Ką jūsų mėgstamiausi kvepalai atskleidžia apie jūsų asmenybę?

Tikriausiai nieko nenustebinsime pastebėję, kad kvepalų galia – milžiniška. „Ne tas“ kvapas gali sukelti galvos skausmą, suerzinti ar sugadinti nuotaiką visai dienai. O štai atradus savo kvapą iškart aplanko ypatingi pojūčiai, atsiranda netikėtų idėjų ar net aplinka atrodo mielesnė...

Kiek žmonių – tiek ir pomėgių: vieniems patinka aštresni, kitiems – saldesni, o treti žavisi „sunkiais“ kvapais. O ką mėgstamiausias kvapas atskleidžia apie jūsų asmenybę? Pasmalsaukime!

Citrusiniai kvapai

Gaivius vaisinius kvapus paprastai mėgsta „vyturiai“, kurie anksti keliasi ir gyvena aktyvų gyvenimą. Tokie žmonės labai domisi sveikata, mityba ir stengiasi kaip įmanoma daugiau judėti. Jiems sunku nusėdėti vienoje vietoje, o geriausias poilsis – aplinkos pakeitimas, geriausiai – kardinalus.

Aštrūs kvapai

Tai – bohemiškam gyvenimo būdui neabejingų moterų pasirinkimas. Jos mėgsta būti pastebėtos ir nepaklūsta jokioms taisyklėms. Jaunystėje šios moterys nesąmoningai stengiasi save „pasendinti“ vilkėdamos vyresnėms (ar daugiau uždirbančioms) moterims būdingus apdarus, paprastai ryškiai dažosi ir atidėlioja darbus iki paskutinės minutės, nes tiesiog negali ištarti „ne“, kai jas kviečia pavakarieniauti ar į teatrą...

Saldūs (vanilės) kvapai

Šias moteris tikrai galima vadinti „naminėmis“: jos domisi interjeru, joms svarbu kurti namų grožį ir jaukumą, o užėjusios į parduotuvę gali valandų valandas rinktis prie sienų spalvos derančią žvakę... Idealus laisvalaikis – jaukiai susirangius prieš židinį su knyga ar tiesiog svajojant savo išpuoselėtoje terasoje. Saldi vanilė joms primena namus, galbūt mamos kepinius vaikystėje, ir iškart sukuria jaukumą.

Vaisiniai kvapai

Lengvus vaisių aromatus mėgstančios moterys paprastai ilgai išsaugo jaunatviškumą, geba sudominti pašnekovą, seka mados ir grožio naujienas, nebijo išbandyti madingų sveikatingumo ar mitybos programų. Aplink save jos dažnai suburia didelį bendraminčių ratą, turi puikius lyderystės gebėjimus. Tiesa, šios moterys dažnai negali atsilaikyti prieš išpardavimus ir... bandos jausmą.

Medienos/dūmų kvapas

„Sunkius“ dūmų ar medienos natų turinčius kvepalus renkasi racionalios, pragmatiškos ir tvirtai ant žemės stovinčios moterys. Jos negali pakęsti netvarkos, nenuoširdumo ir intrigų. Šioms moterims retai kada būdingas polinkis skleisti paskalas, užgaulioti ar siekti tikslo bet kokia kaina. Labiau už viską jos bijo pasirodyti silpnos, dažnai tampa darboholikėmis ir daug reikalauja iš kitų. Kartais dėl savo tiesmukiškumo jos patenka į bėdą, bet visuomet randa sau pasiteisinimą.

Jūros/gamtos kvapai

Tikriausiai atspėjote – jūrą nuolat nori užuosti tos, kurios „užsikrėtė“ kelionių manija. Jas traukia nuotykiai, naujos pažintys, laisvės pojūtis ir nuolatinis troškimas išsivaduoti iš rutinos, buities, slegiančių santykių ar tiesiog blogo oro. Nors ir spinduliuoja optimizmą, dažnai šios moterys yra vienišos ir didžiąją dalį gyvenimo bando pagauti savo svajonę, kuri, deja, dažnai yra toli nuo realybės...

Gėlių kvapai

Kvapus, kuriuose dominuoja gėlių natos, paprastai renkasi itin moteriškos dailiosios lyties atstovės. Jos dievina švelnumą, minkštumą, paprastai yra ramios, diplomatiškos ir moteriškai gudrios. Kai reikia, jos gali būti nuolankios kompanionės, tačiau kartais jos geba pavirsti tikromis vilioklėmis, žinančiomis savo vertę ir mokančiomis pasinaudoti visais savo pranašumais.

Sakoma, kad atradus „savo“ kvapą, klausimų ir noro ieškoti nebekyla. Kiekvienai moteriai tai – unikalus patyrimas, kurio kartais tenka ir ilgai paieškoti. Mados namai „Nina Ricci” padeda moterims daryti perversmus. Užbėga už akių jų norams. Leidžia kiekvienai moteriai pasijusti išskirtine asmenybe. Kiekvienas jų kūrinys – tai odė moteriškumui. Poezijos sklidini kvepalai „Nina Ricci” visais laikais atskleidžia moterų geismingumo esmę, jų siekius ir svajones, atverdami jų vidinį pasaulį Paryžiaus mados dvasiai.

Naujas mados namų „Nina Ricci” kūrinys  „L’Extase” perteikia pačius slapčiausius moters troškimus. Būdama šiuolaikiška ji deklaruoja savo teisę patirti malonumą visomis savo juslėmis. Malonumą būti nustebinta, sujaudinta, sukrėsta. Geismą žadinantį moteriškumą. Teisę būti savimi netgi būdama nuoga. Ypač būdama nuoga. Karšta, laisva, ryžtinga. Kepalai „L’Extase” – tai erotinė moters svajonė, vaizduotės ir kūno kelionė į jos būties esmę, į ekstazę. 

„L’Extase” – tai kvapusis vanduo, kurio nepretenzingas aromatas spinduliuoja gryna erotika.

Rožių aromatą išryškina baltažiedžių gėlių kvapų puokštė ir rausvųjų pipirų dvelksmas. Svaiginantį muskuso dvelksmą lydi virgininių kadagių  ir ambros kvapas.

Madingą delninukę – vieną iš kultinių mados namų „Nina Ricci” aksesuarų – primenantis kvepalų „L’Extase” flakonas perteikia šiems mados namams būdingą paryžietiško rafinuotumo dvasią. Dėl paslaptimi dvelkiančio tamsios rausvai violetinės spalvos stiklo, aukso spalvos detalių, subtilios juodo atlaso juostelės ir firminės plokštelės su logotipu jis atrodo taip pat įspūdingai, kaip ir kiti šių mados namų kvepalų flakonai. Blyškiai rausvą dėžutę puošią plokštelė su logotipu ir juoda auksu atausta juostelė. Juodas jos vidus perteikia kvepalų „L’Extase” pažadą išlaisvinti.

Laisva, instinktyviai besielgianti ir be galo geisminga Laetitia Casta idealiai įkūnija prancūzišką rafinuotumą. Savo figūra, žavesiu, nepaprastu fotogeniškumu ir veidu, kuris nuostabiausiai atrodo be jokio makiažo. Tuo pat metu būdama ir nežabota, ir rafinuota Laetitia Casta perteikia laikui nepavaldžios asmenybės temperamentą. Būdama naujų mados namų „Nina Ricci” kvepalų „L’Extase” reklamos veidu jį kviečia moteris išlaisvinti savo svajones, patirti malonumą ir pasinerti į ekstazę.

Purškiamojo kvapiojo vandens „L’Extase” galima įsigyti 80, 50 30 ml flakonais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis