Patarimai, kaip būti taupiai ir stilingai

Kaip namuose besisukančiai ir visais pagrindiniais buities darbais besirūpinančiai mamai jaustis ne tik patogiai, bet ir stilingai? Ar įmanoma išlikti madingai ir nenuobodžiai, kai drabužių pirkimas nėra prioritetas?

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Liudmila Gurčenko: 5 santuokos, nemylima duktė ir paniška senatvės baimė
- Anoreksija sirgusi Miglė: gydytojai 30-ojo gimtadienio man nežadėjo
- Grožio dosjė. Kokiu kvapu jau kelis dešimtmečius kvepinasi N. Narmontaitė?
- Savaitės ikona. Dizainerė D. Vapsvienė: yra vienas drabužis, kuris tinka visoms
- 6 moterų klaidos, gadinančios ne tik seksą, bet ir santykius
- Namų remontas: vietoj balkono įrengė du atskirus kambarėlius
- Kelnaitės su juostele - už ar prieš?

Mama – žodis, į kurį telpa besąlygiškas švelnumas, stiprybė ir nuolatinis rūpestis kiekvienu šeimos nariu. Ar įmanoma, įsiliejus į kasdieninių darbų rutiną, nepamiršti savęs? Atsakymais į šiuos klausimus bei stiliaus patarimais dalijasi „Ombre Pura“ dizaineriai.

Vida Press

Stilius – nenuperkamas

Jau ne kartą girdėtą teiginį, jog stilius nepriklauso nuo pinigų kiekio, patvirtina ir „Ombre Pura“ dizaineriai. Jų nuomone svarbiausias yra drabužių derinimas: seniau įsigytus rūbus derinkite su naujesniais. 

Vida Press

Pasitelkus vaizduotę ir kūrybiškumą, galima atrasti iš tiesų neįtikėtinai gerų ir stilingų variantų. Galbūt senas jau ne vieną sezoną spintoje gulintis klasikinis švarkelis iš naujo atgimtų, prie jo priderinus madingiausiais šio meto raštais margintą sijoną?

Vida Press

Verta prisiminti, jog atėjus naujam sezonui, nebūtina iš pagrindų atnaujinti visą garderobą – įsigijusi keletą naujų aprangos akcentų, ryškesnių aksesuarų, vėl sužibėsite originalumu.

Vida Press

Patogumas ir stilius – suderinama

Visus darbus nudirbti skubančiai ir nesibaigiančia namų ruoša užimtai mamai itin svarbus patogumas.

Vida Press

Vienas iš galimų aprangos variantų šiuo metu ypatingai populiari tendencija – padidinti „over-size” tipo drabužiai. Tai ne tik stilinga, bet ir patogu, juk namai tai ta vieta, kur gera būti savimi, mėgautis šeimos draugija ir netgi buitimi.

Vida Press

Čia labiausiai tinka dėvėti patogius ilgesnius džemperius, dabar itin populiarius „užmetukus“ bei madingas tunikas, kurias galite derinti su įvairiomis tamprėmis ar stilingomis minkšto storesnio trikotažo kelnėmis, šiltuoju metų sezonu – šortais. Svarbiausia, jog drabužiai nevaržytų judesių, bet vis tiek leistų jaustis moteriškai ir žaviai.

Vida Press

Žaisminga tendencija – motinos ir mažylio aprangos deriniai

Itin žavinga bei originali, jau keletą sezonų vyraujanti tendencija – derinti motinos ir mažylio aprangą. Žaismingai, pagal spalvinę gamą ar modelį derantys drabužėliai atrodo itin stilingai bei leidžia mamai į puošimosi procesą įtraukti ir savo mažąją atžalą.

Vida Press

Ne paslaptis, jog tapus mama gyvenimo ritmas pasikeičia iš esmės, tačiau tai jokiu būdu nereiškia, jog turi keistis ir jūsų stilius. „Ombre Pura“ dizainerės įsitikinusios: motinystei negalioja papildomos aprangos taisyklės ar apribojimai.

Stilistės pataria rinktis tai, kas patinka būtent jums, tai kas jus daro unikalia, atskleidžia asmenybę bei grožį: ryškios spalvos ar figūrą išryškinantys siluetai neturėtų tapti tabu – svarbiausia jaustis savimi.

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis