Kaip papuošalai gali atspindėti moters charakterį

Vienos moterys puošiasi brangakmeniais, kitos – nešioja vieną kitą smulkų aksesuarą, trečios – renkasi meniškus, rankų darbo papuošalus. Psichologai teigia, jog pagal pasirinktus papuošalus galima nusakyti ir moters charakterį.

Šios savaitės skaitomiausi straipsniai:
- A. Jagelavičiūtė: grožis nepadarė manęs laimingos
- Maja Pliseckaja: anksti likusi be tėvų ir kentusi tetos neapykantą, balerina sąmoningai atsisakė motinystės
- Moterys kalba. B. Tiškevič: džiaugiuosi, kad turiu nedidelę krūtinę
- V. Baublienė: hercogienė ir pasakų tempai
- Savaitės ikona. Iš kur įkvėpimo, kaip rengtis, semiasi R. Kulvinskytė
- Jų geriausi rankų kremai: kaip rankas puoselėja žinomos moterys
- A. Kaluginas: didžiausios lietuvių porų seksualinės problemos

Auksiniai papuošalai

Moteris, dėvinti auksinį žiedą, auksinius auskarus, auksines apyrankes, auksinius vėrinius yra savimi pasitikinti, mėgstanti bendrauti, draugiška asmenybė.

Jei moteris mėgsta puoštis vienu mažu auksiniu papuošalu, tai rodo gerą skonį vertingiems dirbiniams. Tikėtina, kad tai nelabai mėgstanti atvirai bendrauti, disciplinuota, rūpestinga asmenybė.

Sidabriniai papuošalai

Moteris, kuri mėgsta sidabrinius papuošalus, gerai jaučiasi aplinkoje, kur veikiama pagal nustatytas taisykles. Ji nemėgsta staigmenų.
Paveldėti papuošalai

Kai kurioms moterims patinka nešioti paveldėtus papuošalus – senovines apyrankes, auskarus ir žiedus. Jos neperka modernių papuošalų. Tokie žmonės žavisi šeima, yra ištikimi šeimai bei draugams.

Meniški papuošalai

Kai kurioms moterims patinka pirkti rankų darbo ar namuose pagamintus papuošalus. Kiekvienas iš šių papuošalų yra unikalus. Tokios moterys yra kūrybingos, jos gali daug pasiekti, jeigu imasi darbo, susijusio su menu, drama arba architektūra.

Jokių papuošalų

Kai kurios moterys išvis nedėvi papuošalų ir joms nerūpi, nei kaip puošiasi kitos moterys, nei kokie papuošalai madingi. Tokios moterys yra labai praktiškos, jos nesistengia kurti savo įvaizdžio ir pasirodyti prieš kitus žmones. Tikėtina, kad joms labiau rūpi vidinis pasaulis, o ne išvaizda.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis