Aktorių pora: žmonių reakcija į mūsų meilę tiesiog pribloškė

Rimantas Bagdzevičius ir Jūratė Vilūnaitė: „Sužinoję, kad mylime vienas kitą, žmonės mus tiesiog pjudė“.

- Apie Šapranauską: žmonės jį matydavo linksmą, bet jis buvo pilnas graudulio
- J. Steponavičiūtė: netiesa, kad manekenės - anoreksikės ir bulimikės
- Penkios jauninančios šukuosenos
- Kokius drabužius rinktis darbui biure. Rekomenduoja stilistai
- Bulvių kotletai su kumpiu

„Koks tai romanas?! Tai – likimas. Romanas, kai kirkini kokią merginą, o mūsų atveju tai buvo ilgas ilgas žiūrėjimas. Kai žmogus patinka, bet negali jo turėti, imi statyti sienas. Tačiau vis tiek ateina laikas tas sienas sugriauti“, – LRT laidos kūrėjams prisipažino garsus aktorius Rimantas Bagdzevičius. Su taip pat daugelio teatro bei televizijos žiūrovų širdis užkariavusia kolege Jūrate Vilūnaite prieš metus susituokęs vyras vis dar susijaudina prisiminęs, ką jiedviem su žmona teko išgyventi tuomet, kai nusprendė būti kartu.

„Mums buvo iškart prikabintos šeimų griovimų etiketės. Dažnas pražįstamas leisdavo sau vertinti mūsų santykius ir aiškinti, kad turėtume apsigalvoti. Net iš Kanados pasiekė pamokymai. O ką jau kalbėti apie pigiuosius žodžius: „Nedurniuok, palakstei ir grįžk, mes užsimerksime, tarsi nieko ir nebuvo!“ Tai buvo tiesiog pjudymas“, – prisiminė prieš kelias savaites 61-ąjį gimtadienį atšventęs kūrėjas.

LRT

Visa ši situacija Jūratei buvo dar sudėtingesnė, juk Lietuvoje vyrui dažnai atleidžiamos visos nuodėmės, o moteris iškart smerkiama. Toks aplinkinių požiūris porą iš pradžių pribloškė. Jie nesitikėjo, kad svetimi žmonės gali kištis į jų asmeninį gyvenimą. Nenutuokdami situacijos, leisti sau žarstyti pamokymus bei vertinimus.

„Viešai kalbėti ryžomės ne norėdami sulaukti pritarimo ar užglaistyti situaciją. Mums rūpi, kad visuomenė suprastų, jog kiekvienas gali turėti savo nuomonę ir elgtis taip, kaip jam atrodo teisinga. Kišimasis yra beprasmiškas, tik dar labiau skaudina“, - neslėpė aktoriai, turėję įveikti daugybę kliūčių, kad šiandien galėtų džiaugtis buvimu kartu.

Dabar pora gyvena netoli Vilniaus esančiame uždarame privačių namų rajone, kurį nuo smalsių pašalaičių žvilgsnių saugo aukštos tvoros ir kelio atitvarai. Tačiau pravažiavus juos, maloniai nustebina švara ir ramybė.

„Dar niekada taip visavertiškai negyvenau“, – prisipažino R.Bagdzevičius ir atskleidė, kad netrukus jųdviejų su Jūrate laukia pasikeitimai.

Viešnagė garsių aktorių Jūratės Vilūnaitės ir Rimanto Bagdzevičiaus namuose ir atviras pasakojimas apie išgyventą aplinkinių pjudymą – šį trečiadienį 19.30 val. LRT televizijos laidoje „Gyvenimas“.

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis