Po lieknėjimo projekto - sumažėjusios apimtys, celiulitas ir kritę kilogramai

Pašėlęs gyvenimo tempas, nuolatinis skubėjimas, nesibaigiantys rūpesčiai, stresas, įtampa, netinkama mityba, alkoholio vartojimas – visi šie veiksniai daro tiesioginę įtaką mūsų išvaizdai ir savijautai. Ir jeigu laiku nesustojame ir neskiriame laiko sau, tai anksčiau ar vėliau susiduriame su begale problemų – pakitusios kūno formos, viršsvoris, celiulitas, strijos, nusilpęs imunitetas, papilkėjusi oda, lūžinėjantys nagai…

Panašūs rūpesčiai kankina ne vieną moterį. Dauguma šių problemų susijusios su limfos tekėjimu, o greičiausias būdas ją išjudinti – limfodrenažinis masažas, atliekamas masažų studijoje „Ideali figūra“.

Stulbinantys rezultatai – jau po 2 mėnesių

* Kovo pabaigoje masažų studijoje „Ideali figūra” startavo lieknėjimo projektas, kuriame ryžosi dalyvauti trys moterys, norinčios ne tik atsikratyti antsvorio bei celiulito, bet ir pagerinti savijautą. Beveik 140 kg svėrusi Ala (42 m.) iš Kaišiadorių ryžosi dalyvauti lieknėjimo projekte norėdama sumažinti kūno apimtis ir pagerinti savijautą. Būnant tokio svorio iš pradžių net paprasčiausi pratimai aparatu „Roll Evolution” moteriai buvo nelengva užduotis, tačiau jau po kelių apsilankymu masažų studijoje Ala pastebėjo, kad judėti sekasi vis lengviau. Ala netrukus pajuto teigiamą limfodrenažinio masažo efektą – džiaugėsi ne tik 4 kg sumažėjusiu antsvoriu bei 19 cm sumažėjusiomis apimtimis, bet ir puikia savijauta. Ala sako, kad tapo daug energingesnė ir darbingesnė, itin pagerėjo miego kokybė, o veido oda tapo skaistesnė.

Reklamos užsakovų nuotr.

Taip pat Ala džiaugėsi jau po pirmojo mėnesio tilpusi į drabužius, kuriuos paskutinį kartą vilkėjo prieš penkerius metus. Ala toliau lankosi masažų studijoje ,,Ideali figūra” ir tiki, kad greitai galės pasigirti dar geresniais rezultatais.

* 42 m. Snieguolė  ryžosi dalyvauti lieknėjimo projekte siekdama padailinti kūno linijas ir sumažinti celiulitą. Snieguolė du mėnesius po 2-3 kartus per savaitę lankėsi masažų studijoje „Ideali figūra“ ir sako, kad jos lūkesčiai išsipildė su kaupu. Ji džiaugiasi 3 kg sumažėjusiu svoriu bei net 25 cm sumažėjusiomis apimtimis! Snieguolės teigimu, limfodrenažinis masažas tikrai daro stebuklus - jau po kelių procedūrų ji ėmė jaustis lengvesnė, tvirtesnė ir energingesnė, pastebėjo, kad drabužiai tapo gerokai laisvesni, sumažėjo celiulitas, sustangrėjo kūnas, o veido oda tapo skaistesnė.

Reklamos užsakovų nuotr.

* Kaunietė abiturientė Ieva (18 m.) ryžosi dalyvauti lieknėjimo projekte po to, kai per labai trumpą laiką atsikratė net 16 kg antsvorio, todėl suglebo oda, išryškėjo celiulitas. Ieva sako, kad prieš tai daug sportavo ir sveikai maitinosi, svoris krito, tačiau oda neatrodė gražiai. Ieva džiaugiasi šią problemą išsprendusi lankydamasi masažų studijoje „Ideali figūra“ – vos per du mėnesius be didelių pastangų jos svoris sumažėjo 3 kg, o apimtys – 15 cm, labai sustangrėjo kūnas, sumažėjo celiulitas. Be to, Ievos teigimu, anksčiau jos oda buvo itin sausa, o po limfodrenažinių masažų ji tapo švelni, atrodo labai sveikai ir nėra išsausėjusi kaip anksčiau. Taip pat Ieva sako, kad po limfodrenažinių masažų susitvarkė miego problemos, jos nebekankina nemiga, pagerėjo miego kokybė.

Reklamos užsakovų nuotr.

Masažų studijos „Ideali figūra“ lieknėjimo projekto dalyvės labai džiaugėsi ne tik sumažėjusiomis apimtimis, sustangrėjusiu kūnu, sumažėjusiu celiulitu bei pagerėjusia savijauta, bet ir smagiomis projekto rėmėjų dovanomis! „Biofirst“ pažangios medicinos ir grožio klinika, išsiskirianti
naujausiomis gydymo technologijomis bei estetinės medicinos naujovėmis, visas lieknėjimo projekto dalyves nudžiugino padovanojusi purvo įvyniojimo procedūras. Kauno miesto centre įsikūrusio grožio salono „Adore“ profesionalūs meistrai visas lieknėjimo projekto dalyves
nustebino dovanodami joms nuostabius išvaizdos pokyčius - stilingas šukuosenas, makiažą, manikiūrą. O išskirtinių drabužių kūrėja „Rūta Rengia“ visas dalyves papuošė specialiai joms sukurtomis vasarinėmis suknelėmis.

Reklamos užsakovų nuotr.

Limfodrenažinių masažų nauda

Sutrikus limfotakai, pirmiausia žmogų ima kamuoti nuovargis, silpnumas, miego sutrikimai, suprastėja virškinimas, nusilpsta imuninė sistema. Sutrikus cirkuliacijai limfa tinkamai nebedrėkina audinių, dėl to pablogėja odos būklė, greičiau formuojasi raukšlės, maišeliai po akimis ir didžiausias moterų priešas – celiulitas. Vienas iš būdų, gerinančių limfinės sistemos veiklą, yra limfos drenažas.

Masažų studijoje „Ideali figūra“ „Roll Evolution“ aparatu atliekamas limfodrenažinis masažas veikia visą limfos sistemą, gerina jos tonusą ir vazomotorines funkcijas, mažina limfos sąstovį audiniuose, audinių pabrinkimą.

Reklamos užsakovų nuotr.

Limfodrenažinis masažas naudingiausias tuo, kad puikiai išvalo organizmą, o tai yra lieknėjimo pagrindas. Jau po kelių procedūrų pastebima, kad mažėja apimtys bei celiulitas, sustangrėja oda, taip pat pagerėja miego kokybė bei virškinimas. Vėliau – kad ramiau reaguojama į stresą keliančias situacijas, o sausa oda atrodo taip, lyg būtų patepta kremu. Jau po 10 procedūrų džiaugiamasi sumažėjusiomis apimtimis, sustangrėjusia oda, sumažėjusiu celiulitu.

Limfotakos suaktyvinimas teigiamai veikia žmogaus sveikatą: atsiranda daugiau energijos ir žvalumo, stiprėja imunitetas, gerėja miegas, darbingumas, medžiagų apykaita, mažėja patinimų ir tirpimų. Limfinė sistema atlieka organizmo „valytojo“ funkcijas: su limfa iš audinių pašalinami šlakai, toksinai, riebalai, druskos ir kitos medžiagos.

Natūrali limfos tėkmė – labai lėta, kadangi limfa teka tik tuomet, kai dirba žmogaus raumenys. Dėl to limfos išjudinimu reikia pasirūpinti patiems. Iki galo išjudinti limfą vien fiziniais pratimais neįmanoma, nes sportuojant yra treniruojami tik išoriniai raumenys. Todėl limfodrenažinis masažas yra labai svarbus norint kuo greičiau atsikratyti glembančios odos ir ją sustangrinti. Limfodrenažinis masažas ,,išjudina” užsistovėjusią limfą, sustiprina jos tėkmę ir paskatina medžiagų apykaitą, veikia kaip organizmo „šluota”. Limfodrenažas padeda iš organizmo pašalinti skysčių perteklių, mažina svorį, kūno linijos tampa dailesnės. Iš organizmo pašalinus toksinus, pagerėja ir psichoemocinė būsena, savijauta ir darbingumas.

Efektyvus riebalų deginimas bei celiulito mažinimas

Po kiekvieno limfodrenažinio masažo rekomenduojama dar bent 20 minučių pajudėti. Tai galite padaryti ir masažų studijoje „Ideali figūra“, kur galite išbandyti ir itin efektyvias procedūras su „Vacu Evolution“ aparatu. Šios procedūros skirtos svorio metimui, kūno linijų formavimui ir kovai su celiulitu. „Vacu Evolution“ veikimo principas – dviratis, esantis specialiai sudarytame vakuume. Procedūrų metu ypatingas dėmesys skiriamas problematiškiausioms kūno vietoms – šlaunims, sėdmenims, pilvui. Sportuojant įprastomis sąlygomis kilogramai pradeda tirpti tik po maždaug 30 min. Su „Vacu Evolution“, dėl sudaryto vakuumo, riebalus pradedame deginti jau po pirmų 5 minučių, todėl trokštami rezultatai pasiekiami žymiai greičiau.

Reklamos užsakovų nuotr.

Vakuumas suaktyvina limfos apytaką, skatina odos ir poodžio mikrocirkuliaciją. Dėl geresnio deguonies tiekimo suminkštėja audiniai, maitinami gilesnieji odos sluoksniai. Oda tampa elastingesnė ir lygesnė. Dėl chemiškai pakeistų produktų vartojimo, nesveikos mitybos mūsų organizmo smulkios kraujagyslės užsikemša, pažeidžiama kraujo apytaka. Dėl to organizme šlakų vis daugėja. Vakuumo terapija veiksmingai išvalo organizmą nuo šlakų ir toksinų.
Vakuumo užduotis yra suskaldyti poodinį riebalinį audinį, pašalinti toksines medžiagas iš organizmo, pagerinti odos ir raumenų kraujotaką, dėl ko ir pagreitėja medžiagų apykaita. 
Oda atjaunėja, o spalva pagražėja, dingsta smulkūs išsiplėtę kapiliarai ant odos paviršiaus. Vakuumas gydo net įsisenėjusį celiulitą, mažina audinių patinimą, randus, likusius po įvairių operacijų, nukarusius odos sluoksnius, likusius po nėštumo.

Norint pagerinti sveikatą, patartina lankytis masažų studijoje „Ideali figūra” po du kartus per pirmąsias dvi savaites, o po to – kartą per savaitę. Norinčioms mesti svorį, sumažinti celiulitą, džiaugtis lygesne bei stangresne oda – tris kartus per savaitę, iš viso – 20 kartų. Vėliau limfodrenažinį masažą patariama atlikti kartą per savaitę, tai padeda palaikyti pasiektus rezultatus.

Daugiau informacijos: www.idealifigura.lt

             
             

Užsakymo nr.: PT_68040296

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis