Naujas kremas-želė nuo celiulito - tarp kovo mėn. grožio naujienų

Pavasaris ateis greičiau, jei palepinsite save grožio naujienomis, kurios šį mėnesį pasiekė parduotuvių ar platintojų lentynas.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Niekada nenorėjau vaikų ir be jų esu labai laiminga
- Ką turėtumėte žinoti apie priauginamas blakstienas
- Savaitės horoskopas: nepanikuokite, tik sulaukite savaitės galo
- Savaitės ikona. E. Ghaoui išmokys visas moteris dažytis
- Kokius simptomus sukelia gimdos mioma? Kaip ji gydoma?
- Varškiniai sausainiai "Vokeliai"

* Naujas limituoto leidimo „Ellie Saab“ kvapas, sukurtas 2015-ųjų pavasario ir vasaros „Resort“ kolekcijai, siūlo nepaprastą laisvės ir atsinaujinimo skonį. Šis kūrinys trykšta jausmingumu ir atlaidumu, persismelkdamas nenugalima elegancija. Kvepalų kompozicijai parfumeris Francis Kurkdjian pasitelkė gėlės saldumą, vaisių švelnumą, medžio sudėtingumą.


Naujasis buteliukas atspindi besikeičinčius saulės atspalvius vandens paviršiuje, nunešdamas į kelionę per žydruosius vandenynus: prašmatnus ir spalvingas pabėgimas siūlantis nepaprastą laisvės ir atsinaujinimo skonį.

* 45 metų ir vyresnio amžiaus moterys kasdien pastebi vis labiau prastėjančią odos kokybę: veido papilkėjimą, pagilėjusias raukšles zonoje tarp nosies ir lūpų, ryškesnes veido linijas ir raukšles aplink lūpas, suglebusią odą. „Vichy Laboratoires“ pristato visiškai naują senėjimą lėtinančios odos priežiūros viziją.

3D optinės korekcijos paremta technologija sukurtas kremas „Liftactiv Supreme“ nenutrūkstamai naikina kasdienio senėjimo požymius. Atlikus klinikinius tyrimas nustatyta - jau po 4 savaičių moterys pastebi: 16 % stangresnę, 70 % glotnesnę odą ir 60 % lygesnes raukšles.

* Grožio kompanija „Avon“ pirmoji Lietuvoje pristatė veido priežiūros priemonių liniją, kurios gaminiai sukurti aktyvaus sėklų komplekso pagrindu. Veido kremai „Nutra Effects“ yra sukurti atsižvelgiant į šiuolaikinės moters poreikį rinktis veido priežiūros priemones, kurios būtų efektyvios ir švelnios odai.

"Avon" nuotr.

Aktyvusis sėklų kompleksas yra sukomponuotas taip, kad natūrali sėklų jėga būtų nukreipta teikti visapusę naudą odai: giliai ją drėkinti, maitinti ir saugoti nuo kenksmingų aplinkos faktorių. Tai naujausias kompanijos atradimas, kurio branduolį sudaro ispaninio šalavijo (angl. „chia“), puošniosios strelicijos ir granatų sėklos.

* Atkuriamojo granatų aliejaus „Weleda“ sudėtyje – jojobos, sezamo, kviečių daigų, garnatų kauliukų, makadamijų ir kt. aliejai, sorų ekstraktas. Produktas skirtas odai po 40 metų: stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą, saugo nuo odos senėjimo, nuo dehidratacijos, nuo laisvųjų radikalų. Akivaizdžiai stangresnė oda.

* Celiulitas – vienas pagrindinių grožio rūpesčių daugelio moterų visame pasaulyje. Šis odos pakitimas, pasireiškiantis poodinio sluoksnio riebalų sankaupomis, gali pakirsti moterų pasitikėjimą savo išvaizda, kai kuriais atvejais – net priversti gėdytis savo kūno. Kosmetikos kompanijos „Mary Kay“ užsakymu atlikta apklausa parodė, kad 46,9 proc. moterų dėl celiulito patiria vienokį ar kitokį diskomfortą. Tad kosmetikos kompanija, siekdama padėti moterims kovoti su celiulitu, sukūrė naujos formulės kremą-želę nuo celiulito „TimeWise Body™ Smooth-Action™“

Jo sudėtyje yra glikolio rūgšties, kofeino, argano aliejaus bei jūros augalų ekstraktų. Ši veiksminga formulė garantuoja mažiau matomą celiulitą, tvirtesnę, lygesnę ir stangresnę odą jau po 3 savaičių.

* Fructis „Thick & Gorgeous” Voluptuous Blow out“  nenuplaunamas nuo karščio apsaugantis plaukų kremas. Jis ne tik apsaugo plaukus juosvdžiovinant, bet ir didina jų apimtį. Kiekvienas plaukas yra padengiamas nuo karščio saugančia plėvele, todėl plaukai tampa atsparesni kenksmingam jo poveikiui.

Kremas taip pat sulygina plauko žvynelius, o dėka sudėtyje esančios Fibra-Cylane™ molekulės plaukų apimtis tampa didesnė. Rezultatas – apsaugoti, nuostabiai minkšti, švelnūs, lankstūs ir didesnės apimties plaukai.

* Šviesą atspindinti pudra „Nude Purism“ („Catrice“). Patraukli 3D reljefinė struktūra ir it šilkiniai pudros milteliai sukuria žaižaruojantį korio įvaizdį. Kruopščiai atrinkti prie odos atspalvio prisitaikantys pigmentai veido ir kaklo sričiai suteiks nepriekaištingos išvaizdos. 

* Pristatyta 2015 m. pavasariui skirta „Artistry“ kosmetikos linijos kolekcija „Indigo skies“. Pasak makiažo specialisto Rick DiCecca, šio sezono dėmesio centre - akys. Siekiant sukurti įtaigų ir įvairiapusį makiažą, pirmą kartą kolekcijoje pristatytos akių kreidelės gali būti naudojamos ir kaip akių šešėliai, ir kaip akių pieštukai. Ši kolekcija suteikia moterims laisvę eksperimentuoti ir susikurti jų nuotaiką geriausiai atskleidžiantį įvaizdį.

* Naujų atspalvių „The Body Shop“ akių šešėliai „Shimmer cubes“ – kaip niekad ryškūs ir spalvoti! Gali drąsiai eksperimentuoti ir perdozuoti spalvų: naudokite sausus ir kurkite persiliejusių šešėlių makiažą arba naudokite drėgnus ir sukurkite stulbinantį ryškų įvaizdį. 

Kiekviena iš keturių spalvų atskirai patalpinta į kubelį, tad gali būti išimama iš bendro rinkinio ir nešiojama net mažiausiose kosmetinėse. Keturios spalvos sukurtos taip, kad papildytų viena kitą. Užteptos drėgna kempinėle spalvos bus dar sodresnės! Su kietrių aliejumi.

* Gal jūs tiesiog dievinate kavą ir riebų maistą, bet nerimaujate, kad gali patamsėti dantų emalis arba jūsų burnos kvapas neišliks pakankamai gaivus? Nauja patobulinta „Optifresh“ dantų pasta turi viską, ko jums reikia, siekiant išsaugoti švarius dantis ir sveiką šypseną. 

„Optifresh“ kliniškai patvirtinta formulė specialiai skirta užtikrinti ilgalaikę dantų apsaugą ir gaivų burnos kvapą, taip pat leidžia džiaugtis sveikais dantimis ir dantenomis.

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis