81 m. Nina: neįtikėtini receptai, kaip išlikti jaunai visą gyvenimą

Nina Snelling – garbaus amžiaus moteris, kurios puiki išvaizda šokiruotų kone kiekvieną. Dauguma žmonių mano, kad Ninai yra per penkiasdešimt metų, retu atveju – šešiasdešimt, tačiau tikrai nieks neįtartų, jog moteriai - 81-eri.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Freddie Mercury: biseksualumo neslėpusi pasaulio žvaigždė, meilės paieškos ir orgijos, kurios lėmė tragišką baigtį
- Organizmą valanti arbata - per 3 dienas -5 kg
- V. Pauliukaitis: pagalvojau logiškai - jei dirbsiu šį darbą, kokie užaugs mano vaikai?
- Lietuvis Jonukas norvegių lesbiečių šeimoje? Nemanau, kad tai problema
- Kodėl vyrai augina barzdas: dėl mados, prestižo ar moterų?
- Bulviniai blynai kitaip

Nina ne tik atrodo įspūdingai, bet ir jaučiasi ne ką prasčiau. Ji nesiskundžia jokiais sveikatos sutrikimais, daktarai teigia, kad moters kraujo spaudimas prilygsta 24-ių metų merginos amžiui. Sunku patikėti, tačiau Ninai niekada nėra atliktos jokios plastinės operacijos, botokso injekcijos, dantų balinimo procedūros ir – kas labiausiai šokiruoja – moteris niekada nedažė savo ilgų ir įspūdingai tankių plaukų. Tam tiesiog nebuvo poreikio, mat Nina dar nėra turėjusi nei vieno žilo plauko.

Figūra skųstis jai taip pat niekada neteko. Nors po gimdymo formos šiek tiek pakito, labai greit viskas grįžo į savo vietas. Ilgą savo gyvenimo periodą moteris užsiėmė sėkminga modelio veikla. Galima teigti, kad dabar moteris gyvena kur kas linksmenį gyvenimą nei daugumą jaunų moterų. Ji vaikšto į vakarėlius, bendrauja su daugybe žmonių ir mėgaujasi vyrų dėmesiu – ją vis dar kviečia į pasimatymus. Kokia šos įpūdingos moters paslaptis?

Nina šį klausimą sau kėlė ne vieną kartą. Ilgą laiką tikėjo, kad sveikatą, išvaizdą ir jaunatviškumą paveldėjo iš savo tėčio. Jis pasižymėjo aštriu ptotu ir nepriekaištinga išvaizda, mirė sulaukęs itin garbaus 94-ių metų amžiaus. Tačiau ši prielaida moters netenkino – mat jos mama staiga mirė būdama vos 54-ių metų amžiaus. Jau kurį laiką Nina yra įsitikinus, jog neišsemiama jaunystė lydi ją visą gyvenimą dėl paprastos priežasties – moteris niekada nebuvo ištekėjusi.

N. Snelling visą gyvenimą džiaugiasi būdama viena, tačiau niekada nesijautė vieniša. Vyrų dėmesiu niekada negalėjusi skųstis moteris net 5 kartus buvo prašyta tekėti, tačiau ji visada ištardavo užtikrintą „ne“. Jos tiesiog niekada neviliojo mintis savo gyvenimą susieti su kitu žmogumi. Moteris džiaugiasi galėdama visą gyvenimą džiaugtis laisve – valgyti ką nori, keltis kada nori, bendrauti su kuo patinka ir visiškai savęs nevaržyti. Stresas kurį patiria šiuolaikinės moterys siekiančios karjeros bei rūpindamosis šeimos židiniu atima gyvenimo džiaugsmą ir jaunystę. Rutina ir stresas gyvenant susituokus yra stipriausi senėjimą lemiantys faktoriai. Nina tiki, kad būtent viso to išvengimas lėmė jos neblėstančią jaunystę ir įspūdingą išvaizdą.

Moteris pripažįsta, jog santuoka gali būti nuostabus dalykas, tačiau tai paprasčiausiai ne jai. Dar jauna ji suprato, jog būdama viena jaučiasi daug laimingesnė ir pilnavertiškesnė. Vyras, su kuriuo susilaukė dukters, buvo puikus žmogus, tačiau susieti savo gyvenimo su juo Nina nesutiko, nepaisant to, jog tais laikais vieniša motina buvo itin smerkiama visuomenės. Auginti vaiką vienai buvo tikras iššūkis, tačiau savo dukrą Virginią auklėdama gan griežtai užaugino puikią moterį, kuria nuoširdžiai didžiuojasi.

Galima pamanyti, kad Nina daugybę laiko praleidžia grožio salonuose puoselėdama išvaizdą. Tačiau anaiptol – moteris niekada nesilanko pas manikiūrininkes ar kosmetloges, o pas kirpėją apsilanko vos vieną kartą per metus. Moteris niekada nenaudojo vandentiekio vandens veidui – kietas ir itin mineralizuotas vanduo lemia veido išsausėjimą, kas įtakoja raukšlių atsiradimą. Vietoj to ji renkasi švelnius kosmetinius pienelius ir džiaugiasi spindinčia veido oda. Makiažas Ninai nėra itin svarbus ar reikalingas. Ryškūs potepiai brandaus amžiaus damai tik prideda mažiaus, o santūrus ir vos pastebimas makiažas pagyvina Ninos gražius veido bruožus ir spindinčias žydras akis. Tiesa, moteris niekada gyvenime nerūkė, o vienintelis alkoholis kurį ragauja tai taurė vyno Šv. Kalėdų dieną. Dietos – svetimas dalykas moters gyvenime, vietoj to ji daug vaikšto ir stengiasi visada būti užsiėmus. Savo maisto racione prioritetus teikia tik sveikiem ir vitaminais praturtintiems maisto produktams.

Nina Snelling tiki, jog tinkamos aprangos pasirinkimas yra vienas iš svarbiausių faktorių norint paslėpti savo amžių. Mini sijonukai ir gilios iškirptės amžiaus nepaslėps, o tik išryškins. Tačiau džinsai, ryškios palaidinės, jaunatviškos suknelės ir gražus apatinis trikotažas gali priversti jaustis bent 20 metų jaunesne. Taip, kaip moteris rengiasi, parodo aplinkiniams, kaip ji jaučiasi. Amžius – tai tik skaičius, tačiau Nina yra linkusi tikėti, kad amžius – tai žmogaus mąstysena ir požiūris į gyvenimą. Svarbiausia yra gyventi taip, kaip nori, o ne taip, kaip tave nori matyti visuomenė. Optimizmas – pagrindinis Ninos gyvenimo variklis. Moteris tiki, kad būtent toks požiūris dar daug metų padės jai džiaugtis gyvenimu ir jo teikiamais malonumais.

Kaip atrodo ponia Nina Snelling, galite pamatyti ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis