3 pavasario stiliaus kryptys iš Italijos

Italų dizaineriai yra vieni įtakingiausių mados kūrėjų, kiekvieną sezoną Milano mados savaitė sutraukia daugybę garsenybių ir stilingiausių italių. Kartu su „Gedimino 22“ siūlome pažvelgti į ryškiausias šio pavasario ir vasaros sezono mados kryptis iš Italijos.

Romantika

Italų mados pažiba – TWIN-SET, tai dizainerės Simonos Barbieri ir verslininko Tiziano Sgarbi kūrinys. Šis ženklas vadinamas prabangos ir laikui nepavaldžios elegancijos etalonu, jis skirtas stiprioms moterims, norinčioms pabrėžti moteriškumą. Šiųmetėje pavasario bei vasaros kolekcijoje dominuoja pastelinės spalvos, mezginiai, nėriniai ir gėlės – romantikos ir klasikinio stiliaus sintezė, kiekvieną mūsų paversianti savimi pasitikinčia stilinga nimfa.

TWIN-SET 2015 m. pavasario ir vasaros modeliai, GEDIMINO 22

Kontrastai

Dizainerių Pietro Negra ir Cristinos Rubini duetas savo kūryba spalvina prekių ženklą PINKO. Jis išsiskiria ne tik aukšta kokybe, bet ir originalumu, pozityvumu. Jų kurti drabužiai skirti drąsioms, smalsioms ir šarmingoms moterims, tokioms kaip Naomi Campbell, Carmen Kass ir Alessandra Ambrosio, pastaroji manekenė tapo šių metų PINKO veidu. 2015 m. šiltojo sezono kolekcija tinkama ir dalykiniam susitikimui, ir siautulingam vakarėliui, čia netrūksta raštų, elegantiškų ansamblių ir nuostabių kokteilinių suknelių. Kolekcijoje susijungia griežti kirpimai, skulptūriški siluetai ir ritmiškai pasikartojančiais raštais išmarginti audiniai. Dizainerių duetas ragina šįmet atrasti kontrastų dermę: elegantiškas siauras kelnes mūvėti prie žaismingos margos palaidinės, klasikinį juodą švarkelį – prie raštuoto sijono, nebijoti sportinės avalynės ir romantiškų suknelių derinių.

PINKO 2015 m. pavasario ir vasaros modeliai, GEDIMINO 22

Grafika

Mados namų „Valentino“ įkūrėjas Valentino Garavani yra vienas talentingiausių italų dizainerių. Jo išskirtinė kūrybos detalė – sodri raudona spalva, netrukusi prigyti dar vienam garsiojo couturier ženklui RED Valentino. Tai stipriai, mėgstančiai nuotykius, kiek ironiškai ir kartkartėmis taisykles laužančiai moteriai skirtas ženklas. Nors RED Valentino moteris visuomet pasitempusi ir elegantiška, gyvenimas jai yra smagus žaidimas. Dėl to ir 2015 m. pavasario bei vasaros kolekcijoje gausu žaismės – geometrinių figūrų ir sodrių spalvų. Akį traukia nuotaikingi taškais ar marinistiniai dryžiais marginti audiniai, šį sezoną be abejonės būsiantys vieni madingiausių.

RED Valentino 2015 m. pavasario ir vasaros modeliai, GEDIMINO 22

Drabužių ir aksesuarų saloną GEDIMINO 22 rasite Gedimino pr. 22 Vilniuje.

Užsakymo nr.: PT_67941534

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis