gabija Ryškuvienė ir Saulius Siparis, kuris vienos meilės scenos metu net pamiršo tekstą. „Paėmiau aš tai aktorei už krūtinės, o ten kažkas šiugžda, tai aš ir pamiršau tekstą“, - pasakojo Saulius Siparis.

Saulius Siparis
DELFI / Tomas Vinickas

Tačiau tai nebuvo labiausiai įstrigusi meilės scena, kurią yra tekę suvaidinti Sauliui Sipariui. Jis iki šiol prisimena, kai viena jauna aktorė išsirengė visiškai nuogai filmavimo metu vaidinant sekso sceną, nors visiškai išsirengti ir nereikėjo. Per pertrauką tarp filmavimų ji norėjo su garsiu aktoriumi tas sekso scenas pratęsti. „Guli ji šalia manęs nuoga ir jaučiu, kaip ji mane „ima“. Sužinotumėt, kas ta aktorė buvo, tai nukristumėte čia visi“, - intrigavo aktorius.

Jau šį ketvirtadienio vakarą 19.30 laidoje garsūs Lietuvos aktoriai pasakos tai, ko nemato žiūrovai, kas iš tikrųjų vyksta užkulisiuose. Kai kurie jų pasakojimais iš tiesų bus šokiruojantys.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis