E. Mildažytė: širdyje iki šiol kirba kaltės pirmajam vyrui jausmas

Žurnalistei ir televizijos laidų vedėjai Editai Mildažytei antroji santuoka atnešė laimę ir gyvenimo pilnatvę.

TV vedėjos Aušros Kilkuvienės paklausta, kaip pasikeitė požiūris į santykius antroje santuokoje, Edita sakė, kad išmoko būti lankstesnė: „Jeigu nori tuos santykius išlaikyti, tu privalai dirbti kiekvieną dieną, kaip šunį turi vedžioti, šerti, glostyti.“

Darną santykiuose nuolat kūrena ir jos vyras Gintautas, anot Editos, kuris leidžia jai jaustis karaliene. Ji sutuoktinį vadina tikru aristokratu.

Tačiau širdyje iki šiol kirba kaltės pirmajam vyrui jausmas. „Aš prieš jį kalta, o ne jis prieš mane. Nes aš jį palikau, aš jį išdaviau“, – „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ atsivėrė Edita Mildažytė.

Garsi žurnalistė prisiminė, kad pirmi dveji metai po skyrybų buvo itin sunkūs, nes vaikai nuolatos klausinėjo, kada grįš tėtis, kur jis, kodėl jo nėra. Moteris apie pirmą sutuoktinį kalba tik gerai, sako, kad jis – geras žmogus, geras tėtis, tačiau su juo nesijautė laiminga. Bet, sako, neieškojo pagundų ir nesidairė į kitus vyrus, pati neardė šeimos. Esą dabartinis jos vyras verslininkas Gintautas Vyšniauskas įnirtingai siekė jos rankos.

„Jis man piršdavosi kiekvieną mielą dieną po tris kartus. Mes abu norėjome susituokti bažnyčioje. Deja, mano pirmosios santuokos anuliavimas truko labai ilgai, tad bažnyčioje susituokėm tik po penkiolikos metų pažinties“, – pasakojo E. Mildažytė. Ji prisiminė, kad į vestuves pakliuvę draugai iš pradžių nesuprato dalyvaujantys tikroje santuokos ceremonijoje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis